11
-
bandypappa #11 Csak szünjön meg az ortt ez SONGOKU bosszuja.
A digitális tv adás az micsoda? Azt nézem meg, amit akarok és amikor?
-
arsher #10 Úgy látszik az ortt ismét hozta a formáját...grat hozzá... -
Inquisitor #9 "Az országos minősítés a televíziók számára teljesíthetetlen követelést jelent."
Anno pont emiatt állították le a sima földi sugárzást.
Amúgy lehet én vagyok hülye, de a digitális sugárzás (egyik) lényege nem az, hogy ott szolgáltat területileg ahol akar és annak ARÁNYÁBAN kell csak fizetni? (Meg eleve olcsóbb.) -
Tecnamo #8 Egy hete olvastam h egy digitális átállásról (analóg adások helyett digitális műsorokat adnának el az embereknek) szóló törvény miatt 2008ban megszüntetik ezt a nagyon becses testületet... Gondolták akkor kib*sznak pár kulturális, és nem csak népbutítást megcélzó társaságot, nehogymár ezeknek is legyen beleszólásuk a fejlődésbe, vagy nehogy támogatni kelljen őket...
Egyre szebb az ország helyzetet. Kérdés, mikor lesz elege a népnek ezekből... -
Wittgen #7 Az ORTT ismét megmutatta a tutit... -
trogi #6 Sajnálom, hogy a Filmmúzeumot ki akarják csinálni! Szerintem eléggé értelmes csatorna, olyan filmekkel, amelyet más csatorna nem nagyon tűz műsorára.
A Sport1-et nem ismerem, a Viasat3-at akkor láttam utoljára, amikor még földi sugárzású volt, akkor az nagyon nem jött be...
De toleráns vagyok és kompromisszumkész. Inkább cseréljen helyet a két szar földi kereskedelmi csatorna a Filmmúzeummal és valamelyik másikkal! :) Így a két "új" csatorna finanszírozási problémája is megoldódik. -
Kobaljov #5 Azért húzzák az időt, mert a digitális átállás miatt úgyis hamarosan új médiatörvény lesz, ami lehet, hogy megoldja ezeket a kérdéseket. -
#4 Mi a fasz?
Sport1? Kicsinálják az egyetlen értelmes Sport Tv -t a Sport2 mellett?
Viasat3? Mi van? Szúrat a szemüket a sok menő sorozat meg a BL közvetítések?
Filmmúzeum? Szúrta a szemüket, hogy értelmiségi filmeket adnak amitől nem agymosott zombik lesznek az emberek?
Elmehetnek jó édes ******-ba. Tudták, hogy melyik csatornákkal kell kibaxni. Tudták, hogy melyikek nem fogják tudni teljesíteni a feltételeket. Gratulálok tetvek. Nyalogassátok az MTV virtuális farkát meg seggét. -
ZoliJ #3 menjenek csak külföldre, legalább eltünnek a karikák -
#2 Inkább a köztévével szemben lépne fel politikai pártatlansága miatt. Az bezzeg nem piszkálja őket mi?
Ez is csak egy mocskos kormánybérenc szervezet. -
HENCIG #1 Na ez fasza lesz!
Miért nem megy már a jó annyába az ORTT?!