19
-
#19 Nem bírtam végignézni,a poszter meg nagyon gáz.Elsőre tetszett,aztán beleuntam. -
Exen #18 Bár többször meg kellene nézni, hogy jó véleményt mondhassak, de a teljesség igénye nélkül azért hozzáfűznék 1-2 dolgot:
Az első felében tényleg a történet megértése tette olyan filmmé amit érdemes megnézni, a 2. felében viszont nagyon kevesen törődnek a Lindában lezajlódó lelki vívódással, hagyja-e meghalni a férjét, és ha hagyja, az olyan-e mintha megölné...? Bandee1-el értek ebben egyet...
Azt én is elismerem, hogy nekem is volt egy pár fura dolog, amit talán még a zavarodottsággal sem lehet teljesen magyarázni (azért megnézném ki mit tenne ilyen helyzetben...), és a végén is törtem a fejem, hogy így jó-e, vagy más véggel jobb lenne-e... Mindazonáltal ha a fenti 2 dologra koncentrál az ember, akkor értheti meg csak a filmet és akkor talán jobb érzések maradnak benne, mint ahogy bennem is.
Szóval ez sem egy tökéletes film, vannak hibái, a rendezésnek és a történetnek is helyenként, de az alap mondanivalója viszont szerintem nagyon is a helyén van... -
winnie #17 "És miből gondolta a nő, h pont a következő szerdán?"
ráadásul a nem angolszász területeken biztos szöget ütött a fejekben, hogy miért vasárnappal kezdődik a hét. először én is a másik vasárnapra gondoltam, de bekattant idővel, nem voltam annyira bamba szerencsére:) -
#16 hülyeség volt az alapötlet is.
pl miből gondolta a nő, h amit szerdán "érzett meg" a szerdán is fog bekövetkezni? A megérzései nem 100%ban ugyanúgy zajlottak, voltak eltérések.. a főbb dolgok miért ne térhettek volna el, vagyis a sors nem volt 100%ban megírva (mégse).
És miből gondolta a nő, h pont a következő szerdán? és ha már olyan fasza képességei vannak, akkor miért nem értette az elején? és miért nem sorrendben történt a "megérzés"? Ez utóbbi csak költői kérdés, hiszen 1értelműen azért, h izgalmas legyen a film (nem jött össze).
Megnézném azt a papot, aki 1 órán bellül hozna esetleírásokat "megérzésekről", és az nem a Biblia! :)
-
RayMandy #15 Ok, én vok hülye...a 3-as hsz-t, kicsit elolvastam. Mert ezt nem vettem észre, de mást igen. Spoiler : A kiscsaj arca a 2ik nap heges volt, pedig a baleset még nem történt meg. -
RayMandy #14 Nem csak ő látta úgy, hanem én is. Pedig a 2 nap között kb volt 1 óra, és mégis feltűnt nekem is. Szóval ilyenekre lehetett volna figyelni. De amúgy tetszett a film. -
winnie #13 nem. azt jelenti, hogy bukott. ha már ebben a topikban vagyunk összesen hozott annyi bevételt, mint a megérzés a premier első hétvégéjén. (pánikszerűen menekítették ki a mozikból, majd dvd-n elvileg sikersebb lesz, de a költségvetést már fújhatják) -
bandee1 #12 "Bukott a film", ez mit jelent? Nem 'kaszált' akkorát mint a Titanic? Ugyan. -
bandee1 #11 Aki szeretné megérteni a film mondanivalóját, az figyelmesen hallgassa végig a főszereplő nő és a pap beszélgetését a templomban. Ott mondja el igazán a rendező "miről is van szó". Végre egy olyan HOllywood-i film, aminek nincs Hollywood-i happy endje, leginkább szépnek nevezhető a film vége. -
winnie #10 nem hiszem, hogy a nextnek sok köze lenne ehhez. más az alap és az túl nagyot bukott, hogy hype ölelje körül:) -
#9 ennek a kicsit hollywoodibb hypeoltabb "változata" lesz nicholas cage-vel a Next. -
fv #8 "Szerintem akiknek nem tetszett, azok vagy nem értették meg, vagy nem tudták követni... (pl. 3.hsz.: csak ő látta úgy)"
Mi van?
Itt valaki tényleg nem értett valamit. :)
Amúgy a film béna. Az igaz, hogy az első fél órában tök jónak tűnik, de hamar kiderül, hogy miről is van szó, és onnan dögunalom. A készítők sajnos nem tudták eldönteni, hogy thrillert rendezzenek vagy romantikus vígjátékot. És a vége! Nem is a sima poén, amit a 20. percnél lehetett tudni, hanem az az apró csavar a legvégén! Na attól hánytam hupililát. -
juharfalvi #7 Nekem tetszett a film. Szerintem akiknek nem tetszett, azok vagy nem értették meg, vagy nem tudták követni... (pl. 3.hsz.: csak ő látta úgy) -
#6 Rengeteg illogikus dolog volt benne, ez 1 az 1000ből..
Semmi csattanó nincs a végén, a katarzis elmarad.
Hozzátéve, h kbszott unalmas, majdnem elaludtam rajt, de 1 pozitívum azért volt: Sandra Bullock ebben a filmben már majdnem jól játszott. ;) -
#5 A plakát még a filmnél is gázabb! LOL ez olyan mikor a Füles újságban a viccek címeiben már lelövik a poént.. :D -
accsakide #4 Ezt a hülye plakátot.Nem kellett volna. -
dpigeon #3 szerintem nem volt jól összerakva.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a kislány arca csütörtökön még sértetlen volt, pedig kedden sérűlt meg.
sux volt szerintem. -
Gyúrógép #2 Tegnap néztem.Egyszer okés semmi extra... -
#1 Az előzetes alapján kicsit hasonlít a Jákob lajtorjájára. Tuti megnézem.