10
-
#10 És majd átrepülnek együtt a hold sziluettje előtt...:D -
Gregie11 #9 Ez így ebben a formában nevetséges... Jobb ötletük nem volt? Atlantisz vagy valami más, mítikus dolog? Area 51 :P -
Lordboxi #8 íindy vs ET. Persze, hogy rábólintott a spilberg. Szinte látom, ahogy a kezében a szentgrállal, egy kerekekkel felszerelt frigyládán gurulva menekül a dínók elöl, egyenesen ET karmaiba. -
#7 Ez az area51 nekem nem szimpi első hallásra. Majd meglátjuk miként működik a filmben. -
Kindred Blades #6 Hát, többek között a Fiatalúron nőttem fel, nekem nagyon hiányozna Connery. Persze az eredeti trilógiában is csak a harmadik részben játszott, de nagyon megszoktam. Mint ahogy megszoktam az übergonosz, szinte sátáni nácikat is, akik remek villain szerepet kaptak a filmekben. Ettől függetlenül persze jó lehet a film. Csak bizonyára van oka, hogy Connery-nek nem akaródzik aláírni (persze kismillió más oka is lehet rá). Ami viszont igazán aggaszt, hogy anno Spielberg rábólintott a forgatókönyvre, de újra kellett írni némely részét, mert Lucas-nak nem tetszett. És én abba a gárdába tartozok, akinek az új SW trilógia óta fenntartásai vannak Lucas egyéni igényeivel/ötleteivel szemben.
Viszont a filmet még nem láttam, úgyhogy remélem a legjobbakat, várjuk szeretettel. -
#5 Pedig nagy kár lenne, ha kimaradna Connery a történetből... -
#4 Na, egy vallásrelomboló-idegenektőlszármazunk story jól megcsinálva, semmi lézerpisztpoly, semmi űrhalyó - nagyon fasza lenne!
GOGOGO!
-
Zro #3 Kevin rulez :)
Én bírnám a búráját az új részben :) -
Morden23 #2 "A nyitójelenetben azonban a kalandor az 51-es körzetben tevékenykedik, mely - mint az köztudott - egy titkos katonai bázis, ahol földönkívüliekkel kísérleteznek."
Így nem csaodálom, hogy csak fővesztés terhe mellett lehet nyilatkozni a forgatókönyvről :)
Remélem ez csak kamu. -
#1 Őszintén nem érdekel Sean Connery, nem rajongok érte annyira, viszont ha a fia szerepelni fog azt Sean Patrick Flannerynek kell játszani mert ő nagyon ász volt az ifjú Indy sorozatban. A story meg eléggé pletykaszagú.