ÜberSoldier 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PhantomAss
harmadszor is vidd egy hordó közelébe, akkor dietrich kiszedi a dagadtat a belsejébõl és vége
a lényeg hogy a hordót lõdd és az felrobbanjon a tank közelében
a tûzgömböket pedig lõdd szét gépfegyverrel mielõtt elérnek

GOOBY, pls

Qwerty4
De mit kellene csinálni?Kétszer kifüstölög a jármû, Dietrich rámászik, ütöget majd egy tûzgömbbel leveri onnan.
Hányszor kell ezt eljátszani?

Qwerty4

hykao
Hát ezek a fõellenfelek a játék egyik negatívumai szerintem. Kissé idejétmúlt dolog, no és elég idegesítõ is ilyesmivel húzni a játékidõt. 😊
Qwerty4
Nem megy. 😞
A gépágyúkat kilövi egy pillantás alatt a tûzgömbjeivel.

Qwerty4

hykao
Qwerty4
Valaki segítsen, mert elakadtam pont a legvégén.<#wilting>
2-szer kifüstöltem azt a jármûvet amibe Ernst van.Közbe már Maria tesója is megjelent.
Harmadszorra is akartam úgy kinyírni, hogy hordókat robbantgatok vagy beleszalad, de nem megy a közelükbe, legalábbis nehezen lehet odacsalogatni.
Mit kell csinálni mikor füstötög az a jármû?Talán akkor kellene csinálni valamit?<#conf>

Qwerty4

Prince23
Sztem is jó gamma ez is, mint elõdje... bár az elsõ jobb, de még ezt a részt nem ismerem annyira

Qwerty4
És jó játék.<#eljen>A MoH Airbornet alázza például.
Az elsõ pályák nagyon gyengék voltak, de azután nagyobb színvonalú dolgok jöttek.
Amúgy sztem kiemelkedõen jó ez a játék a 2007-2008-as tucat FPS-ek között.Tehát, ha azokkal kéne összehasonlítani ez valahol elõl lenne...

Qwerty4

igen

overlocker
"Crimes Of War" - ez az angol Ubersoldier 2???

PhantomAss
jó a FAQ a stáblista végén 😊

GOOBY, pls

hykao
Elég sok van még.
Qwerty4
Nekem eléggé csalódás ez a rész. 😞
Az elsõ jobban bejött.Sokkal jobbak voltak a pályák és nem ennyire egysíkú volt...

Amúgy kb. hány pályás a játék?Most a 4.-nél tartok.Mennyi van még a végéig?

Qwerty4

Szasztok!
Az afrikais pályán az erõdösbe Claus Dreckslert hogy kell megölni mert mindig kinyír!!!!!Elõre is köszönöm.
Végre végig toltam és h.õszinte legyek nem bántam meg a rá költött 3 rókát bár töredelmesen bevallom h. elõsször én is warez verzióban gondolkodtam de sokakkal ellentétben nekem egészen bejött a grafikája tetszett a történet is türhetõ ha tudtok hasonlóakat amikhez van magyarosítás örülnék ha adnátok tippeket.Kösz
blackcalibra
Ez is igaz! De továbbra is csak azt tudom mondani: "Én meg erre azt mondom hogy olyan hintse az igét ezzel kapcsolatban aki még egyetlen egy letölthetõ dolgot sem töltött le soha az életben, de mégcsak nem is használt! Semmit soha!"
hykao
Miért is?
Mellesleg a lényeg a következõ: itt az sg-n a játékok topikjai a játékokról kellene, hogy szóljanak, nem pedig azok warez verzióinak megjelenésérõl, töréseinek fellelhetõségeirõl és a warez verziók elindításainak trükkjeirõl. Ilyen témákban ki-ki érdeklõdjön ott, ahol letöltötte a warez verziót, illetve itt az sg-n is vannak a témára megfelelõ topikok. (pl: Daemon Tools vagy Starforce topik)

Ezen kívül ez a játék 3 ezer forintba került már a megjelenéskor is (és ráadásul magyarra lokalizálva), nem valami pofátlan tizenezerforintos EA áron jelent meg!
blackcalibra
Én meg erre azt mondom hogy olyan hintse az igét ezzel kapcsolatban aki még egyetlen egy letölthetõ dolgot sem töltött le soha az életben, de mégcsak nem is használt! Semmit soha!
hykao
Te Grebber, neked mint már régi sg-s motorosnak nem sikerült még felfognod, hogy a warez az egész sg területén nem kívánatos? Ha valaki warezol, az õ dolga, de a játékok topikjaiban ez a téma kerülendõ.
Mellesleg örvendetes, hogy néhányan, akik sajnáltak 3 ezer forintot a játékra, most feltalálták a spanyolviaszt az angol nyelvû megjelenés kapcsán...

Amúgy abban én is egyetértek veled, hogy a játék nem annyira szar (fõleg grafikai szempontból), ahogy azt Dögg elõadta...ezzel kapcsolatban hozzáteszem, hogy aki pénzt ad ki egy játékra, az általában több esélyt is ad neki...míg aki szinte sport szerûen majd minden játékot letölt, ami megjelenik, az általában csak végigrohangál rajtuk...(hisz már várja a sok-sok letölteni való új játék...)
Maxtreme
idõm mint a tenger :-D

1ébként thx 😊

grebber
Szerintem nem lett olyan rossz mint itt leirta Dögg!
Nekem koximaxon szûrökkel semmiféle akadás nem volt eddig.Képességfejlesztéses dolog az tetszik csak a fejesekre megek az sokat ér 😄

Next PC upgrade: 2022

grebber
Akkor szarabb let mint az elsõ rész?

