3837
10459618851186921382.jpg
  • Seth
    jah próbáltam, meg a serlegeket kell berakni a helyükre, megjavítani a szekrényüket, a nagyteremben meg lehet teríteni az asztalokat,felgyújtani a fáklyákat,leereszteni a zászlókat. Ezekért discovery pontokat kapsz és így fejlődnek a varázslatok
  • csgj
    ja, azt olvastam róla, hogy olyan HarryGTA lesz :D És itt a demóban még nagyon kicsi területet lehet bejárni persze... Csak hát még arra sincs idő, mert mindig újra kell kezdeni a demo idő lejárása miatt... :P
    ja, és te játszottál már olyan varázsgamet, amit kint játszanak a diákok? Van egy kör, benne golyók, és ki kell őket lökni.
  • Seth
    Na én is kipróbáltam, nem lesz ez rossz, egy csomó dolgot lehet benne csinálni, szabadabb az egész, nem olyan mint a 4. Viszont az irányítás borzalmas, néha nem is arra megy amerre nyomjuk, a varázslás kicsit nehézkes de meg lehet szokni.Grafika olyan so-so, de asszem inkább ps2-re szedem most le,az már kijött (mire leszedem tuti kijön pc-re is :D )
  • csgj
    hát, lehet, hogy azokat mégiscsak közepes beállítással készítettem :P
  • Gerbill
    Nem olyan rossz az előző képeken csúnyábbnak tűnt.
  • csgj
    vas, inkább fadoboz xD celeron 2,8 Ghz, 1024 mb RAM, Sapphire Radeon 9600 atlantis 256 mb... 30 fps kb, szóval még nem akad, csak nem olyan gyors :) De a legjobb minőségben, Quality-ben van
  • Dave0092
    szép képek
    miyen vassal tolod?
  • csgj

