ÜberSoldier 2

Oldal 1 / 6Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Empty
Valakinek mentése közvetlen a rádiótornyos Klaus kicsinálása utánra nincsen? Nem lehet ezt kiiktatni! Ez a játék 3/4-e lehet körülbelül már?

Mayorpapa
Végigolvasva a topicot, láttam, hogy páran megvették ezt a játékot. Ha valaki szívesen megválna tõle, én 1000 Ft-ért (+postaköltségért) megvenném, mivel nem lehet már kapni sehol.

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

Nem hittem,h ennyire feltud húzni 1 játék!!!<#falbav> Legalább lenne akna vetõm...
Halli!Megtudná valaki mondani,h hogy lehet kinyírni ezt a Claust?Legalább már 500szor neki estem de nem bírok vele<#szomoru1>
hykao
minél erõsebb fegyverrel ja
csrolli
mondjuk rakétavetõvel

hykao
emlékeim szerint nincs trükk, csak adni kell neki, amíg mozog...
csrolli
Hogy a qrvaanyjába kell kinyírni azt a szemét "aggregátort" Afrikában a torony tetején??? Bevált trükk???

hykao
A boltok polcán is fent van...itthon magyarul jelent meg, és potom pénzért árulják...
Datán fent van!!!!!!!!
Törölt felhasználó
ok
Qwerty4
Pedig itt a legszabadosabb a warez-téma, legalábbis azokhoz a fórumokhoz képest, ahova az sg-n kívül járok...

Szücske:

Letolteni most sztem nehézkes lenne, valószínû mindenhol elfogytak a seederek.

Qwerty4

Bence94
Üdv! Akkor 1. lecke sg-n nem szabad warez dolgokról beszélni.Nem tudjuk hol lehet letölteni...

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Törölt felhasználó
Heló új vagyok. Nem tudjátok hogy honnan lehet letölteni a játékot ?? Itt az MSN-em [email protected]
Sziasztok a cheat kódot hogy kell beirni és hova?
ibrik
A pálya neve: Menekülés az ellenállás fõhadiszállásáról - A katakombák mélyén

Képmentések:

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

ibrik
Pár napja játszom az magyar feliratos Übersoldier 2-vel és elakadtam annál a résznél, ahol feljövök egy alagútból a rakpartra, ahol a feladat, biztosítani a rakpartot (kinyírni minden németet).
Na ez megtörtént, ott vagyok tök egyedül a rakparton, és a parttól kb. 50 méterre ott áll egy hajó, a fedélzetén két szövetségessel és nem történik semmi.

Esetleg meg tudná mondani valaki, hogy mi maradt még ki a feladatból, vagy hogy miért nem folytatódik a játékmenet? Vagy egy bugot fogtam ki, ami másnál is elõfordult már?

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Hahó.
Sajna elakadtam! Adó torony, áramos ember,se élet se semmi, se fegyver!
Csak az örök élet segítene!Légyszi segítsetek!!!!
Hello
Én arra szeretnék választ kapni hogy hogyan lehet legyõzni az Al-Nasaret-i fõellenséget (a szelet irányító csávót akinek a kezei között ilyen áramcsóvához hasonlo kék csík van)
A választ elõre is köszönöm.
Sziasztok
Pár napja elkezdtem játszani az Ubersoldier 2-õt. Ott tartok ahol schneider segédeit kellene megölni, az a baj hogy nem megy, a játékot nehéz szinten játszom, de esélyem nincs itt. Amit találtam hozzá pár hete csalás kódokat, az szerint a config.ini fájlba a legvégére ezt kell írni, hogy legyen konzol: bindc +DIK_GRAVE . De sajnos nincs konzol. Az 1-nél jó volt. Hogyan kell aktiválni a konzolt? Szerintem csalás nélkül be se tudom fejezni sajnos. Illetve mennyi van még hátra a végéig? Amúgy nem lenne annyira rossz játék, csak ne lennének fõellenségek, realisztikus lehetne a sebzés. Nekem bejönnek a WW2-es játékok is.

