ÜberSoldier 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
Szücske:
Letolteni most sztem nehézkes lenne, valószínû mindenhol elfogytak a seederek.
Qwerty4
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Képmentések:

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Na ez megtörtént, ott vagyok tök egyedül a rakparton, és a parttól kb. 50 méterre ott áll egy hajó, a fedélzetén két szövetségessel és nem történik semmi.
Esetleg meg tudná mondani valaki, hogy mi maradt még ki a feladatból, vagy hogy miért nem folytatódik a játékmenet? Vagy egy bugot fogtam ki, ami másnál is elõfordult már?
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Sajna elakadtam! Adó torony, áramos ember,se élet se semmi, se fegyver!
Csak az örök élet segítene!Légyszi segítsetek!!!!
Én arra szeretnék választ kapni hogy hogyan lehet legyõzni az Al-Nasaret-i fõellenséget (a szelet irányító csávót akinek a kezei között ilyen áramcsóvához hasonlo kék csík van)
A választ elõre is köszönöm.
Pár napja elkezdtem játszani az Ubersoldier 2-õt. Ott tartok ahol schneider segédeit kellene megölni, az a baj hogy nem megy, a játékot nehéz szinten játszom, de esélyem nincs itt. Amit találtam hozzá pár hete csalás kódokat, az szerint a config.ini fájlba a legvégére ezt kell írni, hogy legyen konzol: bindc +DIK_GRAVE
\"A többség igénye fontosabb a kevesekénél, vagy egy \"ember\" igényénél\" Spock kapitány Star Trek 2 Khan haragja\"
Az ellenfelek valóban gagyik, ez igaz. 😊
Qwerty4
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Qwerty4
Next PC upgrade: 2022
Hiába szorom rá a gránátokat semmi hatása no meg ugye a lövéseimnek se.Van valami trükkje?
Next PC upgrade: 2022
Mikor rád lõ akkor burokba bújsz és nem vesztesz életet.Amíg készül a következõ lövésre addig te lõsz.Ennyi.
Qwerty4
Hogy kell megölni Claust amikor az erõd tetején vagyok az afrikai küldetésben, mert mindig kinyír!!!!!!