5
  • Csaba42
    Én sem értem, hogy gondolta. Nem szabad az ilyenekkel gyöngéden bánni, mert nagyon hamar visszaélnek vele!
  • messen
    Elítélnek valaki szexuális zaklatásért, mert ráütött a titkárnője azon felére, amin annak ülnie kellett volna és nem illegetnie a főnök előtt. Ezek után a főnököt meghurcolják, a titkárnő új főnököt kap... Egyenjogúság? Nőuralom!
    :D :D Ne vegyetek túl komolyan :D :D
  • Gerygrey
    stigmaként rajtad marad örökre, be kell jelentkezned hetenként a hatóságoknál, gondolom tetoválnak vmit az ember homlokára is, vagy egy tábla a nyakába

Egy szexuális bűncselekmény elkövetője vagy egy gyilkos esetében ez a minimum, én még megtoldanám azzal hogy ha már úgyis az őrsön jár, ugyan legyen már szíves kitakarítani a székházban található százharminckét retyót.
  • Mike
    aha USA-ben nem elég leülni a büntetést
    stigmaként rajtad marad örökre, be kell jelentkezned hetenként a hatóságoknál, gondolom tetoválnak vmit az ember homlokára is, vagy egy tábla a nyakába
    "Szexuális bűnöző vagyok" "Autótolvaj vagyok" "Gyilkos vagyok" "Gettóba' bandatag voltam 20 évesen" "Gengszter vagyok"
  • Mike
    vagy bármi másért
    ha az FBI kéri, ezek után kiadják
    csak azt nem értem, minek az FBI-nak a bünözők adatai?
    nincsnek már meg nekik?
    a MySpace honnan tudta ki szexuális bünöző és ki nem? volt ilyen rublika? "kérem pipálja ki a ha Ön szexuális bünöző" kérem írja be miért hányszor volt börtönben, és legutóbbi bűncselekményét!" "Önt kőrözik?" és hasonlók?