23
-
kalapos01 #23 Na, újabb titokról hullt le a lepel. Akkor a kritikát biztosan nem magyar írta, mert olvasni, hogy mi a pozitívum.
(Amúgy a magyar mentalitásban tévedsz - az leginkább abban merül ki, amikor valaki a magyar mentalitásra hivatkozik.) -
kricsi #22 magyar mentalitás:
A negatív vonásokat jóval könnyebb kiemelni... -
braaa #21 jaja, ezeket az esgés filmkritikának nevezett "írok róla egy-két fikát meg benyomok valami okoskodó "ti ezt nem láthatjátok át,nem érthetitek,csak a FILMKRITIKUS(Szekeres,...), ti mozibajáró kis *uzik" filmmegfejtős dumát" szörnyűségeket minél messzebb elkerülni... ennyi.... -
#20 félelmetesen gyenge film, sajnáltam utána az elfecsérelt másfél órát a moziban -.-
aki teheti, kerülje el messzire -
#19 ez lehet h így van, de a film az télleg nagyon szar és a mai legtöbb film is az..
vagyis Szekeresnek általában igaza van. ;) -
Inquisitor #17 Mondjuk lehet igazatok vagyon, de ez a film akkorát bukott a mozikban, hogy csak na. Imdb-n is f*s értékelést kapott, és szinte mindenki lehúzta akinek adok a véleményére.
Egyébként meg sajnos legtöbb mostani film halom kaki, lehet a kritukusoknak többet kéne írnia európai, ázsia vagy Bolywood-i filmekről :D -
#16 szekeres csak lehúzni tud akármiről is ír. mint egy frusztrált öregember aki még életében nem d*gott. -
#15 Bakker leírtam egy okfejtést, de minek, kitöröltem nincsen értelme. Ilyen cikkre. Olyan mintha kényszerből nézte volna meg és kényszerből írna. Vazz, ha csak a hibát keresed, mert a szar élet könnyen ad rá okot, de ne itt sírd már ki magad, hanem próbáld már élvezni a filmet... Ez szórakoztató ipar, ha lerombolod a feelinget magadba, ne közvélemény előtt. Na én nem láttam még a filmet, de sok kritikát olvastam már az sg-n -
Csaba #14 Talán a Batman Beginsről jelent meg itt jó kritika, de egyébként én sem sűrűn emlékszem, hogy jó kritikákat kapna egy-egy film. Pedig sokszor kurvajó filmek kapnak szar kritikát... -
winnie #13 tegyél magasról a kritikára és azt nézd meg, ami érdekel + nézz meg olyan filmeket akkor, amikről jó kritika van. -
magyarszurke #12 nálam mindig ez megy:látom valamelyik film előzetesét,már várom meg minden,aztán meglátom,hogy az sg-n van kritika.Elolvasom és elmegy tőle a kedvem,hogy megnézzem a filmet:( -
GErYkE83 #11 Ne feledjük Hopkis másik nagy filmjét a Predator 2-őt!! Na az is ütött -
#10 Majd jön valamelyik okos cimborája és megmagyarázza nekünk, hogy mi látjuk csak rosszul a kritikákat. -
snorbi #9 Szerintem se.
Talán nem az übermensch kritikusok szemével kellene nézni a filmeket, hanem egy
átlagosan igényes mozilátogatóéval.
És itt nem pont erre a filmre gondolok (nem is láttam), hanem úgy általában... -
Denniske #8 Itt még soha. -
csorfab #7 wowowowow a második képen egy PowerBook van !!!! OMG!!!
(ne vedd komolyan ;)) -
#6 Ehh, nekem is mindig ez jut eszembe, szinte az osszes "kritikat" elolvasom, de nem emlekszem olyanra, hogy jo film, mert mindenben talal hibat. Nem mondom, hogy neha nincs igaza Szekeres urnak, de sztem tulzas amit csinal... -
archkoven #5 Az lesz majd egy kurva jó film amit személyesen Szekeres-mester fog rendezni!
Én már alig várom:) -
emp #4 Hallott már valaki itt JÓ filmről??? -
GABOR16 #3 Nem rossz a történet (a mostani termésekhez képest).. szerintem elég eredeti (ha nem vesszük számításba a bibliát)..
A megvalósítás viszont sok helyen nem a legjobb. Egy horrortól mást vár az ember, ez már néhol átmegy szinte krimibe.. És tényleg pár hang és fényefeten kívül nem sok van (bár egyik-másik ügyes, és aránylag váratlan).. -
echo #2 Hilary Swank kiba jó nő :) -
RayMandy #1 Sztem jó film, nekem bejött.