50
-
Zoliz #50 Végre megjött az esze... és kiméli a magyar agymosottakat -
szvini #49 nem is nézem
de kénytelen votlam néha látni
és akkor már muszáj szidni :D -
braeburn #48 "Győzike for president"
Hail Gipsy Caesar! Morituri te Salutant! -
Wittgen #47 Győzike for president
-
wanek #46 "Azaz elkapcsolnak ilyekor a csatornáról máshova... (ergo reklámkiadásaik erre a műsorra csupán kidobott pénz)." - az értelmes emberek többsége bármilyen csatornáról azonnal elkapcsol, amikor jön a reklámblokk. -
#45 sg.hu vs. győzike? -
zsoltz #44 hát már jó lenne ha lekopna! -
#43 Hat nekem annyira nem hianyozna... De sztem ez is 1 jo fajta reklam neki, mert vele van teli a media. Nagy dirrel-durral bejelenetette par eve a nagy visszavonulasat a Fabryban, megis itt van meg mindig, mert frankon megfizetik. Nem vagyok allando nezoje, de par reszt lattam. Es tutti megrendezett az egesz. Mikor Majkaval hude osszevesztek, akkor veletlenul a radional is volt vagy 2 kamera ami vette Majkat. Meg most mikot Bejjaasszony magandetektivvel figyeltette a Gyozit, es kozben 2 kamera vetta az autojat kivulrol mikor fenykepez... Ugy lehet rejtozkodni vegulis. Szoval sztem az egesz a penzrol szol ismet, es amig Gyozikerol bwszel a fel orszag, addig fizet az Rtlklub, es amig fizet az Rtlklub addig lesz Gyozike show.. -
echo #42 "mellettem megy a TV is, mert hátha adnak valami érdekeset is"
Szeintem pont azt a lépést kéne megtenni, hogy erről leszoksz. Ez egyfajta függő szöveg. Ha valami kell belőle akkor kapcsold be. (bocs, hogy beleszólok) -
Meridian #41 sztem is hülyeség... ugyanis ha bárkit megkérdezik, tudja-e hoyg győzike válik? Szinte biztos hoyg rávágja, hoyg igen látta a TV-ben... de egyáltalán nem biztos hoyg megnézte a műsort, csak épp az egész héten állandóan orrba-szájba bevágott előzetesbeől tudja ezt. Még azt is tudja miért. Szintén nem az előzetesből.
A másik: a kb 1000 műszer nem tudja megállapítani azt, hogy a műsort valóban nézték-e vagy csak épp ment a TV, zajkeltőnek... pl személy szerint mikor játszom a számítógéppel, mellettem megy a TV is, mert hátha adnak valami érdekeset is, és akkor abbahagyom az esti játékot. De ez nem azt jelenti, hogy nézem is a műsort, pláne ha épp reklám megy akkor eleve nem is figyelek a TV-re... de ha elkezdődik a győzike show arra leszek figyelmes hogy bassza meg, mi megy már meginta TV-ben? Annyira irritáló a hülye üvöltözésük, hogy kénytelenek vagyok elkapcsolni máshova, hogy ne zavarjon... mert az már zavar, bármit is csinálok.
Más meg esetleg épp mos, vagy vasal, vagy mást csinál(hat)... -
fodi91 #40 "Szóval az RTL-Klubon reklámozó cégek figyelmébe ajánlanám, úgy tudom a reklámszempontok alapján jelentős réteg, a 20-40 év közöttiek, hozzám hasonló módon cselekszenek. Azaz elkapcsolnak ilyekor a csatornáról máshova... (ergo reklámkiadásaik erre a műsorra csupán kidobott pénz)."
Hát pedig úgy nézki, hogy a 20-40 éveseknek bejön a Győzike.
Lásd:
18-39: 41,5% -
assdf #39 Szerintem meg egyrészt ez a felmérés hülyeség. Kitesznek 1000 családba egy egy ilyen dobozt, és akkor ha abból 300an ezt nézik máris kihozzák hogy az országban másfél millióan ezt nézik...
