Ötvös Tibor

Mozikban a Sims

Film készül minden idők legnagyobb példányszámában elkelt PC-s játékából. A Maxis programozta Sims egy életszimulátor és jelenleg csak a producerek tudják, milyen filmet lehet ebből forgatni.

Talán a Maxis sem gondolta volna, hogy játékuk ekkora port kavar. A Sims azonban jött, látott és győzött. Az alapjáték jelen pilanatban minden idők legnagyobb példányszámában értékesített számítógépes programja, ráadásul a kiegészítők számában is csak a Heroes of Might & Magic-széria előzi meg.

A Sims egy életszimulátor, melyben akár saját hétköznapjainkat is lejátszhatjuk. Hogy ebből Hollywood hogyan fog filmet készíteni, az egyelőre számomra komoly rejtély. Ma érkezett ugyanis a hír, miszerint a 20th Century Fox megvette az Electronic Arts-tól a jogokat és már meg is kezdődtek a mozi előkészületei.

A forgatókönyvet Brain Lynch írja majd, ám a pontos sztorit a stúdió hétpecsétes titokként őrzi. Egyenlőre ennyit tudni a Sims mozifilmről. Amint valami érdemleges infó érkezik, beszámolunk róla.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • m4G1c #17
    az ufókat is szőjék bele meg persze a mortimer lányát...(igen! én játszottam vele! :)
  • Gladiator #16
    Szerintem ilyen született feleségek szerű, kertvárosi film lesz.
  • Prof William #15
    Ebből akár még szellemes ksi szorit is lehetne.

    De ez inkább Uwe Boll kaliberű rendezőknek való feladat. :)
  • year #14
    Lesz egy sims fanos akit beszippant a gép és a sims világban találja magát és rájön h sim lett belőle :))). Közben arra is rádöbben h milyen szar igy az élet h ha mások irányitanak :), és megindul a polgárháború! :P Az emberek helyét átveszik a simek. xD
  • Tinman #13
    Nem ismered a Sims "univerzumot".
    Sok Sims résznek igenis VAN története (pl: Sims Bust in Out, Life Stories, Sims 2 NDS verzió)

    Én személy szerint az N-gage-es Bust in Out-ot bírtam a legjobban :-)

    Más... ha valami a "Mozikban" van, akkor az jelen időt jelent, ergo játszák/vetítik, jelenleg erről szó sincs.
  • Lordboxi #12
    Ez brutálisan szánalmas. Mondjuk Bármilyen sztorit lehet belőle csinálni, de semmji köze nem lesz a simshez, hacsak nem animációs lessz, és képivilágában hozzna vmit, de ez a Toy Story téma nem is annyira elveszett, bár én tuti nem nézem meg.
  • Mincsi #11
    érdekes, nagyon édekes -.-
  • Sance231 #10
    Én egy 3D animációs filmre tudok gondolni, amolyan Toy Story-s alapokra helyezve. 100%-osan hozná a játék hangulatát, és a fanok megnéznék.
  • gyuri12 #9
    nekem amúgy az jutott eszembe,hogy valami "b" kategóriás szart,eladnának "A" kategóriásként,azzal a történettel,hogy a simek rájönnek,hogy egy idegbeteg idióta sims-buzi gyerek irányítja őket,ezért fellázadnak...vagy valami hasonló:D
  • Wittgen #8
    Azért íra, mert aki sims-fan az minden bizonnyal megnézi f űilmet, fanok meg vannak elég sokan a világon.

    Egyébként tipikusan az a játék, amiből nem lehetne olyan adaptációt készíteni, ami 1 az 1ben a játék sztorijára, látványára+a többi jellemzőjére hasonlítana. Ebből a progiból csak a címet lehet átvenni. Vagy egy megoldás létezik....egy sims-függő emberkéről szólna a sztori....