268
-
#228 LOL egyet görgettem volna ott irják hogy ő az azthittem az már a főfő :D -
#227 Visszaolvasni...kb. 5 hozzászólást... -
#226 Na sikeresen elakadtam a Fortress etején amikor Caust vagy kicsodát kéne kinyirni :(
Hiába szorom rá a gránátokat semmi hatása no meg ugye a lövéseimnek se.Van valami trükkje? -
#225 Egy kicsivel több, mint negyede hátra van még. -
#224 Mostkell bevenni az erődőt (Fortress pálya) innen sok van még a végéig? -
#223 Nektek nem megy kicsit furán ez a játék? Nekem akadozottan megy. Egyébként szerintem sem rossz játék, amennyire lehúzzák. A vonatos rész viszont kimondottan szépen volt megcsinálva ahogy meg volt csinálva a környezet. -
#222 Na meglett.A stáblistánál meg egyszerűen kifagyott a game. :D -
#221 Közelébe nem szabad kerülni, mert akkor halálra perzsel.
Mikor rád lő akkor burokba bújsz és nem vesztesz életet.Amíg készül a következő lövésre addig te lősz.Ennyi. -
#220 OK, tehát még egyszer kell.
Valahogy végigkinlódom. -
Pityka14 #219 Valaki segitsen!!!!!!!!
Hogy kell megölni Claust amikor az erőd tetején vagyok az afrikai küldetésben, mert mindig kinyír!!!!!! -
#218 harmadszor is vidd egy hordó közelébe, akkor dietrich kiszedi a dagadtat a belsejéből és vége
a lényeg hogy a hordót lődd és az felrobbanjon a tank közelében
a tűzgömböket pedig lődd szét gépfegyverrel mielőtt elérnek -
#217 De mit kellene csinálni?Kétszer kifüstölög a jármű, Dietrich rámászik, ütöget majd egy tűzgömbbel leveri onnan.
Hányszor kell ezt eljátszani? -
#216 Hát ezek a főellenfelek a játék egyik negatívumai szerintem. Kissé idejétmúlt dolog, no és elég idegesítő is ilyesmivel húzni a játékidőt. :) -
#215 Nem megy. :(
A gépágyúkat kilövi egy pillantás alatt a tűzgömbjeivel. -
#214 #168 -
#213 Valaki segítsen, mert elakadtam pont a legvégén.
2-szer kifüstöltem azt a járművet amibe Ernst van.Közbe már Maria tesója is megjelent.
Harmadszorra is akartam úgy kinyírni, hogy hordókat robbantgatok vagy beleszalad, de nem megy a közelükbe, legalábbis nehezen lehet odacsalogatni.
Mit kell csinálni mikor füstötög az a jármű?Talán akkor kellene csinálni valamit? -
#212 Sztem is jó gamma ez is, mint elődje... bár az első jobb, de még ezt a részt nem ismerem annyira -
#211 És jó játék.A MoH Airbornet alázza például.
Az első pályák nagyon gyengék voltak, de azután nagyobb színvonalú dolgok jöttek.
Amúgy sztem kiemelkedően jó ez a játék a 2007-2008-as tucat FPS-ek között.Tehát, ha azokkal kéne összehasonlítani ez valahol elől lenne... -
csabika1982 #210 igen -
#209 "Crimes Of War" - ez az angol Ubersoldier 2??? -
#208 jó a FAQ a stáblista végén :) -
#207 Elég sok van még. -
#206 Nekem eléggé csalódás ez a rész. :(
Az első jobban bejött.Sokkal jobbak voltak a pályák és nem ennyire egysíkú volt...
Amúgy kb. hány pályás a játék?Most a 4.-nél tartok.Mennyi van még a végéig? -
Pityka14 #205 Szasztok!
Az afrikais pályán az erődösbe Claus Dreckslert hogy kell megölni mert mindig kinyír!!!!!Előre is köszönöm. -
ütőképes #203 Végre végig toltam és h.őszinte legyek nem bántam meg a rá költött 3 rókát bár töredelmesen bevallom h. elősször én is warez verzióban gondolkodtam de sokakkal ellentétben nekem egészen bejött a grafikája tetszett a történet is türhető ha tudtok hasonlóakat amikhez van magyarosítás örülnék ha adnátok tippeket.Kösz -
#194 Ez is igaz! De továbbra is csak azt tudom mondani: "Én meg erre azt mondom hogy olyan hintse az igét ezzel kapcsolatban aki még egyetlen egy letölthető dolgot sem töltött le soha az életben, de mégcsak nem is használt! Semmit soha!" -
#193 Miért is?