Másrészt meg amennyi selejt megy a tévében inkább a győzike menjen háttérbe. Mert én speciel sokat használom a számitógépem este (játszok/netezek/dolgozok stb) de kell valami háttérzaj. Na most inkább a győzike menjen, mert ugysem figyelek rá, viszont időnként meghallok valami jó poént és röhögök rajta egyet, mint valami 20. rangú K kategóriás "premier" film, amit két szereplővel forgattak meg 3 statisztával és annyira sz@r hogy még a győzike is fölülmúlja...
-
egoista #38 Végre!!! -
#37 érdekes, itt mindenki utálja, meg elszarja, de azért a hírt elolvasta, és még reagált is rá. Amúgy én is utálom:D egy részt láttam, bőven elég volt... Az idegesít a legjobban, hogy a sok birka elhiszi, hogy ez tényleg a valóság ami benne van, és tökre megijednek, hogy jajistenem, most válni fognak... szánalom. azé a győzikés hírek 70%-át én is elolvasom kb., szal elérték amit akartak. -
Meridian #36 Azért az RTL-eseknek megsúgom; az első részeket még én is néztem, de aztán erőteljes hányingerem lett és azóta már csak az igen erős reklámbevágásokban látom "győzikét"... hogy mégis pontosan tudom mik történtek ebben az alja-sorozatban? Mert pont elég csak a reklámcélból betett előzeteseket megnézni (amit így is, úgy is lát az ember); éppen csak annyi történik - semmi több-, az egészet nem is érdemes megnézni (Az első részek alapján) - én már mindig el szoktam kapcsolni ilyenkor az RTL-ről, mivel kurvára irritál már ennek a faszfejnek és pereputtyának az ordibálása és lámázása a képernyőn...
Szóval az RTL-Klubon reklámozó cégek figyelmébe ajánlanám, úgy tudom a reklámszempontok alapján jelentős réteg, a 20-40 év közöttiek, hozzám hasonló módon cselekszenek. Azaz elkapcsolnak ilyekor a csatornáról máshova... (ergo reklámkiadásaik erre a műsorra csupán kidobott pénz). -
Cat #35 mégis rákattintottál a hírre :D -
winnie #34 "Egyszer győzike már bejelentette, hogy kiszáll (az egyik Fábri showban"
épp ez a lényeg, hogy ezek afféle médiahackek. -
wanek #33 Egyszer győzike már bejelentette, hogy kiszáll (az egyik Fábri showban). Persze abból sem lett semmi, mint ahogy ebből sem. -
wanek #32 Ez a #12-re ment. -
wanek #31 "a szánalmas hogy ilyen szánalmas skót pénzhajhászok vannak" - skót??? Ezek nem skótok, ha nem tudnád. Ne nyugatra, hanem dél-keletre keresd... -
#30 1. Kritikán alulinak tartom, hogy 2007-ben Magyarországon egy roma család mindennapjai generálják a legnagyobb nézettséget...
