95
  • LasDen #55
    kösz hogy szóltál :D
    jelentkeztem is......bár kicsit félek, hogy a gépemen majd nem fog futni.......
  • Casillas
    megváltozott a weboldal, update profilnál lehet bejelölni hogy akarsz-e bétateszter lenni, ha érdekel még valakit :)

• Casillas
    http://www.footballsuperstars.com/register/

bár így újra elolvasva lehet hogy ez csak hírlevélre, és majd a hírleveleseknek lesz a beta, vagy hát dunno:

AUTOMATIC BETA PROGRAM REGISTRATION - Newsletter subscribers will get the opportunity to apply to be a part of the Football Superstars Beta program. These people will be the very first to play Football Superstars and will participate in the game's early growth.
  • soma22
    holmerre?
  • Casillas
    lehet regisztrálni closed betara
  • soma22
    egyéb infót nem tudunk róla?
  • Csesza
    :DDDDDDDDDDDDDdddddd
  • báttyó02
    ?:DSDSA:?DSA?:DS:?DD:?SA:?DSDS:?D:A?SDS:?S:?D:?S?
  • Casillas
    új hírlevél & pics
    screen 1
    screen 2
    screen 3

beküldhető gólöröm videók nyertese:
    developers choice award:

people's choice award:

• Casillas
    új képek, bár hivatalos oldalon nincsenek fent, szal nem tudom mennyire valós, ha az is lenne, tuti nem ingém, mer akkor csak a nasa-nál tudnának játszani vele :-c

• Csesza

várjuk a beszámolódat :)
  • Dexantreal
    Jahh, ok, nem tudtam, sry.
    #41: jó kép, csak így tovább Football Superstars team!
    Casillas: aztán majd meséljél.
  • LasDen #43
    Ezen az oldalon Steve válaszol a kérdésekre....gondolom egyik készítő...
  • Casillas
    pár napja írtak levelet, hogy köszönik hogy az elsők közt regisztráltam, és maj küldik a további információkat, év vége felé lesz bétateszt, amire sok szeretettel várnak, és előre is köszönik a segítségemet
  • Fyrex
  • Dexantreal
    Még csak az kéne. Adják ki iksz pénzért és aztán jól van. Mindenki hadd játszon vele, ne csak azok, akik tudnak havi nemtom mennyit rászánni. Jó, biztos nem csillagászati összeg, de, akkor is :P.
    Egyébként milyen Steve? :S
  • LasDen #39
    Kicsit nézelődtem a játék oldalán és eljutottam a fórumra, ahol lehet kérdezni és ott kérdezte egy tag, hogy havonta kell e fizetni és Steve aszonta, hogy nem... :D Remélem így lesz me akko megveszem :D
  • Dexantreal
    Hajrá!
    Viszont ezen a kapus dolgon elmorfondíroztam. Jó-e az nekünk, ha a gép irányítja a kapust?
    Bár eddig is a Fifákban MI mozgatta a kapust, de talán itt újíthatnának azzal, hogy mi. Bár mindegy, jó így is.
  • LasDen #37
    sztem demó (ha lesz) és rendszerkövetelmény még eléggé odébb van....
    2008 tavaszáig sok minden történhet......remélem kiválasztanak béta tesztelőnek :DDDD
  • Dexantreal
    Hehh, hányszor mondjam ti ütődöttek, hogy nekem semmi bajom senkivel, csak azt a szar hsz-t méltattam pár keresetlen szóra, mert nah látod, ezt utálom én a régi sg fórumozókban Csesza. Már játékból rakják be ezeket a hsz-okat és elveszik a kedvet az új sg fórumozóktól, hogy topikt nyissanak. Szerintem ez felesleges és leszokhatnának.
    Na, de mindegy.
    Demó pedig lehetne, általában minden géjmnél van.
  • Fyrex
    2 évvel régebb óta itt van mint te, szerintem tisztában van a szabályokkal

szerintem nem lesz demo, szinte biztos, pár kiválasztottnak bétateszt
  • Csesza
    nyugi van!
    sztem te nem érted
    ők 2en elvileg joban vannak és csak poénból soma beírta ezt a szokásos hülyeséget amit uj játék topik nyitásakor szoktak
    és ráadásul egy kilo szmáljit is odarakott a mondat végére tehát nem kell komolyan venni, ráadásul pont nem neked amikor neked közöd sincs a topikhoz, sztem ha őt zavarta volna akkor törölte volna ugy mint előtt-utána 1-2 hszt
    de ha ennyire értetlen vagy akkor hagylak
    különben sem szeretem a spanom topikjait szétoffolni
    sry Fájreksz :P
  • Dexantreal
    Én nyugiban vagyok, de, ha nem érti, akkor elkell neki magyarázni.
    Mellesleg demó majd mgé ebben az évben kijön szerintetek, vagy ez is csak 2008 elején?
  • Fyrex
    nyugalom van. téma lezárva.
  • Dexantreal
    Mi van? Ezt szokták tenni a modik, ah valaki hülyeségeket írkál.
  • Csesza
  • Dexantreal
    Nem baj, ő meg ne írkáljon baromságokat más topikjába. Emiatt a modik bünti pontot szoktak adni, örülhet, hogy nem kapott.
  • Csesza
    ott van kiló szmájli a hsz-e végén, nem kell ennyire véresen komolyan venni azt a hozzászólást :P
  • Dexantreal
    Egy rendszerkövetelménnyel majd okosabbak leszünk, ha kapunk majd valamikor a továbbiakban olyat.
  • Dexantreal
    Jahh, meg nyisd ki a csipáidat és olvasd el az első hsz-t. Ott van az info.
    Még, hogy nem tud semmit, ehh.
  • Csesza
    érdekesnek hangzik és sztem ha minden klappol akkor faxa gamma lesz, de az biztos, hogy kvára meg kell ehhez erősítsem a gépem :P
  • Dexantreal
    Ebben én is reménykedek. Szerintem meglehet ezt csinálni úgy egy ütős géjmre, mint az Attack on Pearl Harbort.
    Tudom, köze sincs a focihoz, de ott a készítők 1 giga alatti méretbe bezsúfoltak két kampányt, ami a japánoké és az amerikaiké volt és azon belűl volt még kettő, emellett látványos harcok, szép tájak, kiváló grafika ötvözte a kis méretű játékot.
    Én ebből annyit kérek csak, hogy egy gyerek a játék miatt ne kérjen emiatt már egy új gépet szülinapjára, szóval bírják a mostani gépek is.
    Szerintem megoldható lenne.
  • LasDen #23
    remélem jó gém lesz.....nem tudom 2008-ban milyen gépem lesz, de remélem viszi majd :D
  • Dexantreal
    Nah, látom a banner bekerült!
    Meg törölve lett pár hsz.
  • Lcapitant
    remélem jó lesz
  • toysoldier
    Jól hangzik, kiváncsi vagyok h mi lesz belőle
  • Fyrex
    jójó, majd intézkedem, de nem sietünk sehova, messze van még ez a gém
  • olympus
    akkor már 3-an vagytok:)
  • Dexantreal
    #9 és #11: Faszom, legyetek már optimistábbak! Nem tudom mit izéltek ezen annyit! Örüljetek, hogy valakik végre elvállalják az ilyen fajta játék készítését! Emellett a hiba az minden játékban adott és sajnos van is, csak reménykedhetünk, hogy ebben a minimális szinten fog dekkolni a hibák a száma.
    Mindegy, a lényeg, hogy én örülök ennek a játéknak és várom nagyon!
  • Dexantreal
    Jó banner, grat!