5047
23001954630.jpg\"

Az nVidia G90-sorozat
  • Solten
    Elég szomorú hogy még mindig csak 10.0
  • Solten
    Palit-é mennyire ütős.. :)

• Solten
    9600 GT review
  • Solten
    A 8.2 februári...
  • Inquisitor
    Hát nem tudom, nem győztél meg róla, hogy az a január 23-as driver nem a 8.2-es vagy éppen annál újabb béta lenne.
  • Solten
    Elég jó az oldal (leszámítva hogy ők sem tudják hogy létezik 8.2-es catalyst). Itt a 9600 GT helye:

• Solt
    ATI-s, Nvidia-s... Mi értelme ennek? Azt kell megvenni amelyik adott pillanatban a legjobban megfelel a szándékainknak! Én kb 1 hónapja vettem 3870-et, tökéletesen megfelel a céljaimnak, ennek ellenére, ha most kéne kártyát választani, akkor a 9600GT-t venném, mert most ez a tuti. Gyilkolják egymást a gyártók, mi meg élvezzük, hogy van választék, és zárjuk már be az óvodát!
  • Solten
    Már megint beta driverrel tesztelte az Ati kártyákat...
  • Inquisitor
    Test: Nvidia GeForce 9600 GT (SLI)
    30 oldalas német tesztecske, SLI részleg különösen érdekes!
  • Inquisitor
    Na igen, az USA-ában és Kanadában, azért legyünk reálisak ez itthon késöbb fog csak begyűrűzni.
  • Inquisitor
    Jó kártya a 9600GT és feladja a leckét a HD3870-nek is, de mi a halál köze van a GX2 teljesítményéhez az egésznek? éppen az a fura, hogy a 8800GT alig jobb a 9600GT-nél.
    Nem mellékesen mindkét gyártó azzal sz*patta a vásárlókat, hogy kiadott középkategóriásnak hazudott gagyi teljesítményű VGA-t (HD2600/GF8600), ezek után a minimum, hogy most javítsanak. NVidia most ezt szépen javította, kérdés van e bármi a tarsolyában a konkurenciának? Egyenlőre úgy néz ki, hogy simán annyi lesz: egy árban adják a HD3870-et a GF9600GT-vel ...
    Az, hogy mi gyorsabb, nem minden, az is fontos mi minél mennyivel gyorsabb, mi mennyibe kerül, stb.
  • davidka003
    "Egyik partnerünk 50 000 forintos árcédulát jósol a 9600 GT-nek, ami azért valljuk be, a HD 3850-nél jóval magasabb, annak ellenére, hogy az NVIDIA elméletileg a Radeon HD 3850 ellenfeleként pozicionálja az új chipet."

Most csökkentett árat az Ati, tehát egy HD 3870 kb 35 ezer Ft-ba fog kerülni. Ár/teljesítményben még mindig a HD 3850 a király.
  • Dave0092

Minden ATI figyelmébe.. a nagyon lightos optimizálatlan 2 napos 9600 GT, odabasz a 3870-nek!!!!!
    Mielött X2 meg egyéb hülyeségeket fogotk ide beirni, válaszom az lesz: Várj a 9800-as ra, ott a gt, gts, gtx, ultra, gx2, netán gx2 ultra, és mérlegeld, hogy kb.: mennyire fogja elverni a 3870 X2-t.
    Minden ATi-s mostmár lenyugodhat.
  • Inquisitor
    Hát igen, elég jó kártya, ha leesik az ára a kezdeti (nyilván túlárazott) 46-50K-ról, akkor best buy lesz. Sajnos a tesztek alapján egyből érthető miért esett hirtelen a Hd3870 ára ...
  • Solten
    friss, ropogós.. :)
  • tomee92
    nem akarok kötekedni de ha valaki egy bika karit vesz az sztem azért vesz hogy 2 hónap múlva ne keljen újat venni!
    én is hosszabb távra vettem a gépet és most ez az fps-es ügy csak annak számít aki ezerrel játszik a gépen.pl:cod1,2,uo,4
    de ha már van 125 fps-ed akkor annyira "folyamatosan" megy a játék hogy azmár tökéletes!
    haverom mindig azt mondja hogy vegyem lejjebb a grafikát és játszak 333-al!
    kipróbáltam de semmit nem vettem észre úgyhogy felesleges
    csak akkor kell nagy fps ha ugrálni akarsz.pl:cod2ben volt régen ilyen codjumper mod,itt ugrálni kellett és végigérni
    csak itt számít a 333!
    máshol nem vettem eddig észre
  • Inquisitor
    Tesztpadon a GeForce 9600 GT
    Hátha mást is érdekel. ;)
  • Inquisitor
    Ez egy rossz vita, rossz topikban. Amúgy 100K alatt csak az ólcsósított GDDr3-as verzió van szerintem, és nem is "sima" boltokban. :)
  • Bucser
    Csk idézdi tudom az 537-es hsz-emet.

"Érdemes olvasgatni ezeket a topikokat ahogy az ATI és NVidia kereszteslovagok egymásnak esnek bizonygatva, hogy melyik szarrágó gyártó kártyája jobb a másik új kártyájának eljöveteléig majd ha kijön az új kezdik előlről a baromságot.