\"A többség igénye fontosabb a kevesekénél, vagy egy \"ember\" igényénél\" Spock kapitány Star Trek 2 Khan haragja\"

Prince23
😄
Infókat akarok adni😄

hykao
Kicsit szétszórt vagy ma. 😊 Vótmá topiknyitás meg ez... 😊 Ez nem kiegészítõ, hanem a játék egyik "külföldi" (nem orosz) címe.
Prince23
Köszönöm a segítséget,valóban nem halok meg,ott követtem el a hibát,amint padlóztam,F9-et nyomtam,nem vártam meg míg kitesz a vagon oldalára.Ettõl függetlenül béna egy megoldás.
hykao
Nem halsz meg, csak elveszted az eszméletedet egy pillanatra...(feltéve, hogy tényleg ott jársz, és nem épp lelõnek valahova belépve)...a vonaton kívül térsz magadhoz, végig kell oldalazni (jobbra gombbal) a vonat oldalán, amíg egy megfelelõ nyíláshoz nem érsz...
Qwerty4
Nyomjad a jobbra nyilat vagy a D-t...

Qwerty4

Qwerty4
Nekem az jobban is tetszett, mint az ÜS2, leginkább az érdekesebb történet miatt.
Az ellenfelek valóban gagyik, ez igaz. 😊

Qwerty4

Valaki leírhatná konkrétan,mit kell csinálni a vonatos résznél annál a bizonyos ajtónál,ahol ha belépek,meghalok.Korábban ízt írta valaki oldalazni kell,de könyörgöm hol?Kivitelezhetetlen.
balee4
Hát a You are Empty azért ennek a közelébe se ér, jóval színvonalasabb game ez, mert azzal ellentétben ennek van vmi értelme, ott már az ellenfelek is rohadt gagyik voltak. Bár az igaz, hogy a helyszínek nem voltak rosszak, szépen visszaadták az orosz feelinget. Igaz végigvittem anno, de nagy szutyok volt. Az Übersoldier 2 viszont nem rossz, nekem teljesen bejön, történet szempontjából is egészen korrekt.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Te mint öreg motoros tudsz még hasonlókat?
grebber
Igen van hozzá magyarítás!

Next PC upgrade: 2022

A You Are Empty-nek van magyarosítása?És hatudsz még hasonlókat írj!Kösz
Qwerty4
Ott van például a csakugyan orosz fejlesztésû You Are Empty.
Vagy az ÜberSoldier 1!

Qwerty4

Hellósztok!Tudtok még valamilyen hasonló kaliberû(szinvonalú és gép igényû)játékot?kösz
balee4
Kössz! 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Qwerty4
jav.:megtalálod

Qwerty4

Qwerty4
Itt metalálod!

Qwerty4

balee4
Honnan lehet elõcsalni a magyar nyelvet? Vagy honnan szereztétek be?

grebber
Na végére értem frankó game volt!

grebber
Hm a vége felé már nem egyszerû a game eleje amolyan lagymatag szar volt aztán a végére bedurvul eléggé.

grebber
LOL egyet görgettem volna ott irják hogy õ az azthittem az már a fõfõ 😄

hykao
Visszaolvasni...kb. 5 hozzászólást...
grebber
Na sikeresen elakadtam a Fortress etején amikor Caust vagy kicsodát kéne kinyirni 😞
Hiába szorom rá a gránátokat semmi hatása no meg ugye a lövéseimnek se.Van valami trükkje?

Qwerty4
Egy kicsivel több, mint negyede hátra van még.

Qwerty4

grebber
Mostkell bevenni az erõdõt (Fortress pálya) innen sok van még a végéig?

kryst
Nektek nem megy kicsit furán ez a játék? Nekem akadozottan megy. Egyébként szerintem sem rossz játék, amennyire lehúzzák. A vonatos rész viszont kimondottan szépen volt megcsinálva ahogy meg volt csinálva a környezet.

Qwerty4
Na meglett.A stáblistánál meg egyszerûen kifagyott a game. 😄

Qwerty4

Qwerty4
Közelébe nem szabad kerülni, mert akkor halálra perzsel.
Mikor rád lõ akkor burokba bújsz és nem vesztesz életet.Amíg készül a következõ lövésre addig te lõsz.Ennyi.

Qwerty4

Qwerty4
OK, tehát még egyszer kell.<#wink>
Valahogy végigkinlódom.

Qwerty4

Valaki segitsen!!!!!!!!
Hogy kell megölni Claust amikor az erõd tetején vagyok az afrikai küldetésben, mert mindig kinyír!!!!!!
Oldal 1 / 6Következő →