• csgj
    öö, hát annyira mégsem cool ez a normális irányítás... néha bezavarodik. De meg lehet szokni. Teszem be nemsokára az új képeket! Ja, és még az a rossz, hogy a demo lejár pár perc múlva, és akkor mindig kezdhetem előről a felfedezéseket :P De naon király, hogy sok minden interaktív. Azaz rengeteg mindent lehet mozgatni, sok cuccra rá lehet varázsolni, és sok szoba is lenne, csak ez még demo, és nem enged be :P Sztem a teljes is itt lesz nhamarosan... elvileg 5 nap az eredeti megjelenése
  • szapor
    hát június végére mondták nem tom mi lesz abból :)
  • Gerbill
    Nagyszerű Remélem mostmár lassan megjön Pc-re is a teljes.
  • szapor
    +t
  • szapor
    jó reggel mindenkinek:D
  • csgj
    COOOL!! mek vissza azonnal, csak ezt meg akarom osztani veletek: Mégis van normális irányítás, olyan, mint ami az 1-2-3-as játéknál volt. Legalábbis mozgásban. Varázslásban még klafább van :D Ha megnyomom a C-gombot, akkor harry háta mögé ugrik a nézet, és lehet egérrel + wasd-vel mozogni.
  • csgj
    jaja, a 4-es kicsit arcade jellegű volt, meg az a csak billentyűzetes irányítás... Na mondjuk itt se vagyok teljesen megelégedve vele, mert az egeret mozgás közben fordulásra nem lehet használni... De sztem ettől függetlenül ez lesz talán a legjobb pc-s Harry Potter game. Na de most tényleg mek már jáccani :D :P
  • Gerbill
    Első pillantásra kicsit csúnyácskának tűntek a képek, de aztán belegondoltam, hogy ezek mennyivel szebbek az előző részeknél még így is, hogy nem xbox360 grafika, és azokkal is milyen jól elszórakoztam(kivéve a 4)
  • csgj
    jól van, azért annyira nem ronda! Csak hozzászoktatok a szép xbox360 képekhez :) Pedig ha megnézitek a honlapját, vannak bizony bőven ilyen képek, mint amilyet én beszúrtam... mert ez a pc-s grafika... Csak hát persze rondának tűnik annak, aki többet várt el tőle. Én nem vártam el többet tőle, úgyhogy nekem megfelel, sőt tetszik is egy kicsit :P
    Na, megyek mindjárt tovább játszani... Lehet, hogy nyomok még be pár képet :) Vagy ne, mert nem tetszik? :)
  • SNAKE01
    pc-hez vagyok szokva,azon szeretek gémelni
  • fsgh
    mert? magyar szinkron miatt?
  • SNAKE01
    nekem xbox 360 de pc-re kellett volna :\
  • csgj
    mondhatnám, hogy a fullban majd biztos lesz több beállítás is... de nem hiszem :D Ja, hát a gépigény se teljesen korrekt azért, mert valóban nem gyönyörű...és átlag 35 fps, a karib tenger meg ennek a duplájával ment... az monnyuk randább is volt (itt is igazán a filmbéli szereplők arc másolása adja a normálisabb grafika látszatát :D)
    Na de csá mára, holnap gondolom jövök még újabb tapasztalatokkal!
  • fsgh
    hmmm nem vitték tulzásba...igazán kidobhatnának már egyszer egy csúcsminőségű hp játékot is...nem kéne midig csak a hangulattal eladni a terméket..
  • csgj
    Közben a full game már kijött ps2-őre és xbox 360ra is... Hát, majd holnap játszok tovább vele, ha gondoljátok szedjétek le ti is... Lehet persze, hogy ezt inkább csak a fanoknak ajánlom (20 perc várakozás, stb miatt).
  • csgj
    A Wingardium leviosa varázslat viszont pöpec (jó mozgatni), elkezdtem lebegtetni az egyik kőpadot... A gyerekek le se sz*rták :D
  • szapor
    :D:D
  • csgj
    mindent maxra? EGY DARAB grafikai beállítás van :) Azon a Quality a max
  • csgj
    nekem elég ez is... persze akkor mégse mutogassanak nekünk az EA-s srácok olyan csúcsgrafos képeket, amik pc-s verzión nem léteznek :P
  • fsgh
    van ps3-am^^ azon biztos jó lesz:) remékem:S
  • szapor
    próbáld meg mindent max grafra :)
  • csgj
    speed a másik opció... az a legrondább... de én amúgy nem sok különbséget látok köztük... még fps számban sem nagyon :P Piton már a közepes beállítással, és talán Hermione is... de az első két kép tuti quality minőség (a legjobb)
  • SNAKE01
    elég okádék graf :S
    azthittem szebb lesz,de látom eztis elkúrták :|
  • csgj
    van balance, quality, meg asszem fast... na de ez nem biztos.. lehet, hogy az lesz a szebb, megnézem mindjárt :)
  • Seth
    Hűha, első képen Harry elő fogja venni a "botját" :D

mellesleg elég homályosak atextúrák, biztos ez a max grafika?
  • fsgh
    holnap este én is leszedem:)
  • csgj
    Na, itt vannak végre... sorry a késésért vele

• szapor
    hát remélem jó játék lesz :)
  • csgj
    Na, éppen hogy csak kipróbáltam, és csináltam nektek pár shotot! Jónak tűnik, a grafika rendben van a quality minőségen és balance-on is, nálam az effektesebb helyen 30 fps volt, pitonnál, ahol nincs olyan sok effekt, 45 fps volt... Nálam ez királyság :D Na azért nem olyan szuper high nextgen a grafika, de nem szúrták úgy el, mint a karib tenger kalózait... Az irányítás még az, amit meg kell szokni, és hát nem lehet rajta változtatni, csak az egeret lehet kikapcsolni... Az az egy baj van vele, hogy az egeret csak varázslás közben használhatom, a mozgásnál csak wasd-vel kell menni. A játékmenetről még nemtok mit mondani, de a hangulat ott van a szeren :)
    A képek:

Nyugi, jön a többi is, csak nagy a méretük, és máshol kell feltöltenem

• szapor
    csgj majd mond meg milyen :D
  • fsgh
    nyomjad!!!
  • csgj
    lejött, azonnal installálom :)