Konkurenciát kaphat a TV2 és az RTL Klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Igaz a hír, hogy a fenti MUX1 nem kísérleti, tehát éles sugárzása 2008 január 1-én indul?"
Erre én is kiváncsi lennék.
Erre én is kiváncsi lennék.
Igaz a hír, hogy a fenti MUX1 nem kísérleti, tehát éles sugárzása 2008 január 1-én indul?
Azért szerintem digitális sugárzásnál tök mindegy, csatornánként biztos lehet állítani, hogy csak fizetõs vendég lássa meg ilyesmi. Lívéncsi leszek a Viasat3 mit lép, mert nekik az analóg sugárzás drága volt anno és le is álltak vele.
Azért szerintem digitális sugárzásnál tök mindegy, csatornánként biztos lehet állítani, hogy csak fizetõs vendég lássa meg ilyesmi. Lívéncsi leszek a Viasat3 mit lép, mert nekik az analóg sugárzás drága volt anno és le is álltak vele.
Igen, és még négy kereskedelmit. Ez minden bizonnyal ingyenes MUX lesz, a többi már valószínûleg fizetõs.
Tesztelo.hu -- Hardver, digit.fényképezőgép, MP3-lejátszó, mobiltelefon, autó és sok minden más... Csengőhang, oplogó, képüzenet, háttérkép, hangos üdvözlet, videó, JAVA játék. Írható CD és DVD
Ez azt jelenti, hogy akkor már nem csak az M1, M2 és a Duna TV-t lehet digitálisan földszini sugárzással venni, hanem pl a HírTV-t is?
Reméljük jól sül el ez a digitális tévé...