Nincs többé "vakegér"

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tetsuo
A lúdtalpat is, csak jól ki kell tömni a cipõt!

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Vagy nem.

Gyogynovenyekkel a vaksagot is lehet gyogyitani mar evezredek ota.
Vagy nem? Hoppa.
😛
rotator
Nagyon jó hír!

Rage47
pont ezt akartam írni😊
Timbo
😞

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

édesanyámnak gyermekkora óta van problémája a retinájával, kezelték xenonnal még a 80-as években, lézerrel többször a 90-es évek óta, legutóbb mûtéttel, amikor is felnyitották a szemüregét és feltöltötték olajjal (hogy a levált retinát az olaj a helyén tartsa). ehhez jön még a korral együtt járó hályogmûtét (mindkét szemében szilikon lencse van ma már). és mindez a sok beavatkozás csak arra jó, hogy lassabban, illetve késõbb veszítse el a látását, vagyis vakuljon meg. úgy, hogy egyébként egy könyvmániás, olvasni imádó tanárnõ-könyvtárosnõ. 😞
én ezek miatt fogadok mindig kitörõ örömmel minden olyan tudományos hírt, amely a szem "megjavítását" célozza, talán valamelyikbõl még idõben hivatalos eljárás lesz, ami édesanyámon is segíthet majd. talán pont ez, amirõl a cikk ír. de várom a digitális alapú szem-implantátumokat, amelyekkel szintén bíztatóan alakulnak a kísérletek. nagy felfedezések elõtt állunk, remélem.

Darth Sith
Egy igazi felfedezés, végre! gratula!

amúgy kiváncsi vagyok este benne lesz e a hírekben.. 😛 Mert hogy ki lõtte agyon és késelte meg a szomszédját majd feldarabolta és megette, az tuti... de ez.. <#gunyos1>

Nem a lényeg, hanem a fontos!

Majd a géntechnológiát ellenzõk kitalálnak valamit, hogy miért is veszélyezteti az emberiség fennmaradását a "génmanipulált gyógyszeripar"...

GÉÉÉÉÉÉNNNN! GÉÉÉÉÉNN!

"Akinek az úr vakságot adá, az ne akarjon Istent játszva meggyógyulni..." vagy valami ilyesmit.
k9duli
miértnem kérdezték meg az egereket hogy látsz?
nalátod...
végre valami nagyon hasznos felfedezés.

ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK

Csak megint mi magyarok nem fogjuk elismerni és mehetünk kinába gyogyulni. Lásd ösejt beültetés.
Remélem, embereken is mihamarabb gyógyítani lehet a vakságot (még ha "csak" az örökletest is, az is nagy eredmény lenne)!<#eljen>

8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia