19
  • sathinel
    #19
    Aztán szép Bush féle idiótákat nevelünk akik csak TV-ből ismerik a valóságot?

    PL: Fősulis szivatások egyike volt, hogy egy srácnak egy ovodába kelett bemennie, és ott a gyerekeknek róla képet rajzolni. Az egyik kislány odamegy és elkezdi kérdezgetni, hogy neki mekkora van..... A rajzára is szép méreteset rajzolt. És nem 1 ilyen gyerek van, akik már kiskorban elkezdenek érdeklődni ilyesmik iránt. A megoldás persze egyszerű. Jól elverni, megfenyegetni, hogy ilyesmit nem szabad. Aztán csodálkozik hogy a gyerekből idióta lessz. Ha kicsit utánnanéznek, akkor meg kiderül hogy sokszor az apa elvitte a fiát bordélyházba régebben, hogy a gyerek ne legyen már teljesen elveszett mikor rákerül a sor.
    Lol szerintem sokan még ma is paplanba varrnák a lányokat, és azon keresztül menne a szex, ha rajtuk múlna. Felvilágosítás, a gyerekkel foglalkozni nem kell. Tiltani a parasztot mert úgysem fog fel semmit...
  • Gerygrey
    #18
    Nem fogja kijátszani, de más a probléma: én szolgáltató oldalát csak akkor nézem meg, ha a szolgáltatásaival kapcsolatban akarok valamit megtudni, de ha csak úgy netezgetek, eszembe nem jutna felkeresni a chello vagy a vodafone oldalát, és a voda csak a saját háza táján tud korlátozni, és a teljes kínálatnak igen elenyésző hányadát adja a voda live. Tehát ha valaki korlátozni akarja a gyerekét, nem fogja tudni.

    Egyébként ha nekem gyerekem lenne, és internetezésre alkalmas mobilt vennék neki, egyszerűen megoldanám a korlátozást: élből letiltanám a teljes Vodafone Live oldalt (meg a Jambát és társait), ezek sokkal károsabbak. Inkább nézzen erotikus tartalmakat máshol (nekem sem okozott károsodást szellemi fejlődésem során hogy 6-8 évesen az iskolai papírgyüjtésen pornólapok után kutattunk, és nézegettünk a többiekkel a néniket) minthogy darabonként 500-1000 forintért ostoba csengőhangokat meg háttereket töltögessen le.

    #16-17: UMTS-el még szarabb lenne, könnyebben kísértésbe esne az ember (jobb telókra van már DC++ meg torrent kliens) és úgy tényleg lófasz a 200 mega. Ha azt nézed, hogy havonta másfél PC guru áráért mindig kéznél van az SG, Prohardver, Index, meg a többi hírportál ezermillió témában, melyek minőségben is verik a nyomtatott sajtót, ráadásként fórumok, chat, letöltések, és mindez egy zsebben elfér, úgy nem olyan sok pénz.
  • PíszLávJuniti
    #17
    Mégha umts-t, szolgáltatnának ennyiért, de nem, szaros elavult gprs.. a userek lehúzása megy ezerrel.
  • PíszLávJuniti
    #16
    3000 Ft akkor is sok érte.
  • PíszLávJuniti
    #15
    szerintem jó ötlet, nem tudom miért szidjátok. egy óvodás, vagy kis iskolás gyerek elől el kell zárni az ilyen jellegű tartalmakat, és ez igenis megoldás rá.
    ne mondjátok már, hogy minden 7 éves gyerek ki fogja játszani ezt..
  • htmm
    #14
    "eltűnnek a 18 mínuszos tartalmak"
    Szegény gyerekek, csak pornót nézhetnek ;]
  • Gerygrey
    #13
    Böngészni, fórumozni, levelezni és MSN-ezni, 1-2 megás mobiljátékokat és progikat, képeket, kis videókat és hangokat letölteni untig elég. Torrentezni, DVD és HD filmeket letölteni nyilván az otthoni Chelloval fogok, nem a metrón ülve, a mobilnetet nem is erre találták ki. Kb másfél éve napi rendszerességgel használom a vodanetet és eddig még csak egyszer sikerült túllépni a 200 megát, de akkor DC-ztem is egy csomót, letöltöttünk munkatársammal vagy 100 mega zenét pár nap leforgása alatt.
  • cateran
    #12
    mobilra, te szegény...nem hd filmekről van szó!
  • ProClub
    #11
    Basszus, le kell tiltani a wap, gprst és társait oszt csókolom.
  • Munch
    #10
    És 3000 forint nem durva szerinted 200 megáért???!