Törölt felhasználó
Crimes of war aka. Übersoldier 2.

Kajak vicc ez a játék. 2007-08-ban ilyen grafika? Az agyam eldobom.
Mondjuk úgy kezdtem, hogy maximumra állítottam a grafikát, elsõ pár képen látni is, hogy nem sok szar fps-t produkált a game.
Kicsit visszavettem, mert néha frankón beszaggatott, aztán jobb lett, de ezt akárhonnan nézem, nevetséges.

A játékélmény se jobb. Fegyverek szarok, irányítás is gríz, olyan lassúnak tûnik minden.
Az emberek mozgása 5 évvel ezelõtti szint.
Van egy különleges képességünk, amivel egy energiagömböt vonunk magunk köré, így nem fog rajtunk a golyó. Ez se mutat valami jól. Hang és zene szintén okádék. Egyszóval egy pozitív érvet nem tudok felhozni, pedig nekem frankón nincsenek nagy elvárásaim, Hour of victory-t is örömmel vittem végig, pedig az sem volt egy matyóhimzés. Nah mindegy szerintem ezt is játszom még amig nem jön a Turok.

Csak mazoistáknak!!!

Prince23
Sztem igen, én is taliztam ilyennel... unleashed, mi? 😄

grebber
Van egy olyan hogy Crimes of War az az Übersoldier 2 angol nyelvû kiadása vagy mi?

hykao
oldalazz végig kívül a vagon oldalán elõrefele, nem emssze lesz egy nyílás...
Szasztok!
Elakadtam a vonatos pályán,mikor belépek az egyik vagonba és leütnek, kidobnak a vonatból!!!!!!!!!!!Segítsetek!!!!!!!!!!!!!!!!
Vass Gábor
Hát vettem észre, hogy a ram már kevés, meg a proci is kezd már elavulni.
Mert pénteken jelenik meg az elsõ, vagy második két magos procit igénylõ játék.
Majd fog jönni az Alan Wake-is az meg a négy magos proci kell hozzá.

blackcalibra
Ez lehet hogy a videókarewsz tipusátol(shader-model 2.0-3.0) is függ! De memóriát még kellene beletenni, az 512 már nem valami sok.
Vass Gábor
Egy magos 2,8GHZ proci, 512MB-s ram, 256MB-s videókártyám van meg egy 160GB-os vinyó.
Addig nem szeretném megvenni a játékot, amíg nincsen fejlesztve ami kell hozzá.
Mi a játéknak a gépigénye?,mit kell kicserélni hozzá.

Lehet h.gyenge a géped bár ezt nem hiszem mert az enyém sem egy nagy ágyú még is simán fut v.az elõttem írók arról panaszkodtak h.vistán nem megy lehet h. nálad is ez a baj!
Vass Gábor
Ma láttam a tescóban is, csak az a baj hogy nem indul el a gépen.

Bár melyik boltban meg veheted 2990ft-ért!
Vass Gábor
És mikor adták ki?
Akkor miért nincsen a játékmagazinokba róla semmi?

Qwerty4
Ki van adva oroszul, németül és magyarul is...

Qwerty4

Vass Gábor
Ezt a játékot mikor fogják kiadni?
Nem is tudtam hogy lesz folytatása az elsõ rész igen gyenge teljesítménye láttán.

hykao
Hát én nem vettem észre semmi trükköt, egyszerûen csak lõni kell, ameddig ki nem fingik...
Nem tudja valaki hogy lehet kilõni a végén a tanlot?
Kicsit a Medal of Honorra hajaz de azért egész élvezhetõ.
Végre meg vettem a lemezt most kezdem a játékot remélem nem fog csalódást okozni!!!!!!!!!!!
Maxtreme
Jaja. Az elsõ rész 1 darabig (még a demos is) East Front néven futott.
Szvzs jobb is volt ez a cím mint az Ubersoldier😊

Igazad van tényleg nincs
hykao
Egyébként az eredeti orosz dobozkép nekem jobban tetszik:

Ja, és az eredeti orosz cím: "Keleti front: Az Ahnenerbe* bukása" (az elsõ részé pedig: "Keleti front: Az ismeretlen háború")

*Ahnenerbe
grebber
Mivel hogy nincs így nem is fogsz találni bármennyire is keresed!

Help!Nem találtam a neten crack-et nem tudtok segíteni?
hykao
Na végre akad egy kis idõm játszani a játékkal. Egész jó, kicsit Wolfenstein utánérzés, de tûrhetõ. Grafika szép, az AI is elmegy...és a lángszóró külön öröm... 😊))
hykao
olvass, nézelõdj vissza itt. itthon magyar felirattal jelent meg, 2990,- forintért kapható.
Sziasztok! Csak arra lennék kíváncsi van-e magyarosítás a játékhoz?
hykao
Vedd meg eredetiben, és akkor nem lesz ilyen gondod...
***moderálva***