Mellesleg a lényeg a következő: itt az sg-n a játékok topikjai a játékokról kellene, hogy szóljanak, nem pedig azok warez verzióinak megjelenéséről, töréseinek fellelhetőségeiről és a warez verziók elindításainak trükkjeiről. Ilyen témákban ki-ki érdeklődjön ott, ahol letöltötte a warez verziót, illetve itt az sg-n is vannak a témára megfelelő topikok. (pl: Daemon Tools vagy Starforce topik)
Ezen kívül ez a játék 3 ezer forintba került már a megjelenéskor is (és ráadásul magyarra lokalizálva), nem valami pofátlan tizenezerforintos EA áron jelent meg! -
#192 Én meg erre azt mondom hogy olyan hintse az igét ezzel kapcsolatban aki még egyetlen egy letölthető dolgot sem töltött le soha az életben, de mégcsak nem is használt! Semmit soha! -
#191 Te Grebber, neked mint már régi sg-s motorosnak nem sikerült még felfognod, hogy a warez az egész sg területén nem kívánatos? Ha valaki warezol, az ő dolga, de a játékok topikjaiban ez a téma kerülendő.
Mellesleg örvendetes, hogy néhányan, akik sajnáltak 3 ezer forintot a játékra, most feltalálták a spanyolviaszt az angol nyelvű megjelenés kapcsán...
Amúgy abban én is egyetértek veled, hogy a játék nem annyira szar (főleg grafikai szempontból), ahogy azt Dögg előadta...ezzel kapcsolatban hozzáteszem, hogy aki pénzt ad ki egy játékra, az általában több esélyt is ad neki...míg aki szinte sport szerűen majd minden játékot letölt, ami megjelenik, az általában csak végigrohangál rajtuk...(hisz már várja a sok-sok letölteni való új játék...) -
#190 időm mint a tenger :-D
1ébként thx :) -
#184 Szerintem nem lett olyan rossz mint itt leirta Dögg!
Nekem koximaxon szűrökkel semmiféle akadás nem volt eddig.Képességfejlesztéses dolog az tetszik csak a fejesekre megek az sokat ér :D -
#183 Akkor szarabb let mint az első rész? -
#182 Crimes of war aka. Übersoldier 2.
Kajak vicc ez a játék. 2007-08-ban ilyen grafika? Az agyam eldobom.
Mondjuk úgy kezdtem, hogy maximumra állítottam a grafikát, első pár képen látni is, hogy nem sok szar fps-t produkált a game.
Kicsit visszavettem, mert néha frankón beszaggatott, aztán jobb lett, de ezt akárhonnan nézem, nevetséges.
A játékélmény se jobb. Fegyverek szarok, irányítás is gríz, olyan lassúnak tűnik minden.
Az emberek mozgása 5 évvel ezelőtti szint.
Van egy különleges képességünk, amivel egy energiagömböt vonunk magunk köré, így nem fog rajtunk a golyó. Ez se mutat valami jól. Hang és zene szintén okádék. Egyszóval egy pozitív érvet nem tudok felhozni, pedig nekem frankón nincsenek nagy elvárásaim, Hour of victory-t is örömmel vittem végig, pedig az sem volt egy matyóhimzés. Nah mindegy szerintem ezt is játszom még amig nem jön a Turok.
Csak mazoistáknak!!!
-
#181 Sztem igen, én is taliztam ilyennel... unleashed, mi? :D -
#180 Van egy olyan hogy Crimes of War az az Übersoldier 2 angol nyelvű kiadása vagy mi? -
#179 oldalazz végig kívül a vagon oldalán előrefele, nem emssze lesz egy nyílás... -
Pityka14 #178 Szasztok!
Elakadtam a vonatos pályán,mikor belépek az egyik vagonba és leütnek, kidobnak a vonatból!!!!!!!!!!!Segítsetek!!!!!!!!!!!!!!!! -
#177 Hát vettem észre, hogy a ram már kevés, meg a proci is kezd már elavulni.
Mert pénteken jelenik meg az első, vagy második két magos procit igénylő játék.
Majd fog jönni az Alan Wake-is az meg a négy magos proci kell hozzá. -
#176 Ez lehet hogy a videókarewsz tipusátol(shader-model 2.0-3.0) is függ! De memóriát még kellene beletenni, az 512 már nem valami sok. -
#175 Egy magos 2,8GHZ proci, 512MB-s ram, 256MB-s videókártyám van meg egy 160GB-os vinyó.
Addig nem szeretném megvenni a játékot, amíg nincsen fejlesztve ami kell hozzá.
Mi a játéknak a gépigénye?,mit kell kicserélni hozzá.