    Hatalmas letöltésmennyiség "orrbaszájba" 200 mega... xDDD
  • Gerygrey
    #9
    Meg MSN-ezni. Amúgy én meg csak egy Ferrarit akarok 500 ezerért.

    Mert az áltag magyar informatikai analfabéta.
    Igen, és ennek köszönhetjük hogy - leegyszerűsítés címén - túlbonyolított programokat kapunk, például a telefonokhoz, MP3 lejátszókhoz. Nem is értem, akinek feladja a leckét egy fájlmozgatás Total Commanderrel vagy a Windows saját filekezelőjével, az hogy boldogul például azzal a progival amit a Motorola V3-hoz adtak. Pedig tényleg látszik rajta, hogy hülyéknek készült, ennek megfelelően végtelenül primitív, mégis agyon van komplikálva, de persze Total Commandert nem lehet használni a telóhoz csak a gyári szart (iPod-iTunes szindróma)
  • assdf
    #8
    Mert az áltag magyar informatikai analfabéta.
  • sathinel
    #7
    bocs a megszólításért, akinek nem inge ne vegye magára, de amikor telepítő cd-t, usb kábelt adnak a telcsóhoz, és install 2 kattintás, akkor ez miért is bonyolult?:DD
  • sathinel
    #6
    ja és aki ért hozzá úgyis átveri a rendszert és pornózni fog ha akar nagyon) ez az átlag parasztnak szól, aki nem pc-ről tölt akármilyen csengőhangot, hanem fizet valami cégnek hogy megkapja:D
  • sathinel
    #5
    A cikk is írja, hogy a felhasználók barmok. Az hogy itthon a pártok bármilyen gyükérséget be tudnak adni néhánynak, az is mutatja hogy hol tartanak sokan szellemileg. A profitorientált cégek pedig azt csinálják amit a felhasználók akarnak(jobb esetben ha van konkurencia(ellenpélda MS)). Nézd meg hogy a pornográf tartalmak védelméről szóló cikkekben a hozzászlásokat. Sokan még a középkorban érzik magukat, és talán még csadort, vagy más elmebeteg ruhát is javasolnának.
  • Tetsuo
    #4
    ő csak e-mailezni akar, 500-ért..
  • Gerygrey
    #3
    Legalább a gprs csomagok nem 1-2 mega forgalmat tartalmaznának.
    Kicsit le vagy maradva, én 200 megát kapok 3000 Ft-ért, és mehet orrba-szájba a net, MSN, zene- és programletöltés a telóra, FTP, meg amit csak akarsz.
  • Munch
    #2
    Én meg a cikk címéből azt hittem valami értelmeset találtak ki végre.
    Nem birom elhinni, hogy még mindig nem lehet értelmes áron emailezni, msnezni, egyszerübb kommunikációt végezni telefonon keresztül. Fizesse a paraszt a drága sms-t a nevetséges 160 karakterért. Nem igaz hogy annyira leterhelné a hálózatot, ha havi 500-600 forintért korlátlanul lehetne emailezni például.
    Legalább a gprs csomagok nem 1-2 mega forgalmat tartalmaznának.
    2007 van könyörgöm... 1 mega letöltése egy-két másodperc átlag nettel.
  • Gerygrey
    #1
    Hülye ez a Vodafone, ezek még ott tartanak hogy a felhasználó számára internet = a szolgáltató weboldala, és ha a szolgáltató oldalán nincs pornó akkor a gyerek nem fog tudni letölteni?