Football Superstars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
várjuk a beszámolódat 😊
#41: jó kép, csak így tovább Football Superstars team!<#eljen>#eljen>
Casillas: aztán majd meséljél<#eljen>#eljen><#ravasz1>#ravasz1>.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Egyébként milyen Steve? :S
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Viszont ezen a kapus dolgon elmorfondíroztam. Jó-e az nekünk, ha a gép irányítja a kapust?
Bár eddig is a Fifákban MI mozgatta a kapust, de talán itt újíthatnának azzal, hogy mi. Bár mindegy, jó így is.
2008 tavaszáig sok minden történhet......remélem kiválasztanak béta tesztelõnek 😄DDD
Na, de mindegy.
Demó pedig lehetne, általában minden géjmnél van.
szerintem nem lesz demo, szinte biztos, pár kiválasztottnak bétateszt
Avanti Crociati!
sztem te nem érted
õk 2en elvileg joban vannak és csak poénból soma beírta ezt a szokásos hülyeséget amit uj játék topik nyitásakor szoktak
és ráadásul egy kilo szmáljit is odarakott a mondat végére tehát nem kell komolyan venni, ráadásul pont nem neked amikor neked közöd sincs a topikhoz, sztem ha õt zavarta volna akkor törölte volna ugy mint elõtt-utána 1-2 hszt
de ha ennyire értetlen vagy akkor hagylak
különben sem szeretem a spanom topikjait szétoffolni
sry Fájreksz 😛
Mellesleg demó majd mgé ebben az évben kijön szerintetek, vagy ez is csak 2008 elején?
Még, hogy nem tud semmit, ehh.
Tudom, köze sincs a focihoz, de ott a készítõk 1 giga alatti méretbe bezsúfoltak két kampányt, ami a japánoké és az amerikaiké volt és azon belûl volt még kettõ, emellett látványos harcok, szép tájak, kiváló grafika ötvözte a kis méretû játékot.
Én ebbõl annyit kérek csak, hogy egy gyerek a játék miatt ne kérjen emiatt már egy új gépet szülinapjára, szóval bírják a mostani gépek is.
Szerintem megoldható lenne.
Meg törölve lett pár hsz<#hehe>#hehe>.
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Mindegy, a lényeg, hogy én örülök ennek a játéknak és várom nagyon!<#eljen>#eljen>
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Nah, ez nagyon jó játéknak ígérkezik!<#eljen>#eljen><#hawaii>#hawaii>
Vajon lehet majd magyar karakterem is?<#idiota>#idiota><#hehe>#hehe> És akkor majd egy magyar focista lenne a sztár!<#eljen>#eljen><#hawaii>#hawaii>
Mindenestre nagyon várom már a játékot!<#worship>#worship><#worship>#worship>
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
megmerte csak késõn 😛
kiváncsi vagyok ek mi lesz ebbõl a gémbõl, ezer a hibalehetõség ^^
Avanti Crociati!
grat a topichoz hamár 1 láma nem merte megnyitni :ASdsad
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
A CyberSports vállalat tavaly alakult Londonban, céljuk természetesen az online sportjátékpiacon vezetõ céggé válni, ami tekintve, hogy az MMOG-paletta ezen szegmense igencsak kiaknázatlan, elég egészséges ambíciónak tûnik
Elsõ címük cikkünk alanya, a Football Superstars. A készítõk megalkottak egy virtuális, kissé utópisztikus világot (ebbõl láthatunk pár koncepciórajzot, az egyes városok más-más témára épülnek fel), melyben minden a fociról szól: hatalmas stadionok, edzõpályák, lakó- és szórakoztató negyedek, bevásárlóközpontok várnak ránk. Elsõ feladatunk természetesen saját karakterünk létrehozása lesz, melyet az ígéretek szerint igen részletesen testre szabhatunk, a hajviselettõl a ruházaton át. Elsõ lépéseinket a fociakadémián fogjuk megtenni, és kemény tréningekre lesz szükségünk, hogy nekiállhassunk karrierünket kiteljesíteni. A meccseket 3, 5, 7 és 11 fõs csapatokban vívhatjuk, ahol minden futballistát él õ játékos vezényel, kivéve a kapust, õt a számítógép fogja kommandírozni. Rengeteg bajnokság, liga és verseny vár ránk, de az „éles” bevetéseken kívül szórakozásból is pattogtathatjuk a lasztit, akár a tengerparton is mókázhatunk a haverokkal. Amint elkezdjük a profi karriert és csatlakozunk egy klubhoz, természetesen már virtuális bevételekre teszünk szert, ebbõl aztán elkezdhetünk vásárolni, hogy minél menõbbek legyünk. Sõt, saját klub alapítására, illetve saját csapat létrehozására is lehetõségünk lesz, bár minderrõl még túl sok információnk nincs.
A játék mögött a szintén angol, 2005-ben a Climax Online Studio egykori vezetõje, Rik Alexander által alapított nottinghami Monumental Games MMOG-technológiája áll, mely egy elég jól összerakott csomagnak tûnik, saját, következõ generációs grafikus motorral, fejlett klines/szerver megoldásokkal; a csapat jó részét a mûfajban profi programozók alkotják.
Egyelõre sokkal többet nem tudunk a projektrõl, ám már lehet regisztrálni a játék hivatalos oldalán, és akik ezt megteszik (sietni kell, elõbb-utóbb lezárják a lehetõséget), exkluzív információkhoz, interjúkhoz, sõt, a játékban felhasználható különleges cucchoz is jutnak, nem mellékesen pedig a regisztrálók közülük kerülhetnek ki az év vége felé beinduló bétateszt résztvevõi. A játék valamikor 2008 tavaszán várható."
PC GURU online
Avanti Crociati!