3837
-
koppi2 #3837 sziasztok valaki tudna linkelni nekem egy magyarositást ?? -
Bloodadam #3836 ha valakinek megvan a magyarítás légyszi küldje el ide: [email protected]
köszi! -
ficaan #3835 Sziasztok!
Remélem jár erre valaki, aki tud segíteni. Húgomnak vettem meg karácsonyra a játékot magyarul, nagyon szépen végigmentünk mindenen, de a klubhelységben a cikeszt sehogy sem sikerül elkapni. SOS! Mit kellene csinálni? -
ficaan #3834 Takarítani! :D Van egy kis tollas pemszli valahol a terem végében, amivel meg kell simogatni a közelben lévő két kupát. -
ficaan #3833 Ha jól emlékszem, akkor még mocsarakat kell csinálni majd' minden udvaron. -
gyebi93 #3832 nála ha jól emléxem akkor mind a 3 féle játékot kell játszani
kígyójuk,főköbkő,és amikor kikell lökni a gyűrűnyi követ -
Domcsika #3831 És mi a köpkőbajnok játékszabálya? -
gyebi93 #3830 a bájitaltan termet
hm azt úgy hogy a kémcsövekre lövöldözöl
mindenféle varázslattal
és aztán megvizsgálod ja meg pitonféle rbfet megcsinálod
-
gyebi93 #3829 ott találod ahol a mardekár bajnoka van a sarokban áll kb mögöte
sztem rálelsz -
Domcsika #3828 Már legyőztem köpkőben a Hollóhát,a Hugrabug és a Mardekár bajnokát,viszont még lekéne győzni egy köpkő bajnokot viszont sehol sem találom. Hol találhatom meg? -
Domcsika #3827 Hol tölthetem le magyarul?Emlékszem hogy étszer is fent volt a gépen magyarul és újra szeretnék vele játszani de sehol sem találom. -
BlackPirat #3826 Helo, amikor megcsinálom Lunának, ginnynek Thomasnak és Patiléknak az Umbridge csesztetésére irányuló küldiket, szal utána mit kell csinálni? Ron és Hermione csak azt szajkózzák, hogy nézzem meg a Tekergők Térképét, de ott nincs feltüntetve semmilyen fix pont.
Előre is kössz. -
aresz96 #3825 Ja nekem is ccsak 84% pedig megcsináltam mindent amit tudtam még a mardekáros csajt is levertem a kövezett udvarba. -
aresz96 #3824 Valaki tudja hogy a bájitaltant hogy lehet megcsinálni 100%-ra?? -
tomfucius #3823 sziasztok kéne egy kis segitsék amikor a mardekár bajnoka ellen köpkövezek és legyözön 3 szor megadja a pontokat de amikor azt nézem hogy hány százalékban van felfedezve a terület nem mutatja azt is hogy legyöztem a bajnokot.van ötletetek hogy milehet a gond ?nagyon zavar ez mert szeretném 100%ra kiakasztani a játékot. -
tycoon14 #3822 Hali!
Valaki el tudná nekem küldeni a magyar fileokat erre a címre [email protected] köszi. -
gyebi93 #3821 a sötét varázslatok kivédése.az ahol az umbridge kurva van? mármint onnan kell bemenni ugye?:Dakkor úgykell hogy amikor a táblát megforgatod akor elolvasod.meg a padokat bizonyos sorrendeben kinyitod aztán lecsopod őket és egy kis vidi jön hogy mindegyik pad lecsapódik remélem érted:D
a klubhejséget meg úgykell hogy beszélsz a portrékkal meg minden aztán egy cikeszt találsz azt el is kell kapnod óvatosan:D
meg a könyveket tudod röptetni is ugye?akkor azokat gyújtsad fel piroinitio-valha még a táblát itt is pörgessed meg és olvassad el mit kezd a kréta írni...ja és a sakkot csináldd meg mert azis pont -
gyebi93 #3820 ott van hogy új kaland és arra rányomsz .aztán ha úgyérzed menteni kel akkor ott megjelenik másik 2 mentési hej az elsőn kívül -
Zsozsó9 #3819 Mostmár 94%!!!
Am nem tudja vki,hogy a Trófeaterembe mit kell csinálni h 100% legyen? -
Zsozsó9 #3818 Kedves NeoPS!
Addig égesd amíg csak tudod!!!
Nehéz de menni fog!!!
Én 89% nál tartok!! -
Zsozsó9 #3817 Sziasztok én azt nem tudom,hogy mi az 5. repülő lény?
Mert a holló-sirály-bagoly-és a kék kis manó megvan de mi az 5. és hol van????
Lécci segítsetek!!! -
hahi #3816 Háj all nem tudná valaki leírni h kell a sötét varázslatok és a klubbhelységet 100-ra meg csinálni4 előre is kösz! -
lagos01 #3815 Sorry egy epizóddal arrébb akartam írni. -
lagos01 #3814 Hali.
Új profilt hogyan lehet készíteni?
Ha a főmenüben rákattintok a profil-ra akkort csak az egy mentésem van ott és alatta az új kaland felíratok.
De amikort rákattintok a profilra megmutatja ezt de azonnal visszamegy a főmenübe anélkül hogy rátudnék kattintani az új profilra.
Valaki tud segíteni? -
#3813 Ron Weasley igen.
:D -
#3812 lol -
norbert1214 #3811 ömm... :D tudom ez nem ide tartozik,de játszik valaki a WSC (World Snooker Championship) 2008-al??? -
beroba #3810 Cseréltem ipt, áramtalanítottam, de semmi. Azért köszönöm szépen a segítségeket.
Viszont most már szerintem is az a baj, hogy ez fizetős lesz vagy nem tudom, mert megpróbáltam egy olyat letölteni ami már lejött és ahelyett is csak egy pár kilos dolog jött le. -
#3809 Cserélj ip-t, áramtalanítsd a modemed egy pillanatra és újra tölthetsz. -
beroba #3808 Az első 20as sem pénzesen töltöttem szóval csak az utolsó 10 lenne fizetős?
Valaki esetleg nem tudja máshova feltölteni a 30astól a végéig? -
veres96 #3807 ingyenesen nim tölti le csak pénzesen -
beroba #3806 Nekem egy olyan problémám lenne, hogy a 30as-tól lefele nem engedi leölteni a data, csak egy ilyen pár kilobájtos fájlt jön le és nem tudom mi a baj. Előre is köszi a választ. -
#3805 ez a nézés... :D... lerúglakköcsög :DD. tök ilyen, bár lehet nem :D.
Bannerben Ron meg kábé ilyen: "mivan, mit akarsz, he?" :D -
veres96 #3804 má 60%-nál wok
-
norbert1214 #3803 ja :S másképpen nem lehet leszedni??? :D -
#3802 nem rapid volt hanem data.hu torrenten sehol sincsen fent nah mindegy -
norbert1214 #3801 nem tudom a rapidsharét nem szeretem... :D -
#3800 nah kezdődik nosztalgia újra :D
-
#3799 minek torrent ha tölem kérhetsz full speedeset is 21ig! -
norbert1214 #3798 Nekem torrent kellene,de ugy hogy a játék magyar.
Adjon valaki 1 linket hogy honnan tudom leszedni...(mármint a torrentet) :)