500 millió dolláros hajóroncsot találtak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tetsuo
Ahogy a technika fejlõdik, úgy tudunk 1re "mélyebben" (átvitt értelemben is) kutatni.
Az olajkészletek is így "nõnek".

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Vegyesen.A fegyverek ûrmérett pl. inch-ben adjákmeg.
az amerikaiak nem yardba meg fontba stb mérnek, hanem az SI szerint...
GyuriX2572
Megyek felásom a kertet 😛

Mivel az átlag amerikai azt sem tudja merre van Európa.... és simán ha úgy van kedvük leigáznak bármilyen országot. Szerinted bajlódnának a mértékegység átváltással? Te pl hobbiból mérnéd a távolságot Yardban, mérföldben? Na ugye-hogy ugye.... 😛
Az utolsó mondat magánvélemény volt.
A régészeti leletekre vonatkozó rendelkezések természetesen országonként változóak. És ha valamelyik ország felségterületén telálták a kincset, akkor elvileg a helyi jog szerint kellene eljárni.
Hát ez nem ilyen egyértelmû, különben miért titkolóznának?
Itt az uccsó hozzászólásban beidéznek pár valószínûsíthetõ dolgot.
Döbbenet, hogy mamég ilyeneket találni. Az ember azt hinné, már minden nagyobb kincset megtaláltak, aztán mégse. Milyen lehetett ezt anno elveszíteni....
Most akkor mégs az USA-nak kell kapnia? Különben meg a cikkben sehol nem szerepel, hogy az USA-ból indult volna a hajó...
Az Atlanti óceán egy meg nem nevezett pontján találták a roncsot. Csak ennyit tudni.

A lényeg, hogy ez nem egy történelmi kincs. Nem egyiptomi fáraó jogara vagy hasonló, hogy egy ország nemzet jogot formáljon rá szerintem.
...és azért mert õk amerikaiak, nem mérhetnek nemzetközi mértékegységben?

Pont azért nem, mert a gyarmatairól rabolta, magyarán a jogos tulajdonos éppenhogy nem Anglia, hanem a gyarmatok (momentán anno a mai USA keleti partvidéke...)

észlények 😄
Múanyag vödör... nemtom honnan szedték ezt a képet... de Amerikában nem Kg-ban mérnek.... errõl ennyit 😄
Tehát ez a kép nem ehhez a cikkhez tartozik.
talán pont azért mert Anglia rabolta össze?😊

Ha nemzetközi vizeken van akkor ÍJ.
Ha meg nem, és engedélyt adtak nekik akkor megint ÍJ.

Nem tom miért kéne odaadni mondjuk Angliának, csak mert összerabolta a gyarmatairól.
Atisz
Természetes hogy ez is az amerikaiakhoz jutott. Én kötelezném õket az eredetiségvizsgálatra és visszajuttatnám a jogos tulajdonosának...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Te komolyan gondolod, hogy "Pff, Ti komolyan azt hiszitek, hogy a 17. században ilyen mûanyag (!) vödröket használtak? lol
Gondolkozzatok már kicsit, mielõtt írtok..."?
Mármint mi? Az ezüst? Azt azért megnézném...
Helló!
Ha valaki szerti az online stratégiai játékokat az regisztráljon ezen a linken:
http://www.travian.hu/?uc=hu1_16506
Nekem tetszik érdemes kipróbálni!

fekete filctolluk is volt ám már akkor, ne mond hogy nem tudtál errõl <#idiota>

HP+

de hát ott van a képen, te is láthatod<#idiota>

Te tényleg ennyire...????<#confused>

"Pff, Te komolyan azt hitted" h õk azt hiszik... 😄DDDD
"Gondolkozzál..."

Üdv 😉
Pff, Ti komolyan azt hiszitek, hogy a 17. században ilyen mûanyag (!) vödröket használtak? lol <#banplz>
Gondolkozzatok már kicsit, mielõtt írtok...

Hogy kell nyulat fogni??? Utánozni kell a répa hangját!!!

schrank
látjátok a vödröket egyik 33kg a másik csak 18kg pedig én sokkal többre tippeltem volna pláne így hogy 400 év alatt hogy teleszívhatta magát vízzel

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Azért milyen cool már ilyesmibõl megélni...
sanzik
<#idiota>
én nem. semmi kedvem több ezer szkínhed között 19re lapot húzni cigányként.

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

Seaweed
franko...de elmennek kincsvadasznak!
Proview
Még jó, hogy ezek a mûanyag vödrök megõrizték a kincset <#vigyor2>

Ha kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, rá fogsz jönni, hogy a pénzt nem lehet megenni.

Frosty01
huh.. nem semmi 😮OOOOOOOOOO

practitioner of the forbidden arts of death