3837
10459618851186921382.jpg
  • csgj
    kezd idegesíteni, hogy pc-ére még nem jött ki a tört game... nem akarok még 29.-ig várni :( sok az a 4 nap :P A demón már vagy húszszor végigmentem.... :P
  • csgj
    nincs megoldás, kezd mindig újra :P
  • GeneralsHungary
    Harry Potter és a Főnix Rendje pályázat

A játék megjelenéséig, péntekig tart a pályázat. Aki szereté megnyerni a játékot, annak itt a lehetőség...
  • roli444
    hááá lol !!! énis vártam 17 percet hogy meglegyen a game (kicsit téptem a hajam hogy kell várnom 17percet ) mondom ok mind1 letelik a 17 perc töltöm le 760kb al max sebességel jött le felrakom tök gizda minden játszok ez az amaz egyszer csak kiirja hogy már csak 1 percet játszhatok letellik az 1 perc és jön a videó aztán megkérdezi hogy elölről kezdem e mondom ez hülye végre megjelent a demo tok játszani erre csak úgy kilép... ez egyszerűen no comment nem hiszem el ien hülyeséget kitalálni hogy ideőkorlátos .... valaki nem tudna adni valami 5letet hogy ne legyen időkorlátos???
  • csgj
    hát, reméltem, hogy ma estére már kijön a teljes... de még nem jött ki... :( Nem igazság, hogy a konzolosok mindig előnyben vannak :( Na jó, hát erről az az ember is tehet, aki pc-vel játszik :P
  • macesz
    Jájjjjjj.... :D
    Köszi a helpet srácok !!! :D
  • macesz
    Hát megpróbálom átrakom win 2000-re.....rem így jólesz
  • csgj
    idézek: "nemtom milyen az a kártya,".... ezért írtam, nem tudtam, hogy kompi e a dx9-el
  • Lord Myn
    Ez igaz, de az FX kártyák már hardveresen is dx9 kompatibilisek, úgyhogy ez biztos nem lehet a baj. Ha mondjuk GeForce 2-esen vagy MX-en próbálta volna, akkor még érteném, hogy ezt írod...

Nem, ez valami hülye EA-s telepítő bug, valakinél csinálja, valakinél nem, legfőbb ismérve, hogy üres az EULA-s szövegbox, szóval ott már lehet tudni, hogy nem fog továbbmenni a telepítő.
  • csgj
    jól van na... nekem meg régen volt egy vacak videókártyás gépem, amin hiába volt fent a dx9, mindig kiírta a dx9-es game, amit macesz belinkelt... mert nem volt vele kompatibilis... csak ezért írtam ezt. Szóval nem lenne hülyeség, ha a kártya nem kompi a dx9-el
  • Lord Myn
    Ez hülyeség, nem ez a baj, hanem az amit ricsa008 is írt: át kell rakni win2000 komp. módba a setup.exe-t.

Nekem a Godfather, NFS: Carbon meg egy csomó EA-s játék ezt csinálja, nem tudom miért...
  • csgj
    nemtom milyen az a kártya, de ha ezt írja ki, akkor valszeg nem kompatibilis a directx9-el...
  • ricsa008
    nekem az nfs eknél adta be ezt a DirectX es baromságot ott az segített hogy az autorun exe-t win2000 komp-ba raktam
  • Carlos HUN
    Áhh akkor nem kell me azért vannak oan feladatok amihez jó elolvasni az angol felíratot :)
  • Seth
    ne szedd ,nincs benne ánglish (halálkomoly, nincs angol, csak deutsch meg spain meg még kitudja, de angol az nincs)Napersze ha ez nem zavar
  • macesz
    Hy

Bazzeg ennek mi a baja installálláskor teszi ki ezt? :S
    Vga: Fx 5600 (ha vkinek ilyen körüli karija van és elindult a game at jelezze pls!)
    Leszedtem a júliusi dx-et de akkor is ezvan:

