30
-
#30 Ahogy a technika fejlődik, úgy tudunk 1re "mélyebben" (átvitt értelemben is) kutatni.
Az olajkészletek is így "nőnek". -
janez132 #29 Vegyesen.A fegyverek űrmérett pl. inch-ben adjákmeg. -
SLYM #28 az amerikaiak nem yardba meg fontba stb mérnek, hanem az SI szerint... -
#27 Megyek felásom a kertet :P -
nimfas #26 Mivel az átlag amerikai azt sem tudja merre van Európa.... és simán ha úgy van kedvük leigáznak bármilyen országot. Szerinted bajlódnának a mértékegység átváltással? Te pl hobbiból mérnéd a távolságot Yardban, mérföldben? Na ugye-hogy ugye.... :P -
L3zl13 #25 Az utolsó mondat magánvélemény volt.
A régészeti leletekre vonatkozó rendelkezések természetesen országonként változóak. És ha valamelyik ország felségterületén telálták a kincset, akkor elvileg a helyi jog szerint kellene eljárni. -
Ironka #24 Hát ez nem ilyen egyértelmű, különben miért titkolóznának?
Itt az uccsó hozzászólásban beidéznek pár valószínűsíthető dolgot. -
BobaFett #23 Döbbenet, hogy mamég ilyeneket találni. Az ember azt hinné, már minden nagyobb kincset megtaláltak, aztán mégse. Milyen lehetett ezt anno elveszíteni....
-
L3zl13 #22 Most akkor mégs az USA-nak kell kapnia? Különben meg a cikkben sehol nem szerepel, hogy az USA-ból indult volna a hajó...
Az Atlanti óceán egy meg nem nevezett pontján találták a roncsot. Csak ennyit tudni.
A lényeg, hogy ez nem egy történelmi kincs. Nem egyiptomi fáraó jogara vagy hasonló, hogy egy ország nemzet jogot formáljon rá szerintem. -
Kagemusha #21 ...és azért mert ők amerikaiak, nem mérhetnek nemzetközi mértékegységben? -
Kagemusha #20 Pont azért nem, mert a gyarmatairól rabolta, magyarán a jogos tulajdonos éppenhogy nem Anglia, hanem a gyarmatok (momentán anno a mai USA keleti partvidéke...) -
nimfas #19 észlények :D
Múanyag vödör... nemtom honnan szedték ezt a képet... de Amerikában nem Kg-ban mérnek.... erről ennyit :D
Tehát ez a kép nem ehhez a cikkhez tartozik. -
Ronny #18 talán pont azért mert Anglia rabolta össze?:) -
L3zl13 #17 Ha nemzetközi vizeken van akkor ÍJ.
Ha meg nem, és engedélyt adtak nekik akkor megint ÍJ.
Nem tom miért kéne odaadni mondjuk Angliának, csak mert összerabolta a gyarmatairól. -
#16 Természetes hogy ez is az amerikaiakhoz jutott. Én kötelezném őket az eredetiségvizsgálatra és visszajuttatnám a jogos tulajdonosának... -
jasszka #15 Te komolyan gondolod, hogy "Pff, Ti komolyan azt hiszitek, hogy a 17. században ilyen műanyag (!) vödröket használtak? lol
Gondolkozzatok már kicsit, mielőtt írtok..."? -
Aserac #14 Mármint mi? Az ezüst? Azt azért megnézném... -
KERI 15 #13 Helló!
Ha valaki szerti az online stratégiai játékokat az regisztráljon ezen a linken:
http://www.travian.hu/?uc=hu1_16506
Nekem tetszik érdemes kipróbálni! -
atomkrumpli #12 fekete filctolluk is volt ám már akkor, ne mond hogy nem tudtál erről -
Ronny #11 de hát ott van a képen, te is láthatod -
aRoma #10 Te tényleg ennyire...???? -
Rudicsek #9 "Pff, Te komolyan azt hitted" h ők azt hiszik... :DDDDD
"Gondolkozzál..."
Üdv ;) -
CrazyTomcsy #8 Pff, Ti komolyan azt hiszitek, hogy a 17. században ilyen műanyag (!) vödröket használtak? lol
Gondolkozzatok már kicsit, mielőtt írtok... -
#7 látjátok a vödröket egyik 33kg a másik csak 18kg pedig én sokkal többre tippeltem volna pláne így hogy 400 év alatt hogy teleszívhatta magát vízzel -
L3zl13 #6 Azért milyen cool már ilyesmiből megélni... -
#5 -
cain #4 én nem. semmi kedvem több ezer szkínhed között 19re lapot húzni cigányként. -
#3 franko...de elmennek kincsvadasznak! -
#2 Még jó, hogy ezek a műanyag vödrök megőrizték a kincset -
#1 huh.. nem semmi :OOOOOOOOOOO