26
  • Penge4
    #26
    Nagyon naív vagy. Szerinted meg akar halni? Mert ha köp, akkor az vár rá. Úgyszintén azokra akik nagyon erőlködnek és ilyen -1 éveket felajánlanak neki. Szerinted akik elkapták, azoknak (a példastatuáláson kívül és hogy a média által lehet rajta csámcsogni) mi hasznuk van az egészből? Nagyon kis pontok ők ahhoz. Olyan a világon nem létezik, hogy kis suttyó geciket nem tudják elkapni, bezzeg 70 éve elkövetett háborús bűnösöket akár egy másik kontinensről is előkerítik és kivégzik 80-90 éves korukban.
    Ezt a legfelsőbb nagyfejesek irányítják, amiben a Microsofttól a spamszűrő szoftverek gyártóin keresztül az ENSZ-ig mindenhol vannak olyanok szép számmal, akiknek nem érdeke a spammel leszámolni.

    Amíg az ember befolyásolható egy "felsőbb hatalom" által, addig ez nem is fog változni és ezek lesznek a legnépszerűbb cikkek, ami szinte senkinek sem közömbös és mindenki kifejti a véleményét a végtelenségig, ahányszor ilyen cikk van valahol.
  • Keem1
    #25
    Ha meg is bánta, nincs bocsánat.
    Ha annyira ott van a lelke, miért nem állt meg annál az összegnél, amivel kihúzza magát a szarból? Ha meg tud, megérdemli a bocsánatot, ha nem, ugyanott van, ahol a part szakad: bitóra vele. Vagy ajánlja fel a pénzt spam ellenes eksönökre. Szálljon be a spammerek elleni harcba. Ő onnan jött, nyilván hasznos tanácsokkal szolgálna. Fedje fel a haverjait: x százezer dolcsi az éhezőknek, + 1 spammer haver feldobása = -1 év a 2-300 évnyi börtönbüntetéséből. Ez jó ajánlat.
  • codaco
    #24
    "Ezért jöttem el a szimpóziumra is, hogy elmondjam a véleményemet: nem a technika a hibás, hanem a társadalom."

    Persze, a társadalom kényszerítette a bűnözésre. Szemét társadalom. Atomot neki.
  • gere1
    #23
    jah, a srác vagyona kb. $1-$1.3 millió. Tehát vett egy jó házat usaban, mellé kb. két (ottani) átlagos autót, berendezte frankón és el is fogyott a pénz. Ha esetleg mindenből visszafogottabb volt, akkor maradt 1-2-3százezer $-ja. Kint azzal meg nem ugrál élete végéig.
  • gere1
    #22
    ad1: gyugyó évi 100t "keres" osztalék gyanánt cégéből (nem miniszterelnöki fizuja). jó sokat dolgozik érte, hm?

    ad2: természetes módon (és sajnos), mindenki a saját közvetlen környezetét nézi, amikor azt mondja, h mire lehet elkölteni annyi pénzt. hát kéremszépen évi 350e egyáltalán nem nagy összeg Eu nyugati felén v. Usaban. Olaszországban 4-500.000 euro (6-700.000$) egy 60-80 nm lakás. Ez átlag középváros átlag környékének átlagára. Ez ugye 2 éves fizuja a srácnak, úgy hogy egy kiflit sem vett. Svájcban egy 100-120nm ~15 éves ház (minőségben, formavilágban kb. mint magyar vidéki városokban levő 15-20 éves ház) 1 millió euróTÓL kezdődik. Aztán helytől függően emelkedik fel az ár. (ez 1.4 millio usd perpill. Ez 4 éves fizuja a gyereknek (kiflivásárlás még mindig ohne).

    Mindezzel csak arra szeretnék rámutatni, hogy persze, kajára / piára / mozijegyre és benzinre nem lehet elkölteni ennyi pénzt. DE tőlünk nyugatra olyan ingatlanárak vannak, hogy 2-4 évi FULL bevétel fedezi azokat. Az ingatlanokat is beleértve, $1-2 millio abszolute átlag vagyon, $4-5 millió jómód (nyugati mércével nézve), $8-10-15 millió gazdag. 30-50 millio eléggé gazdag :-) , afölött szupergazdag.

