A tíz csapás - A frászt hozza rád!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(Amúgy a magyar mentalitásban tévedsz - az leginkább abban merül ki, amikor valaki a magyar mentalitásra hivatkozik.)
A negatív vonásokat jóval könnyebb kiemelni...
Isten nem létezik, nem létezhet, nem is fog...
++
aki teheti, kerülje el messzire
shit happens
vagyis Szekeresnek általában igaza van. 😉
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Egyébként meg sajnos legtöbb mostani film halom kaki, lehet a kritukusoknak többet kéne írnia európai, ázsia vagy Bolywood-i filmekrõl 😄
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
hát,izé...
\"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!\"
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Talán nem az übermensch kritikusok szemével kellene nézni a filmeket, hanem egy
átlagosan igényes mozilátogatóéval.
És itt nem pont erre a filmre gondolok (nem is láttam), hanem úgy általában...
Tell me if you wanna relive this orgasmic experience!
(ne vedd komolyan 😉)
Mivel a gépkonfig ideírása nagyarcúságnak tűnhet, nem írom ide. :) Pedig nem olyan komoly ám, félreértés ne essék. Átlagos gép.
fuck mmo's..i.,
Én már alig várom😊
A megvalósítás viszont sok helyen nem a legjobb. Egy horrortól mást vár az ember, ez már néhol átmegy szinte krimibe.. És tényleg pár hang és fényefeten kívül nem sok van (bár egyik-másik ügyes, és aránylag váratlan)..
ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...