3837
10459618851186921382.jpg
  • Ioles
    Ok, mindenki türelemmel van, már nagyon várjuk azokat a képeket! :)
  • csgj
    max sebességgel jön, 50 perc mire lent lesz :D hát, kivárom vhogy :)
  • jakewyler
    400 mb
  • csgj
    400 mega... nem nagy méret :P De most nagyon lol helyzetben vok... 1 perc után hirtelen újra 20 perc lett a várakozási idő De az nem biztos, hogy addig is fog tartani
  • Seth
    mekkora egyébként a demo?
  • csgj
    okok, megpróbálom észben tartani :D Majd csodás Fraps barátom segítségemre lesz... Még 4 perc egyébként... Nagyon remélem, hogy megéri, és nem kell neki sm 3.0, mert akkor ideges leszek :P De a portrés ultraszép képeken kívüli képekről nem nézem ki, hogy kéne neki sm 3.0
  • fsgh
    tök mind1 milyen neted van 50-nél tuti nem megy majd gyorsabban:DD amúgy majd tegyél képet a játék menüjéröl meg ugy mindenről:P
  • csgj
    jó, akkor ha én leszek az első akinek megvan, értesítelek benneteket róla, hogy mégis milyen a game! De nem vok benne olyan biztos, hogy simán le fog jönni :P Még 13 perc várakozás, aztán meg a letöltés a mindössze 1mbites netemmel (vagy vmilyen 1 megaakármi (ezt sosem tudtam hogy mi :D))
  • jakewyler
    ja,inkább várok én is
  • csgj
    jeeee, én már szedhetem!!! 20 perc múlva!! :D de sz*r :P eddig vártam már legalább 20 percet, és csak most engedtek be a várakozási időbe... loool
  • Ioles
    Én inkább megvárom a holnapot, akkorra már biztos hogy elérhető lesz a GameStaron vagy hasonló magyar oldalon, de lehet még ma felteszik
  • ricsa008
    Service Unavailable legalább is nekem
  • csgj
    Tessék itt a demo... de nemtom, hogy ha letelik 20 perc, akkor is hogy fog jönni... :D
  • jakewyler
    Dobjon valaki egy linket.
  • Ioles
    Hát nagyon remélem hogy a PC-s verzió ugyanolyan szép lesz mint a nextgen konzoloké, mert ha megint csinálnak egy ocsmány PS2-es portot, mint a disney tette a PotC3 esetén, akkor..... de nemhiszem hogy az EA ezt megcsinálná, hisz nem erről híresek
  • csgj
    hát LOL! minimum 17 percet kell várni a fileplaneten a letöltéshez :D Vagy fizetsz... :P Máshol még sztem nincsen
  • csgj
    öhhmm...: "Yeap demo out in fileplanet! :/ it was great if more websites got the demo, many people downloading it now, so wait in line 20m :/" [nforce.nl]
    Magyarán kint van a demo, 400 mega
  • csgj
    hehh, azért érdekes, ahogy a képeket nézegetem... vannak külön portrés képek, amik gyönyörűek. de van olyan kép, ahol már nem olyan szép.. sőt olyan is, ahol ronda :P Ezért arra tudok gondolni, hogy szépen összekeverték a platformokra készülő és a pc-és verziót... És sztem a portrés képek vagy az xbox360-ról, vagy ps3-ról vannak :P De majd meglátjuk (nem válaszban ment, csak véletlenül nyomtam rá)
  • grebber
    Én nemtaláltam sehol!
  • csgj
    gépigény van már?
  • grebber
    Xbox360-ra kijött!
  • donoki
    jaaa :D nem láttam bocsi <3
  • evildamien
    lol csak 3-mat kellett volna visszaolvasnod:D olyan megerőltető?:D
  • ricsa008
    az 576 kb katalógusában 06.29 ígérik:)
  • donoki
    mikor várható a megjelenés?
  • Ioles
    2 új videó
  • Ioles
    Elkészült a játék hivatalos honlapja
  • evildamien
    ja, kicsit zavaró...
    magyar megjelenés: 06.29.
  • grebber
    Új Trailerek

Érdekes hogy a fórumkereső nemadja ki ezt a topikot se!
  • uvalentin
    megnéztem keresővel de nem talált semmit...
    az lesz
  • evildamien
    sztem nyomjál be 1 víruskereséstXD

amúgy tényleg nem kell már sokat várni, meg várjátok meg inkább h feltegyék vhova magyarul is, meglássátok, vki letölti warez-ről aztán feltölti tracker-re (ilyeneket aztán tisztelemXD)
  • uvalentin
    az már legyen a mi gondunk, sorry!
  • mike0013
    nem értem miért nem bírtok várni még egy kicsit...
  • uvalentin
    Sziasztok! én is leszedtem nem lehet megnyitni mert .ZIX kiterjesztésű az öszsetömörített cucc. ja meg a serial is elég érdekes: 2342345234534566
    Általában az ilyen játékoknál szokott betű is lenni a serialban.
    Meg az is elég gyanus hogy csak 1,21GB...
    Szal biztos kamu...
    sgeva94 neked sikerült elinsítani vagy valamit csinálni vele? Írj mert fontos lenne!!
    Előere is kösz
  • evildamien
    biztos kamu, láttam ugyanezt a piratebay-en, 1,21 gb - 2007-ben ez érdekes lenne. meg megnéztem azt a newpct.com-ot, tele van szexreklámokkal, ilyenekről lehet kapni a fasza kis kémprogramokat meg vírusokat, még jó h most fogom mindjárt újrarakni az xp-t. úgyhogy sheva legközelebb figyelj mit töltesz
  • Super Saiyan
    minden csak "óóóóóóóó wanadoo, őőőőőő wanadooo, jaaa ott nincs fent őőőő akkor ilyen nincs őőőő" amugy meg warez
  • Dave0092
    wanadoo egy szar...
    nforce.nl...
  • totyak
    szerintemet biztos kamu. ha már kijött volna wanadoon tuti fenn lenne. Legalábbis szeintem, de ne nekem legyen igazam.
  • Dave0092
    oké..
  • sheva94
    én töltöm majd ha lejött szólok hogy fake vagy nem