Gothic 4 - már kiírták rá a pályázatot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt nem tudom mennyire tudnak programozni, de JÓ játékokat tudnak készíteni, az tény.
Szerintem meg a németek sosem tudtak programozni, aki látott már német telefont, vagy PC szoftvert, az tudja mire gondolok. Mondjuk filmet sem tudnak csinálni az is igaz... Cobra 11 mindenkinek! A Gothic pont olyan lett, mint amire számítottam...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Hát én egy picit csalódtam a 3.-ban de talán most majd jobb lesz ez a mostani 😄 mondjuk még várni kell rá pár évet 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
böngészõvel jácható stratégia tessék kipróbálni ! 😄 http://www.travian.hu/?uc=hu1_13256
ha van magyar, kit érdekel a fritz gamestar?😄
Na persze, mert itt legtöbben csakis a német gémsztárt olvassák...
Latom nem pillantottatok bele a nemet Gamestar soraiba 😛 2006 legjobb jateka a szerkesztok es az olvasok szerint is. Illetve az eladasi listanak elegge az elejen volt. Tehat mar csak nemetorszagban annyi elkelt, hogy megerte. Meg ha a vilag tobbi reszen eleg nagy bukas is volt.
Azért a Gothic 3 védelmében hozzátenném, hogy 1.08as patchtõl felfele már nagyon jól játszható a játék. Sajnos még egy jó hónapot rá kellett volna húzni mielõtt kiadták volna, de én ezért nem hívnám bukásnak - inkább csak csalódás volt, hogy megvette az ember de utána heteket csücsült a gépen, mire a patch kijött és végre játszható lett.
hát gyerekek bebasztam 😄 de azé írok annyit.... lehet megveszik, de rájönnek hogy szar..... tehát lehet sokat eladtak, de nem hinném, hogy siker...
a mindösszét azé tedd idézõjelbe kisfiam 😄
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
"Egyedül Németországban több százezerre tehetõ az értékesített példányok száma."
õõõ nemtom,de azóta a múltkori hír óta,ennyit eladtak,vagy csak elírás?😊
de mind1 nem piszkálódok tovább...
õõõ nemtom,de azóta a múltkori hír óta,ennyit eladtak,vagy csak elírás?😊
de mind1 nem piszkálódok tovább...
Mér LOL, kattints rá, az elsõ mondat a hírben: "Az egész világon mindössze 350 000 darabot tudtak eladni". Ez egy másik játéknak hatalmas siker, de a Gothictól jóval többet vártak.
Béke poraira...
Olyan hangulatú részt, mint ez elsõ, már úgysem tud senki készíteni... 😞((
Olyan hangulatú részt, mint ez elsõ, már úgysem tud senki készíteni... 😞((
jó szemed van😄
"A JoWood bizalma természetesen nem ingott meg a játékban, és persze azt sem szabad elfelejteni, hogy egy balul sikerül Gothic 3 is annyi pénzt hoz a konyhára, mint akármelyik sztárjáték. Egyedül Németországban több százezerre tehetõ az értékesített példányok száma."
alatta való link meg: Bukás a Gothic 3
lol
alatta való link meg: Bukás a Gothic 3
lol
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"