2. Kritikán alulinak tartom, hogy ez egy hír lehet az SG-n: "Győzike fenyegetőzik: kiszáll a népszerű show-ból"
Gratulálok, sikerül az SG-nek olyan mélyre süllyednie, mint a Blikknek és társainak. -
bandypappa #29 Igazad van, de az embernek van egy véleménye és azt jobbesetben vállalja, és nem azt mondja hogy nem hallottam róla, amikor tudja hogy sz@r. Felháborodásomnak adtam itt hangot és ha mások szeretik ezt a müfajt akkor azok is megérdemlik. Erröl ennyit. -
ostroml #28 Az RTL KLUB BEMUTATJA: Szolnokboy1 Reality ShoW :D -
ostroml #27 Jaj de jó, hogy mindenki tud fikázni, akkor biztos ő is rendszeresen nézi... vagy nem?? Akkor meg mit fikázod, ha nem nézed :D hogy is van ez?? öööhööm :D megint csak a felkapás, a cikizés, mikor lesz már Rozalinda 5555 sorozat topick :D meg cobra 68888 :D na mind1. Ha annyira szar és rossz, akkor kár energiát pocsékolni rá, hogy beírj egy fórumba, Győzike úgysem olvassa el! off. -
#26 az a felháborító, hogy nem engem kérnek meg hülyét csinálni magamból az ország előtt tízmilliókért cserébe :) -
bandypappa #25 Ezt költöine fogalmaztad meg, és egyetértek vele nagyon. Én eddig fél részt láttam a gyözikeböl, azt is azért, hogy miért nézik ennyien, szar mocsok az egész értelmes ember nem néz ilyet. Aki meg azért nézi, mert utálja az megérdemli még annál is rosszabb, mint aki szereti nézi. Hogy lehet ennyi hülye ember az országban? Megvetem az ilyen szarrágókat, mint a gözike nem tesznek le semmit az asztalra, inkább csak romlást hoznak és ök a példaképek.
Az egész bulvársajtó elmehet a picsába. Ök még szánalmasabbak. Vettem egy blikket és felháborodtam, de nagyon. Rendör kifejezés helyett a zsarut használják, meghogy szex közben hagyjuk nyitva az ablakot, hogy a szomszéd is hallja. Tele van mocsokkal a média és ebben az a szomorú hogy sokaknak ez kell. Nem értem hogy lehet ennyi hülye az országban aki bulvárlapokat olvas, ahelyett hogy a saját életével törödne, ne azzal hogy a Beckham 2 millio dolcsis müfaszt vett a nejének (télleg). Hát basszák meg! Megy az ország a züllés felé és nincs sebességkorlátozás. Az ujság elejére meztelen csajokat tesznek hogy fogyjon a szennylap? Nincs erkölcs a mai médiába, az ortt is azzal foglalkozik ami neki érdeke. Sajnos sokan ezt nem tudják felfogni, mert elég nekik a liberális losz@r. -
Akuma #24 Velem megnézette a barátnőm épp most az egyik részt, amiben győzike kikölcsönöz egy Ferrárit. Talán ebben a részben valamennyire őszinte volt, bár sokan aztmondjátok, hogy sosem az, talán ebben az volt. A maga modorában persze. Bea asszony kitette a szűrét, majd jól összeveszett vele, hát én véresre vertem volna azt a csajt, ha ezt eljátsza velem :D Jó bár nem ismerem az előzményeket, de akkor is ez eléggé dúrva volt... Mindenesetre egy jót röhögtünk rajta, a pici lány egyébként aranyos volt... De én továbbra se fogom hiányolni ezt a műsort, eddíg sem néztem. -
winnie #23 szolnokboy1: "mert hiába nem nézem, tudom azt hogy mennyi pénzt kap ezért a szennyért, amiben ráadásul egy őszinte pillanata sincs. ez az idegesítő."
értem, de mégsem:) miért kell, hogy legyen őszinte pillanat. más realityben vagy sorozatban van? a pénz meg... a nézettséget meg kell fizetni, gondolom - miért lenne az a jó, ha az rtl klub ingyen jutna hozzá a legnézettebb sorozatához? nem az lenne a felháborító? -
winnie #22 nyugdíjasok? totál tévhitben vagy. a nyugdíjasok az m1-et nézik. az adatok is remekül mutatják, hogy melyik korcsoport érdeklődik leginkább a sorozat iránt.
a mostani rész közönségarány:
össznépesség: 41,7%
18-49: 40,7%
18-39: 41,5%
18-29: 43,0%
15-29: 47,6% - itt látszik a fő korcsoport bejövetele.
4-14: 55,6%
a férfiak (34-36%) és a nők (45-48%) is markánsan elkülönülnek.
