Németh Szabolcs

Gothic 4 - már kiírták rá a pályázatot

A Gothic 3 közel sem aratott osztatlan sikert a játékosok körében. A kiváló hangulatot bosszantó hibák sokasága tette keserédessé.

A JoWood bizalma természetesen nem ingott meg a játékban, és persze azt sem szabad elfelejteni, hogy egy balul sikerül Gothic 3 is annyi pénzt hoz a konyhára, mint akármelyik sztárjáték. Egyedül Németországban több százezerre tehető az értékesített példányok száma.

A sikeren felbuzdulva a kiadó máris kutatja a megfelelő fejlesztőgárdát a negyedik rész megkomponálásához. A cég olyan embereket keres, akik a számítógépes mellett a konzolos platformhoz is konyítanak valamit. Ugye azt mondanunk sem kell, hogy az RPG-k fejlesztésében való jártasság alapfeltétel.

A Gothic 4 egyelőre csak rajzlapokon és különféle feljegyzéseken létezik, ezért semmiféle konkrét információval nem rendelkezünk. Az biztos, hogy megkülönböztetett figyelemmel követjük majd a projekt életútját.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Indigo #14
    Azt nem tudom mennyire tudnak programozni, de JÓ játékokat tudnak készíteni, az tény.
  • Sir Quno Jedi #13
    Szerintem meg a németek sosem tudtak programozni, aki látott már német telefont, vagy PC szoftvert, az tudja mire gondolok. Mondjuk filmet sem tudnak csinálni az is igaz... Cobra 11 mindenkinek! A Gothic pont olyan lett, mint amire számítottam...
  • TomecK #12
    Hát én egy picit csalódtam a 3.-ban de talán most majd jobb lesz ez a mostani :D mondjuk még várni kell rá pár évet :)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    böngészővel jácható stratégia tessék kipróbálni ! :D http://www.travian.hu/?uc=hu1_13256
  • Loverman #11
    ha van magyar, kit érdekel a fritz gamestar?:D
  • Indigo #10
    Na persze, mert itt legtöbben csakis a német gémsztárt olvassák...
  • n0k0m #9
    Latom nem pillantottatok bele a nemet Gamestar soraiba :P 2006 legjobb jateka a szerkesztok es az olvasok szerint is. Illetve az eladasi listanak elegge az elejen volt. Tehat mar csak nemetorszagban annyi elkelt, hogy megerte. Meg ha a vilag tobbi reszen eleg nagy bukas is volt.
  • AnWar #8
    Azért a Gothic 3 védelmében hozzátenném, hogy 1.08as patchtől felfele már nagyon jól játszható a játék. Sajnos még egy jó hónapot rá kellett volna húzni mielőtt kiadták volna, de én ezért nem hívnám bukásnak - inkább csak csalódás volt, hogy megvette az ember de utána heteket csücsült a gépen, mire a patch kijött és végre játszható lett.
  • pitbulllll #7
    hát gyerekek bebasztam :D de azé írok annyit.... lehet megveszik, de rájönnek hogy szar..... tehát lehet sokat eladtak, de nem hinném, hogy siker...
  • Micsu #6
    a mindösszét azé tedd idézőjelbe kisfiam :D
  • gyuri12 #5
    "Egyedül Németországban több százezerre tehető az értékesített példányok száma."
    őőő nemtom,de azóta a múltkori hír óta,ennyit eladtak,vagy csak elírás?:)
    de mind1 nem piszkálódok tovább...