• Carlos HUN
    http://atomico.sytes.net/

Harry.Potter.And.The.Order.Of.The.Phoenix.PS2DVD-Allstars.torrent

http://www.mininova.org/get/764709
  • Carlos HUN
    Csak regisztrálni kell a trackere mondjuk nem biztos hogy engedi
  • Prince of Máté
    PS2-es scak privátoknak...
  • Carlos HUN
    Szarok rá...
  • csgj
    konzol fórum...
  • Carlos HUN
    Itt elérhető már a ps2 es psp-s változat is :D
  • Gerbill
    A demót kipróbáltam, de annyira nem nyűgözött le, nem rossz, de van mit javítani. Az irányítás egy nagy rakás szerencsétlenség, a grafika szép, a varázslás elég jól van megoldva. Az nagyon tetszik, hogy nem tölt sehol. Benyomtam Harryvel a főbejáratot, és azthittem, jön majd a megszokott töltés, erre semmi:D. A szinkron szerintem egy jó nagyot fog segíteni a hangulaton, úgyhogy várom a teljest.
  • Carlos HUN
    Jah jólvan nem olvastam vissza :DDDDD
  • csgj
    ezt már tudjuk, de azért thx... és én inkább a pc-és tört verziót várom, ez meg xbox360 :)
  • Carlos HUN
    Harry.Potter.And.The.Order.Of.The.Phoenix.PAL.XBOX360-Allstars
  • Dave0092
    a konzolnak a védelme mindig is ugyanaz marad...
    de a pc bél más, azis lehet hogy securom 7 azis leeht hogy most starforceos, nem lehet tudni, ha nemtudjék feltönri akkor max lesz egy clone verzio amit elleeht idnitani bármiyen Hide prg-vel
  • csgj
    igazad lehet, megnéztem és a konzolos verziók is eredetileg június 29.-én jelennek meg, ahogy a pc-és is... de hát azok már vannak warezban, ahogy nyílván jönnie kell majd a pc-ésnek is... :) Csak gondolom a pc-éset még nehezebb feltörni. Aztán fene tudja... Azt se értem, hogy miért várom ennyire... :D Vagy mert fan voltam mindig is, vagy mert naon bejött a demo
  • Dave0092
    hamár van x360 verzio, meg ps2 psp, ps3 s van már! csak nincs kijutattva, akkor valoszinű hogy legkséőbb holnapra lesz PC_s verzio
  • csgj
    Azért kíváncsi vok, hogy ha kijön a tört verzsön, akkor lesz e benne választható magyar nyelv... Mert eredetileg úgy jön már ki magyar szinkronnal 29.-én :) Habár én az angolt talán jobban is bírom...
  • toysoldier
    most énis látom őket :D
  • csgj
    eddig jók voltak... csak nem sg-re töltöttem fel, mert akkor át kellett volna méreteznem őket... hopp, már megint látom őket :D
  • toysoldier
    énse látom őket pedig kiváncsi lennék rájuk
  • csgj
    na mi van? ennyi lett a képeimnek? vagy csak én látok x-eket?
  • csgj
    790 óra is vmennyi óra :D Vagy lehet akár 1234 óra is :P Persze 1 is :)
  • Dave0092
    orák kérdése és kifog jönni pc-re is...
  • csgj
    remélem hamar kijön a teljes, mert ez naon cool :D Sikerült a festményhez is felmásznom, oda varázsoltam az asztalt... Csak mikor elkezdett beszélni, megint lejárt az időm :P
  • csgj
    hehh, sebaj :D
  • Seth
    nemtom,azt nem próbáltam, már töröltem a demót
  • csgj
    és a klubhelységben, hogy lehet felmászni a pofázó kviddicsversenyző festményéhez? Mert azt mondogatja, hogy másszak fel hozzá... De a fotel azonnal feldől, amint hozzáérek, arra nemtok így felmászni :P