Mégis kiadja a kért adatokat a MySpace

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én sem értem, hogy gondolta. Nem szabad az ilyenekkel gyöngéden bánni, mert nagyon hamar visszaélnek vele!

8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia

Elítélnek valaki szexuális zaklatásért, mert ráütött a titkárnõje azon felére, amin annak ülnie kellett volna és nem illegetnie a fõnök elõtt. Ezek után a fõnököt meghurcolják, a titkárnõ új fõnököt kap... Egyenjogúság? Nõuralom!
😄 😄 Ne vegyetek túl komolyan 😄 😄

Gerygrey
stigmaként rajtad marad örökre, be kell jelentkezned hetenként a hatóságoknál, gondolom tetoválnak vmit az ember homlokára is, vagy egy tábla a nyakába

Egy szexuális bûncselekmény elkövetõje vagy egy gyilkos esetében ez a minimum, én még megtoldanám azzal hogy ha már úgyis az õrsön jár, ugyan legyen már szíves kitakarítani a székházban található százharminckét retyót.
Mike
aha USA-ben nem elég leülni a büntetést
stigmaként rajtad marad örökre, be kell jelentkezned hetenként a hatóságoknál, gondolom tetoválnak vmit az ember homlokára is, vagy egy tábla a nyakába
"Szexuális bûnözõ vagyok" "Autótolvaj vagyok" "Gyilkos vagyok" "Gettóba' bandatag voltam 20 évesen" "Gengszter vagyok"

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
vagy bármi másért
ha az FBI kéri, ezek után kiadják
csak azt nem értem, minek az FBI-nak a bünözõk adatai?
nincsnek már meg nekik?
a MySpace honnan tudta ki szexuális bünözõ és ki nem? volt ilyen rublika? "kérem pipálja ki a ha Ön szexuális bünözõ" kérem írja be miért hányszor volt börtönben, és legutóbbi bûncselekményét!" "Önt kõrözik?" és hasonlók?

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray