17
-
m4G1c #17 az ufókat is szőjék bele meg persze a mortimer lányát...(igen! én játszottam vele! :) -
#16 Szerintem ilyen született feleségek szerű, kertvárosi film lesz. -
Prof William #15 Ebből akár még szellemes ksi szorit is lehetne.
De ez inkább Uwe Boll kaliberű rendezőknek való feladat. :) -
year #14 Lesz egy sims fanos akit beszippant a gép és a sims világban találja magát és rájön h sim lett belőle :))). Közben arra is rádöbben h milyen szar igy az élet h ha mások irányitanak :), és megindul a polgárháború! :P Az emberek helyét átveszik a simek. xD -
#13 Nem ismered a Sims "univerzumot".
Sok Sims résznek igenis VAN története (pl: Sims Bust in Out, Life Stories, Sims 2 NDS verzió)
Én személy szerint az N-gage-es Bust in Out-ot bírtam a legjobban :-)
Más... ha valami a "Mozikban" van, akkor az jelen időt jelent, ergo játszák/vetítik, jelenleg erről szó sincs. -
Lordboxi #12 Ez brutálisan szánalmas. Mondjuk Bármilyen sztorit lehet belőle csinálni, de semmji köze nem lesz a simshez, hacsak nem animációs lessz, és képivilágában hozzna vmit, de ez a Toy Story téma nem is annyira elveszett, bár én tuti nem nézem meg. -
#11 érdekes, nagyon édekes -.-
-
Sance231 #10 Én egy 3D animációs filmre tudok gondolni, amolyan Toy Story-s alapokra helyezve. 100%-osan hozná a játék hangulatát, és a fanok megnéznék. -
gyuri12 #9 nekem amúgy az jutott eszembe,hogy valami "b" kategóriás szart,eladnának "A" kategóriásként,azzal a történettel,hogy a simek rájönnek,hogy egy idegbeteg idióta sims-buzi gyerek irányítja őket,ezért fellázadnak...vagy valami hasonló:D -
Wittgen #8 Azért íra, mert aki sims-fan az minden bizonnyal megnézi f űilmet, fanok meg vannak elég sokan a világon.
Egyébként tipikusan az a játék, amiből nem lehetne olyan adaptációt készíteni, ami 1 az 1ben a játék sztorijára, látványára+a többi jellemzőjére hasonlítana. Ebből a progiból csak a címet lehet átvenni. Vagy egy megoldás létezik....egy sims-függő emberkéről szólna a sztori.... -
Kobaljov #7 legközelebb a Tamagotchikról fognak filmet forgatni.. -
gyuri12 #6 most nemtom,hogy ezt miért írtad ide le... nem is illik ide! -
Cat 02 #5 ennek mi köze lesz a smishez ?
villognak az embereke feje felett a jelek h mit akar v mi ???
ez bukta lessz :D -
#4 "Az alapjáték jelen pilanatban minden idők legnagyobb példányszámában értékesített számítógépes programja"
gondolom aki a programot megveszi, a filmet is meg fogja nézni--->nemkicsi bevétel -
gyuri12 #3 de ha már ők maguk írnak hozzá egy történetet,akkor miért adják el sims néven?:) semmi köze sem lesz hozzá,vagy nekem túl egysíkú a fantáziám... majd kiderül -
winnie #2 "hogy lehet egy történet nélküli szarból egy filmet csinálni? "
válaszolok, ha megengeded. írnak hozzá egy történetet. egyértelműnek tűnt. -
gyuri12 #1 FÚÚÚÚÚÚJ!!! ez egy akkora baromság,hogy az kimondhatatlan! hogy lehet egy történet nélküli szarból egy filmet csinálni? történet nélküli film? vazz ezeket lekéne lőni... az alienek után idájig süllyed a 20th Century Fox...
amúgy nem ma érkeztek a hírek,hanem tegnap...vagy azelőtt:)