    tehát a következőt soha nem szem elől téveszteni: INGATLANVAGYON
  • rlph
    #21
    Egyösszegű beruházásokkal azért éves szinten el lehet költeni ekkora összeget.
    Azt javaslom nézd meg a gazdag emberek mentalitását. Ha elérnek egy bizonyos jövedelmi, egzisztenciális szintet, utána magasabbra rakják a mércét. Az emberek többsége nem tud egy bizonyos szinten megmaradni, egyre nagyobb célokat tűz ki magának. Ha egy szegény családban vagy jó módu családban (nem gazdag) családban, ha vki nagyobb jövedelemre tesz szert, akkor többnyire nem félreteszi a pénzt, hanem inkább a kiadását növeli meg. szóval ahogy nő a jövedelem ugyanúgy nő a kiadási oldal is. Megmondom őszintén mai viszonyok között hazánkban nem lennék vállalkozó, nem kellenek az álmatlan éjszakák. én teljesen másképpen képzelem a saját portfoliómat. ha érdekel akkor bővebben priviben írhatok róla...
  • Penge4
    #20
    Felvázolnád azt az életkörülményt, amivel évi 70 milliót el lehet költeni? Természetesen maradjunk a realitások talaján, szóval nem veszel telket a Holdon, illetve nem veszel színarany borítású Mercedes-t és leszámítjuk az egyszeri befektetéseket (Medencés, szaunás, 3 szintes ház nagy telekkel valami frekventált helyen...stb). Kevesebb pénzből már van indulótőkéd egy vállalkozáshoz. Az ilyen hörcsög típusú gyűjtögető gecik miatt éheznek sokan, nekik meg már annyi pénzük van, hogy ha az egész család 20 000-eseket használ seggtörlésre, akkor sem fog elfogyni soha, néha meg adakozik valami jelképes összeggel valami alapítványnak, persze ezt sem önzetlenül teszi, pár hülyét megnyer vele, hogy milyen jó fej is ő valójában.
  • rlph
    #19
    Az elképzelhető, hogy a bankelnökök keresnek annyit, viszont belőlük nem szaladgál túl sok az utcán...
  • rlph
    #18
    Javasolhatnál olyan munkát, amivel évi 70 milliót lehet keresni legálisan!
  • Cat #17
    A bankelnökök.
  • Tetsuo
    #16
    Ennyi energiával (tanulás, éjjelekbe nyúló programozás) simán csinálhatott volna más bizniszt is, pl vmi hasznosat. ;)
  • rlph
    #15
    az vesse rá az első követ, aki nem tenné meg ezt ennyi pénzért....
    Magyarországon kiváncsi vagyok ki keres évi 70 millió ft-ot????
    Az emberek nagyrésze egész életükben nem keresnek ennyi pénzt, mint ő egy év alatt....nagyon nem értem miért kell b*szogatni, és elhordani mindenféle szemét alaknak....
    nem gondolom, hogy itt akárki is visszautasítaná ezt a munkát évi 70 millió ft-ért!
  • savior
    #14
    havi par millioert barki boldogan kuldozgetne a spam leveleket, meg sokkal kevesebbert is...
  • raingun
    #13
    Ha igazán megbánta volna, akkor a pénzt átutalta volna egy alapítványba, magát pedig felakasztotta volna! Rács mögé!
  • Tetsuo
    #12
    Az életnagyságú húsdaráló az pont akkora, mint a húsdaráló. :)
  • Vorpal
    #11
    Okádéknak nevezik őket - de a legtöbben bármikor megtennének mindent a könnyü pénzért.
  • Myron
    #10
    jajj de sajnálom, évi hetven millió forintnak megfelelő pénzt szedett össze, szegény pára...
  • Filiic
    #9
    Mindjárt elsírom magam...
  • maestro85
    #8
    Tök jó, hogy erre rájött Spammer X.
    A te megnyilvánulásod minősül annak amit te mondtál. Ezen gondolkodjál el.
  • cousin333
    #7
    Hmmm... Bűnbánó János mit csinált a keresett pénzzel?

    "Én viszont most már élvezem az offline, a valódi világot"
    ~ 1 millió dollárból én is azt tenném
  • Hawaii
    #6
    Semmi sem tortenik ok nelkul. Nyilvan nem spammer genekkel szuletett. Fiatalkent magatol nem tudott beilleszkedni a kornyezetebe, s ugy tunik nem volt aki segitsen neki ebben. Ez egyfajta kenyszerhelyzet, ahonnan megfelelo neveltetes es lelki tartas nelkul nagyon konnyu rossz utra terni. Hogy pont spammer lett, es nem bandatag, drogfutar/kereskedo, vagy oromfiu, az is nyilvan a kornyezete (ismerosi kor/lehetosegek) adottsagainak egyenes kovetkezmenye. Valojaban rendezett csaladi korulmenyek kozt felnoni meg annal is szerencsesebb es 'kivetelesebb' dolog, mint nem az emberiseg (nyugati szemmel) nyomorban elo tobbsegehez tartozni. Errol azonban hajlamos nem tudomast venni az, aki csak a 'jot' latta maga korul es nincs tisztaban azzal, mennyivel rosszabb is lehetne.
  • Cactus
    #5
    Rohadt gusztustalan dolog a spam, de valahogy a srác "vallomása" elég őszintének tűnik és nem haragszom rá :) Legalább jó útra tért.
  • Penge4
    #4
    Te nyitsz mondjuk egy vegyesboltot és elkezded spammelni, hogy milyen fasza olcsó kis vegyesbolt van x városban y utcában. Bizonyítsák rád, hogy te vagy mögötte. Attól, hogy van indítékod, az még nem bizonyíték és itt már olyan nagyban megy a játék, mintha eldöntenéd, hogy holnaptól mindenkit megbüntetsz 10 000HUF-ra, aki kiköp egy szotyihéjat az utcán. Nem tudnád már visszaszorítani, maximum drasztikus középkori módszerekkel. Teszem azt, ha éjfél után levetítenék korhatárosan a TV-ben, hogyan darálják le élve egy életnagyságú húsdarálóban az elkapott spammert, vagy vírusírót, pár "áldozat" után sokan elrettennének.
  • Torrent911
    #3
    vazz az ilyen lelki söpredék minek megy spemernek
  • Godefroy
    #2
    Le kell lönni az összes spammert.

    Lehet karoba húzás is.

    (ki fizet? azok akik viagrát stb-t hirdetnek sokan vásárolnak így)
  • djukel
    #1
    Ki az isten fizet egy Spammernek?