51
Olyan 50 literes körül, partyra beszerezni egyet nem lenne a legrosszabb :)
-
#51 van már sör topic!!! -
#50 Van olyan, amihez nincs ilyen csapológép vagy mi, hanem csak a hordó, amihez adnak ilyen kis speckó csapolókütyüt. Mi egyszer vettünk egyet, könnyű összerakni meg minden.
Bár én maradok a dobozos/üveges kiszerelésnél. Kényelem rulz! :D -
#49 Szerintem egy szimpla buli kedvéért elég sok idő/energiabefektetés ez. Mire megveszed, vagy megrendeled, összerakod, megtanulod kezelni, elmegy a kedved az egésztől. :) Legalábbis nekem nem lenne idegrendszerem ezzel szöszölni (ProGabe írása alapján legalábbis, meg hogy nagyjából tudom, hogy megy ez). Főleg hogyha először csinálod. Szerintem vegyetek 100 doboz sört 'oszt cső! :D Vagy vannak ilyen 5 literes minihordók. Na abból vesztek 10-et és kész. -
#48 :P -
#47 Lehet venni a szupermaketekbe ilyet:
-
#46 Vegyél nekem is. -
#45 na akkor a lényeg(dobtam egy telefont faternak):veszel egy hordót,mint láthad min 10e,ugyebár rohadt sok a betétdíj,aztán bérelsz egy sörcsapot,amire meg ugyebár letét van,az is rohadt sok,aztán meg veszel egy CO2 palackot,mert ugyebár kell a szénsav a sörbe :) mondanom sem kell hogy betétdíjas ez is,aztán már csak annyi hogy kitalálod hogyan kell összedugni,meg be kell állítani a nyomást és már ihatod is a friss,hideg sört(najó,először megvárod amíg lehűti a csap)
sok sikert,ja a csapolásról meg annyit:előre húzod a kart jön a sörike,persze éles szögben a poharat szorosan a csap végéhez,hátratolod a kart jön a hab -
#44 attol még hogy mást érdekel, téged ne érdekeljen hog beileszkedj :c -
#43 Isten vagy
(énis néztem itt, de nem találtam (: ) -
#42 Tessék - csak aztán mértékkel! ;) -
gyuri12 #41 szevasztok! holnap reggelre,legyen már meg,hogy hol lehetne venni! előre is köszönöm!:D -
#40 a legegyszerűbb amúgy ha veszel egy pofás kis beertender-t :) -
Reyes #39 NA ez engem is érdekelne:) -
#38 de miért kéne?amúgy vállalkozóira gondolsz nem?hát szerintem nem kell,én kis-,és nagykerben dolgoztam,pakoltam a piákat hektoszámra és hát jöttek oda "átlagemberek" is,tehát szerintem nem kell,amúgy is olyan mintha vennél egy üveg sört,mert ugyebár a hordó is betétdíjas,és ahol én dolgoztam voltak külön kölcsönbe vehető sörcsapok,annyi a gondom,vagyis azért nem tudom hogyan működik ez az egész,mert faterom is a cégnél van,és ő szül. napjára el is kért egy sörcsapot,meg vett egy 50-es hordót,tehát ő ugye belsős,viszont nem válllkozó,ezért zavarodtam meg :)
ha holnapig nem jön értelmes,jó válasz,megérdeklődöm neked tutira hogyan van ez az egész
tehát a lényeg:sört persze hogy vehetsz,sörcsapot meg elvileg kölcsönözhetsz,bár tudod hogy van,pénz beszél -
#37 ööö, "civilek" is vehetnek, de holnap meek úgyis megkérdem hogy mivan... -
#36 megtanulni csapolni pár perc, az már nem para -
#35 kell valami kártya szerintem hogy te vehetsz nagykerben cuccokat,vagy egy ismerős kell -
#34 Nah ezaaaz, ilyen kell nem? -
#33 tudtommal bérelni bárki,venni már engedélyköteles,aztán lehet most nagy hülyeséget mondtam :S -
#32 "Olyan 50 literes körül, partyra beszerezni egyet nem lenne a legrosszabb :)"
italnagykerhez nem kell ismerős? szal odamegyek magánemberként, aztán vásárlok kedvemre? :D -
#31 és az mennyibe kerül? 25l sör+csap+gondolom hordó-betét... csak nagyságrendre.
és tényleg engedélyes, vagy az egyszerű halandó is vehet egy italnagykerben? -
#30 Vagy jobban jársz keresel sajátba valami alkesz topicot, és megkérded ott -
gyuri12 #29 hol vett olyat a gyerek a képen?:D -
#28 most te milyen hordóra gondolsz pontosan?bulihordóra,amin van csap,meg egy kis szénsav is kerül bele(bár szerintem még úgy is ihatatlan a legtöbb),vagy rendes nagy,25-50-es hordóra?mert ha az utóbbira,akkor ahhoz sörcsap is kell,ahhoz meg ugye áram(tehát a mezőn nem lesz söröd :),meg aki kicsit tud csapolni(nem mintha 2 perc alatt nem lehetne megtanulni,autodidakta módon),ilyet term. a megfelelő helyeken tudsz venni,ill. kölcsönözni,pl. italnagykerekben várnak szeretettel ;) nem tudom hol laksz,neked kell tudnod a lehetőségeidet,tehát hogy hova kell menned
ha bulihordót(ezt végülis a Heineken hívja csak is),szal kicsi,5 lityós hordót akarsz venni,akkor Tescótól Intersparokig sok helyen találsz
van még egy 3-ik megoldás is,vannak 20,vagy 25(nem emlékszem pontosan) lityós hordók is,azokon van csap is,ilyen van pl a Heinekennek,szintén megfelelő helyeken érdeklődj eziránt -
#27 BTW, nem fért volna el ez ITT? -
#26 Nah hát akkor kérdezd meg, meg szerezzél vkit akivel tudsz ott vásárolni. -
gyuri12 #25 amúgy bocs az előző hsz-ekért,csak úgy beírtam... amúgy így jobban belegondolva,nem is hülyeség ez a topig:D hol is lehet,és mennyiért olyan nagy hordót venni?:D -
#24 -
#23 eddig én is eljutottam :)
#21 vicces az is, csak túl kicsi és túl drága :) -
#22 hát olyan csap kell hozzá persze, am oylan van az amerikai filmekben is ami házibulikon szokott lenni, nah pont olyan van a nagykerbe is. -
#21 Attól függetlenül Heineken partihordót kapsz ,csak nem éri meg -
#20 Most kérdeztem havert, és az söröshordó alumínium ha minden igaz. -
#19 én is gondoltam ilyesmire, házibuliba ideális :)
de tartok tőle hogy kell hozzá valami vendéglátos engedély, ilyesmi. no meg nem árt mellé egy csap amivel a túlnyomást kezelni lehet :D -
#18 vagy mondjuk a most szombati fergeteges házibulira :) -
#17 Amúgy jó ötlet tényleg, lehet nyaralásra nem lenne hülyeség. -
#16 alreg :D -
#15 nekem is küldhetnél :DD -
#14 hm?
páran írtak már ötleteket köztük én is, úgy látszik neked olyan ember kell aki eladná a hordóját -
#13 Sztem italnagykereskedésbe lehet még, ott szoktam látni a boltinál jóval nagyobb jó kis hordót és az tán söröshordó, mondjuk ahoz hogy ott tudjál venni kell vmi kártya is, hát toood...:D -
#12 fasD:AS:DAS:D:D:D:D
kéretik helyesbíteni: lágszóró