3837
-
#113 Ok, mindenki türelemmel van, már nagyon várjuk azokat a képeket! :) -
csgj #112 max sebességgel jön, 50 perc mire lent lesz :D hát, kivárom vhogy :) -
#111 400 mb -
csgj #110 400 mega... nem nagy méret :P De most nagyon lol helyzetben vok... 1 perc után hirtelen újra 20 perc lett a várakozási idő De az nem biztos, hogy addig is fog tartani -
#109 mekkora egyébként a demo? -
csgj #108 okok, megpróbálom észben tartani :D Majd csodás Fraps barátom segítségemre lesz... Még 4 perc egyébként... Nagyon remélem, hogy megéri, és nem kell neki sm 3.0, mert akkor ideges leszek :P De a portrés ultraszép képeken kívüli képekről nem nézem ki, hogy kéne neki sm 3.0 -
#107 tök mind1 milyen neted van 50-nél tuti nem megy majd gyorsabban:DD amúgy majd tegyél képet a játék menüjéröl meg ugy mindenről:P -
csgj #106 jó, akkor ha én leszek az első akinek megvan, értesítelek benneteket róla, hogy mégis milyen a game! De nem vok benne olyan biztos, hogy simán le fog jönni :P Még 13 perc várakozás, aztán meg a letöltés a mindössze 1mbites netemmel (vagy vmilyen 1 megaakármi (ezt sosem tudtam hogy mi :D)) -
#105 ja,inkább várok én is -
csgj #104 jeeee, én már szedhetem!!! 20 perc múlva!! :D de sz*r :P eddig vártam már legalább 20 percet, és csak most engedtek be a várakozási időbe... loool -
#103 Én inkább megvárom a holnapot, akkorra már biztos hogy elérhető lesz a GameStaron vagy hasonló magyar oldalon, de lehet még ma felteszik -
ricsa008 #102 Service Unavailable legalább is nekem -
csgj #101 Tessék itt a demo... de nemtom, hogy ha letelik 20 perc, akkor is hogy fog jönni... :D -
#100 Dobjon valaki egy linket. -
#99 Hát nagyon remélem hogy a PC-s verzió ugyanolyan szép lesz mint a nextgen konzoloké, mert ha megint csinálnak egy ocsmány PS2-es portot, mint a disney tette a PotC3 esetén, akkor..... de nemhiszem hogy az EA ezt megcsinálná, hisz nem erről híresek -
csgj #98 hát LOL! minimum 17 percet kell várni a fileplaneten a letöltéshez :D Vagy fizetsz... :P Máshol még sztem nincsen -
csgj #97 öhhmm...: "Yeap demo out in fileplanet! :/ it was great if more websites got the demo, many people downloading it now, so wait in line 20m :/" [nforce.nl]
Magyarán kint van a demo, 400 mega
-
csgj #96 hehh, azért érdekes, ahogy a képeket nézegetem... vannak külön portrés képek, amik gyönyörűek. de van olyan kép, ahol már nem olyan szép.. sőt olyan is, ahol ronda :P Ezért arra tudok gondolni, hogy szépen összekeverték a platformokra készülő és a pc-és verziót... És sztem a portrés képek vagy az xbox360-ról, vagy ps3-ról vannak :P De majd meglátjuk (nem válaszban ment, csak véletlenül nyomtam rá) -
#95 Én nemtaláltam sehol! -
csgj #94 gépigény van már? -
#93 Xbox360-ra kijött! -
donoki #92 jaaa :D nem láttam bocsi <3 -
evildamien #91 lol csak 3-mat kellett volna visszaolvasnod:D olyan megerőltető?:D -
ricsa008 #90 az 576 kb katalógusában 06.29 ígérik:) -
donoki #89 mikor várható a megjelenés? -
#88 2 új videó -
#87 Elkészült a játék hivatalos honlapja -
evildamien #86 ja, kicsit zavaró...
magyar megjelenés: 06.29. -
#85 Új Trailerek
Érdekes hogy a fórumkereső nemadja ki ezt a topikot se! -
uvalentin #84 megnéztem keresővel de nem talált semmit...
az lesz
-
evildamien #83 sztem nyomjál be 1 víruskereséstXD
amúgy tényleg nem kell már sokat várni, meg várjátok meg inkább h feltegyék vhova magyarul is, meglássátok, vki letölti warez-ről aztán feltölti tracker-re (ilyeneket aztán tisztelemXD) -
uvalentin #82 az már legyen a mi gondunk, sorry! -
#81 nem értem miért nem bírtok várni még egy kicsit... -
uvalentin #80 Sziasztok! én is leszedtem nem lehet megnyitni mert .ZIX kiterjesztésű az öszsetömörített cucc. ja meg a serial is elég érdekes: 2342345234534566
Általában az ilyen játékoknál szokott betű is lenni a serialban.
Meg az is elég gyanus hogy csak 1,21GB...
Szal biztos kamu...
sgeva94 neked sikerült elinsítani vagy valamit csinálni vele? Írj mert fontos lenne!!
Előere is kösz
-
evildamien #79 biztos kamu, láttam ugyanezt a piratebay-en, 1,21 gb - 2007-ben ez érdekes lenne. meg megnéztem azt a newpct.com-ot, tele van szexreklámokkal, ilyenekről lehet kapni a fasza kis kémprogramokat meg vírusokat, még jó h most fogom mindjárt újrarakni az xp-t. úgyhogy sheva legközelebb figyelj mit töltesz -
#78 minden csak "óóóóóóóó wanadoo, őőőőőő wanadooo, jaaa ott nincs fent őőőő akkor ilyen nincs őőőő" amugy meg warez -
Dave0092 #77 wanadoo egy szar...
nforce.nl... -
#76 szerintemet biztos kamu. ha már kijött volna wanadoon tuti fenn lenne. Legalábbis szeintem, de ne nekem legyen igazam. -
Dave0092 #75 oké.. -
sheva94 #74 én töltöm majd ha lejött szólok hogy fake vagy nem