"Egyszerűen nem értem hogy mi érdekli az embereket ebben mocsokban?"
az, hogy röhöghetnek sokat? de igazából megint egy álkérdés. téged nem érdekel és mégis elolvastad a hírt, nocsak. talán itt a magyarázat. nézik, hogy aztán f*kázhassák?:)
amúgy én azt nem értem, hogy miért kelt egy sorozat indulatokat az emberekben? jól elvan a helyszínelők vagy a vészhelyzet mellett. annyi a difi, hogy az IHM mellett (ami nézhetetlen szerint, de én értem, hogy miért kedvelik), ez az egyetlen főműsoridős műsor, ami szórakoztat. a többi adón csak vér, izgalom, repkedő szuperhősök és más baromságok vannak. -
#21 már a cikk olvasása közben tudtam hogy lesz egy ilyen kommented. engem speciel az utolsó mondat idegesít, mert hiába nem nézem, tudom azt hogy mennyi pénzt kap ezért a szennyért, amiben ráadásul egy őszinte pillanata sincs. ez az idegesítő. -
adamboro #20 Néha látok 1-1 epizódból részleteket, így volt ez a majdnem vajdává választásánál.Templomban bennvolt győzike=sok helybéli néző, templom dugigtöltve, győzike elrohant=nézők is elszállíngóztak, kiürült a templom. Egyszerűen nem értem hogy mi érdekli az embereket ebben mocsokban? Az még haggyán, hogy a sok nyugdíjas kinek csak 3 csatorna jön be és hétfőként nemtud mit nézni, az a rtlre kapcsol, dehogy személyesen elmegy ezért a c*gány kedvéért ez felfoghatatlan. -
#19 végre abbahagyják? HALLELUJA -
JTBM #18 Szerintem már régen nem valóságshow, hanem rendesen megírt, forgatókönyvvel ellátott teleregény.
Hétfőn általában nincsen jobb, ezért ha a számítógép foglalt, akkor én is nézem. -
winnie #17 GErYkE83: ezt mondjuk sosem értettem, hogy miért szánalom, ha valaki röhögni akar egy emberen. úgy tudom az szórakoztató. nem nézem (nem érdekel, eskü), de hiszem, hogy a mostani hollywoodi filmeknél jóval viccesebb az a fél óra vagy egy óra vagy mennyi.
de szerintem elég sokat profitál abból is a sorozat, hogy a heveny utálkozók tudják általában legjobban, hogy éppen mi is a pálya:)
-
Morden23 #16 Igazából az RTL Klub egyáltalán nem szánalmas. Nézettségből él.
Az, hogy még megy a Győzike-show, az a legkevésbé sem az RTLK szánalmasságának vagy skótságának a folyománya, hanem annak, hogy rá vannak tapadva a nézők...
Csak egyetérteni tudok winnie-vel: ha nem tetszik, ne nézd, mivel ez a legjobb fegyvered a dolog ellen.
Szóval tényleg lehet szidni ezt a szar műsort, de igazából a magyar tévénézők igényszintjét (illetve intelligenciáját, amikor "rühellem de nézem") tükrözi az, hogy sikeres. -
GErYkE83 #15 Az a szánalom, hogy ennyi nézőt vonz 1 primitív ösztönbohóc ugrabugrálása a képernyőn....nc -
winnie #14 "már unom, hogy csak szinészkednek"
nem kell nézni és ennyi. -
tar86 #13 Egy nagy rakás trágya, a készitőivel éa a kitalálóival együtt.
-
szvini #12 igazábbol az Rtl - klubb a szánalmas hogy ilyen szánalmas skót pénzhajhászok vannak hogy csak azért is iylen fost beraknak, azért megukba nézhetnének, de hát hiába is irunk ilyen ez a kapitalsita világ, ha szarbol is pénzt lehet csinálni, akkor ők csinálni is foglyák a sok sötét meg nézi -
portable #11 már unom, hogy csak szinészkednek