104
-
Wittgen #24 Ma néztem meg moziban, szerintem hozza az elvárható színvonalat, nekem legalább is tetszett. Csak kicsit kevés volt benne a poén és az akció az előző 2 részhez képest. -
Loverman #23 neked is voltak már ilyen kijelentéseid, most megfordul a dolog? bort iszunk és vizet prédikálunk? lol -
Lordboxi #22 nem tudom mibajotok van a matrix 2 vel, sokkal mélyebb filozófiája van mint az egynek, csak nics úgy a szájbarágva, főleg a végén a beszélgetés a döntésről, na mindegy bocs az off ért. A karib meg jó lenne, ha kicsit komolyabbra lenne véve, pl lenne benne vér, meg kicsitt több heroizmus, mer így a 12 éveseknek nagyon jó, de engem nem köt le. -
#21 A Mátrix-ot is simán csesztették miatta. :) -
TM #20 winnie, az 1ügyű.
ez most így eszembe jutott hirtelenséggel.
szerintem.
a film nekem tetszett, amúgy. ezt én döntöttem el. szerintem. szerintem szerintem.
-
Real13 #19 Akkor szerintem jó.Bocs. -
#18 nekem a karib 3 : 6.5/10 pont -
winnie #17 "főleg,mert a Karib 2 jóóóó"
akkor ezt most te döntöd el? mármint, hogy jó? -
Real13 #16 Nagyon sok triológia dolgozik átkötő résszel,de mindig csak a Karib van basztatva emiatt...(SW Birodalom visszavág(mondjuk ez vitán felüli,elismerem),Vissza a jövőbe 2,Mátrix 2(ez például sokkal rosszabb,mint a Karib 2,főleg,mert a Karib 2 jóóóó)... -
#15 Egy olyan átkötő részt, hogy menjen el mindenki a 3. részre is. -
#14 Egy filmre bőven elég a 90 perc. Ha pedig nem, akkor csinálják meg 2-3 részesre. A Gyűrűk uránál is szerintem jobb lett volna, ha 6 részesre csinálják meg. Akkor talán még belefért volna 1-2 kihagyott részlet...
De itt már tényleg elmegy az egész a sorozatok irányába. Lehet, hogy a jövő az lesz, hogy a Szökés 12. évadát majd a moziban követjük végig hétről-hétre? :D -
#13 egy nagyon tetszett, a 2 mégjobban, szerintem ez is jó lesz, megnézem az biztos! :)
nem tom mit nem értettetek a 2-ből, szerintem elég egyértelmű volt hogy mit akarnak... -
winnie #12 "hm, két és fél órás film, ez ebből valóban sok"
ezen filóztam én is. ha 90 perc, akkor baromi feszes fullos film lehetne, de így viszont 2,5 órás látványorgia, a néző elszórakopzhat a kedvencein, stb. szóval úgy érzik, hogy bőőőven kapnak a pénzükért mannát. melyik a jobb? -
gplay #11 Hát akkor hagyd abba. Keress másik állást. -
#10 igazatok van túl van hypeolva,elsőt láttam az rendben volt,de kész enniy,kettőt megse néztem,ezt se fogom. -
Cat #9 hm, két és fél órás film, ez ebből valóban sok. Az első nagyon jó volt, nagy érdeme hogy végre a vizuális háttér nem öncélú volt, hanem kiválóan megtámogatta a történetet. A másodikból bevallom nem értettem semmit, mennek ide oda, a harmadiktól kicsit félek ezek után... de azért biztos megnézem. -
#8 nemtom ti hogy vagytok vele, de nekem már baromi unalmas ez a kalózkodás :\
az első még elment -
Archenemy #7 Az első jó volt - jó látvány, jó sztori (kicsit sablon, de legalább egyben van, + jó karakterek).
A második egy katyvasz, de azért ki lehetett bírni (pl. a történetet nem tudnám felidézni).
Ezek szerint a harmadik is elég zavaros, de nem bánom, látvány miatt nézem akkor, nem a történet miatt. -
Real13 #6 Szerintem simán hozta a színvonalat.Az egyben meg a kettőben sem volt több akció...Ráadászul abban a másfél órában,amit a cikkíró említ,rengetegszer találkoznak a szálak,remek karakterek jönnek,stb,stb.Egy percre sem unatkoztam... -
#5 Aki Budapesten feliratosan akarja megnézni az megteheti a MOM Park -ban.
További infók a http://www.palacecinemas.hu -n. Remélem itt már mindenki el fog igazodni :) -
moRtiZ #4 "Sok port szokás gumi-hollywood szemébe dobálni a csillogó külsőségek mögötti sekélyes tartalomra hivatkozva, de a lenyűgöző (bocs, járt már a házban a Gyűrűk ura és a Mátrix, hogy csak a legismertebb darabokról szóljunk) látványvilág már önmagában is érdem lehet, főleg ha vizualitás fontos része az epikus történetnek."
Vagy félreértelmezem a mondatot, vagy tényleg úgy gondolod hogy a Matrix (1) és a LOTR sekélyes tartalom csillivilli látványvilággal? Mert az hogy nagyon látványos az ok, de hogy sekélyes lenne, az már nagyonerősen téves. (legalábbis szerintem).
"illetve sikítva kerül el, ha nem jönnek be neki a disney-filmek."
Első egész volt, másodikat végigszenvedtem, ezt nem hiszem hogy megnézem. Mindig úgy gondoltam, hogy tulhypeolják ezt a filmet. Persze ez csak a saját véleményem. -
khiraly1 #3 Neztetek milyen tok jo fogszabalyzoja volt a film legelejen annak a 6 eves fiunak (akit felakasztanak).
Az egesz mozi azon rohogott (persze mi kezdtuk el;-P) -
winnie #2 klasszkusan az a film, amit az ember úgyis megnéz pénzért, ha bejött az első kettő (mondjuk a nézők nagy része kénytelen lesz beérni a "szinkronnal" - kisebb része meg a gagyi felirattal) - illetve sikítva kerül el, ha nem jönnek be neki a disney-filmek.
részemről olvasva a megosztott véleményeket majd csak dvd-n - már az első kettő sem varázsolt el nagyon. persze szigorúan letöltve:) -
gyuri12 #1 már bocsmá,de ezt a cikket már csak unalmamban voltam képes végigolvasni... nem fikázás,csak egyszerüen szar a cikk... magánvélemény,nem kell érte leszólni!