Haze: közel a megjelenés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehethogy ez szépen néz ki, de a krízis elõbb kijön és szebb és élvezbetõbb lesz.
Honnan tudom? Mert zseninek születtem <#idiota>#idiota>
Honnan tudom? Mert zseninek születtem <#idiota>#idiota>
jajj ne spemmelj már felénk léci mert elpusztítunk a szöryûséges hatalmunkal XD, akármilyen valamire való játékot már a megjelenése elôtt évekkel elkezdjük figyelni, hidd el 😊
C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2
Gyá szépen néz ki 😄 sirályak ezek a citromkatonák XD
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://www.travian.hu/?uc=hu1_13256
nincs 😊
Hát én is azt látom, mint Radnix... komolyan, ez szebb (vagy legalábbis jobban átjön), mint a Crysis.
Az a fekete-sárga uniformis meg valahogy a Farscape-es Peacekeeper pilótaruhákra hasonlít 😊
Az a fekete-sárga uniformis meg valahogy a Farscape-es Peacekeeper pilótaruhákra hasonlít 😊
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
hmm, a nem halálra mosott képeket elnézve nincs.
C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2
Hát ha jól megnézem ez szinte szebb mint a crysis... nincs igazam?!
Sztem a történet kúl, a desing kúl; csak a világ, amiben játszódik nem tetszik...
Mellesleg egyre inkább gondolkozok egy konzol beszerzésén. Jobban megéri, mint egy erõmûvet tartani és a hawerokkal is jobb móka konzolon tolni egy pár menet akármit egy-egy sör mellett! <#kuss>#kuss>
Mellesleg egyre inkább gondolkozok egy konzol beszerzésén. Jobban megéri, mint egy erõmûvet tartani és a hawerokkal is jobb móka konzolon tolni egy pár menet akármit egy-egy sör mellett! <#kuss>#kuss>
Kafa.