Nem uncsi még srácok? mindenki vegyen azt amit akkor akar. Ha állandóan várod a jobbat és újat soha nem veszel semmit. Ha meg már megvetted nem kúrvára mindegy mit vettél?

HA meg keresgéled a legjobb ár teljesítmény arányt azt mondom amit a marketing tanárom mondott midig. "Minden annyit ér amennyit hajlandó vagy adni érte." HA megér neked egy 8800 G92-es magu GT X pénzt akkor adj azért annyit. Ha a 3870 X2-vel akarsz gízdázni akkor vegyél olyat. Ha meg eleged van a fejlesztésből vegyél konzolt.

De hitvitákról HSZ-ek 10 000-in keresztül vitázni jó nagy baromság. Hisz az emberek 90%-a hitvitát csinál belőle. hisz ahány teszt annyi eredmény."

A Véleményemet még mindig tartom a 12 éves szintű "hülye vagy ha ilyet veszel ilyen drágán" vlemények miatt egyre jobban:)
  • Inquisitor
    Hát igen, úgy érted sose ért többbet, de egy csúcs kártya mindíg is vagy 2x ennyi volt, mire megkapnád ennyiért már csak erős közepes. De tény, ha nem vagy lottó nyertes, vagy nem ezreseket keresel euroban/dollárban, akkor nem éri meg ilyen összegeket kiköhögni.
    De hát akinek van lové 24-30"-os monitorra és létszüksége van 1920-as vagy 2520-as felbontásra game alatt ... az ezeket is meg tudja fizetni :)
  • davidka003
    Csak azért képesek kiadni 50 ezer Ft-al többet, hogy jobban fusson a játék, de úgysem veszik észre a különbséget.
  • Solten
    Csak azt nem értem hogy akinek nem elég egy 3870x2 vagy ultra teljesítménye az elmeroggyant. Minek ide 9800x2?? :)
  • davidka003
    Arra veritek a f*szotokat, hogy az Nvidia gyorsabb.
    Észre sem veszed egy játékban, ha pl 70 helyett 60 FPS-el fut.
  • davidka003
    aki 150-ért vesz videókártyát.
    Egy csúcs VGA max 60-at ér.
  • davidka003
    "X 2 meg 120 boltban...Szóval..Lehet halkulni:)"

100 alatt van az ára.
  • davidka003
    2x akkora ár 30%-al nagyobb sebességért. Megéri.
  • Inquisitor
    Hát, ha csak nem igazak a vad pletykák 1 milliárd tranyóról, ez a veszély nem fenyeget. Másik GF9 topikban írta valaki, hogy a GX2 annyira forró, hogy most tervezik át többedszer a hűtését. És ugya az "csak" 2x félmilliárd tranyó. Az egyben még kisebb csíkszéllesség esetén is bazi forró lenne.

Ellenben nem látom be miért jó, hogy egyesek az ATI topikba, mások meg idejárnak a másik "kedvencét" fikázni??? És még adjátok a lovat egymás alá. Különben is számítástechnikában a márkahűség a legnagyobb marhaság, nem volt olyan gyártó, aki nem csinált még szar szériát, tök mindegy HDD, VGA vagy alaplap ... vagy bármi más.
  • Solten
    Jó volna ha lenne X2-m..
  • zoolee
    Majd akkor nézzél, mikor a sima 9800 GTX odab@ssza a vacak kis x2 esed.:)
  • Solten
    Hát, aki lemegy a szintedre, biztos sírni fog... ;) Vagy nem.
  • zoolee
    El fog ázni a topik a sök könnytől amit az ATI -sok fognak ide ejteni, hogy "Ohh, de hülyék voltunk, hogy ezt a vackot vettük 120 ért, és nem egy 2x jobbat 150 ért..."
  • Solten
    Szvsz 1 cégtől se ájuljatok el, ne legyetek már óvodás szint... :)
  • Dave0092
    jah, meg kb 1 éves kártya ellen éri el eztis....
    Lesz itt sirás 3-4 honap mulva ATI-sok.
  • zoolee
    Az komoly ár...Best buy.
  • Solten
    De nem haragszol inkább a jóslásod/okoskodásod kihagyom és megvárom mit teljesít a kártya majd tesztekben
  • zoolee
    Haggyad már az elvakult atisokat..Asziszi mert 15k t kap 3d markban és nem 14 k t mint a 8800 ultra attól ő már nagymenő...meg a + 10-20 fps ével..
    Csak az a baj, hogy ez is csa 2 GUP val éri el ezt a sebességet....
  • zoolee
    És? Akkor mi van? te 3dmark kal játszol vagy igazi játékkal?
  • zoolee
    Najó..Max 1,5 ször, de az ára is csak annyivel lesz több...
    Mivel számoljunk 550 mex 600 euróval..Az még mindíg csak 160 , az X 2 meg 120 boltban...Szóval..Lehet halkulni:)
  • zoolee
    Jólbeszélsz.
  • Solten
    Álmodban lesz 2× gyorsabb...