Football Superstars

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

phappa
hali😄
elkeztem a gamet, Themichael néven megtaláltok.

Sziasztok
Én nemrég találtam rá a játékra és szerintem nagyon jó, élvezhetõ, bár akad néhány idióta néha.
Van még valaki aki játszik??

Kolpi
Vagy skilekel kapcsolatos infot?

Halla Madrid!

Kolpi
Csá énis tolom a gémet nem tud valaki valami faq-t?

Halla Madrid!

Hi, de én vasárnap tettem fel, már 11. szintû vagyok 😄
Mi az, már senki nem játszik? 😊

Forza Juve per Sempre! Pavel Pavel Nedved Nedved

Sziasztok. 😊

Tolja még valaki a gamet? 😊 Mi a barátokkal keményen rajta vagyunk. 😊
Szerintem nagyon jó MMO. 😊

Forza Juve per Sempre! Pavel Pavel Nedved Nedved

Helo!Valaki tudna segíteni a játékkal kapcsolatban?Játszok már vele de pár dolgot nem értek.Már játszottam 2 teremfoci meccset de pl pénzem még mindig nincs.Fejlõdés,pénzszerzés meg ilyesmi kérdéseim lennének.
MSN címem:[email protected]
E-mail címem:[email protected]
Elõre is kösz!
Üdv.! Regisztráltam az oldalra, letöltöttem a Monster.exe nevû fájlt, de nem tudok bejelentkezni. Bármit csinálok, nem enged tovább. Persze az oldalra be lehet jelentkezni, de semmit nem érek vele így... Kérem valaki segítsen!

Atti12
Én is játszok vele 😊. Irányítás enyhén szokatlan, elsõre de egy idõ után belelehet jönni. Perpill 6os szintü vagyok, de egy dolgot nem igazán értek. A hivatalos forumba olvastam valami olyasmit, hogy bekell menni egy szórakozóhelyre ahol ha várakozol több lesz a Fame pontod. Na most én vártam de nem igazán történik semmi :S. Nem tudja valaki hogy ez hogy mûködik?

hogy kell elindítani?
rvn
hogy kell ezt jáccani ha terembe focizok akad midnt a dög de csak ritkán...

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

rvn
nekem most jött valami. hogy le tom tölteni a klienst.ez mi pontosan?

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

soma22
a meccsen is te irányitod?aztakurva

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Casillas
irányítás szerintem nehézkes, nem mindig arra fut amerre szeretném, lövésre is van hogy nem reagál, tehát van még mit javítani rajta.
pénzt szerezni szvsz kurvalassan lehet.

de amúgy szórakozásnak nem rossz.

Vivimos por ti, vence por nosotros.

soma22
én is most töltöm.eddigi vélemények?

Casillas
ja, én

DaemoonHunter
"Your Football Superstars beta
game account is now active!"

LEtöltöm és megnézem...
Játszik vele már valaki?

Casillas
(amúgy már megy a closed beta, csak jelzem)

rvn
kezd olyan bukás szaga lenni:S nem?

rvn
valami hir????

báttyó02
dedurva 😮

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Casillas

rvn
meg mindig semmi a bétáról???

LasDen
hát ovasgattam a fórumukat és ott is kérdezõsködtek.......szal csak nem 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Attila8805
Reméljük😄

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

LasDen
elméletileg még nem kezdõdött el a Beta......baszakodnak v vmi 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Attila8805
Hát szerintem én már nem fogok Beta-zni.:-(

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

rvn
Hát küldhetnének már valamit.

Attila8805
Hát küldhetnék már azt a mailt😄

LasDen
mivel nincs még tapasztalatom e téren, így nemtok biztosat.... 😄
majd küldenek egy e-mailt, hogy elfogadták-e a jelentkezésed....és gondololom majd az e-mailben megadnak egy címet, ahhonnan lelehet tölteni a játékot..... 😄

rvn
Aham. Jelentkeztem de most hogy müködik le lehetlesz tölteni a bétát?

LasDen
nincs pontos megjelenés még......most lehet a bétára jelentkezni, úgyhogy még elég soká jön ki.....

rvn
neke kell ez a game! MIkor jelenik meg?

Casillas
asszem nem volt még róla szó: pcguruban azt írták, hogy teljesen ingyenes lesz - amíg fel nem kerülünk egy elit ligába.

LasDen
én meg kiöntöttem a lelkem.... 😄 és én a végén elnézést kértem az angol tudásom miatt... 😄
de sztem elutasítják majd 😄

Attila8805
Én is bár elég csekély angoltudásommal a miért szeretnél jelentkezni kérdéshez csak annyit írtam hogy I love Football game😄

LasDen
én jelentkeztem 😄

Attila8805
Elindult a BETA test jelentkezés.

Attila8805
MEgnyílt a fórum skacok!
HA valaki rájön hogy mikor lesz beta test az írja be legyen szíves.
Elõre is köszi.
Fórum

LasDen
kösz hogy szóltál 😄
jelentkeztem is......bár kicsit félek, hogy a gépemen majd nem fog futni.......

Casillas
megváltozott a weboldal, update profilnál lehet bejelölni hogy akarsz-e bétateszter lenni, ha érdekel még valakit 😊

Casillas
http://www.footballsuperstars.com/register/

bár így újra elolvasva lehet hogy ez csak hírlevélre, és majd a hírleveleseknek lesz a beta, vagy hát dunno:

AUTOMATIC BETA PROGRAM REGISTRATION - Newsletter subscribers will get the opportunity to apply to be a part of the Football Superstars Beta program. These people will be the very first to play Football Superstars and will participate in the game's early growth.

soma22
holmerre?

Casillas
lehet regisztrálni closed betara

soma22
egyéb infót nem tudunk róla?

😄DDDDDDDDDDDDdddddd

báttyó02
?😄SDSA:?DSA?😄S:?DD:?SA:?DSDS:?D:A?SDS:?S:?D:?S?

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Casillas
új hírlevél & pics
screen 1
screen 2
screen 3

beküldhetõ gólöröm videók nyertese:
developers choice award:

people's choice award:

Casillas
új képek, bár hivatalos oldalon nincsenek fent, szal nem tudom mennyire valós, ha az is lenne, tuti nem ingém, mer akkor csak a nasa-nál tudnának játszani vele :-c

Oldal 1 / 2Következő →