51
Olyan 50 literes körül, partyra beszerezni egyet nem lenne a legrosszabb :)
-
"Valaki meg tudja mondani, hogy összesen hány büntetőpont jár a végleges kititlással? Mert régen mintha 20 lett volna, de most már minta 21?
És ha valakinek monjduk 18 van eddig (neoreg) és egy évig nem csinál semmit amivel büntit kap, nem évülek el az addig megszerzettjei?
Meg hol lehet megnézni hogy eddig nekem hány gyűlt össze?
A naplóban csak 100ig mutatja az utolsó 100. Pheaper (16 pont), de tán nekem is 16 van, és ha most csinálnék vmi hülyeséget amiért 5öt kapnék akkor byebye lenne a regemnek?? :(
Vagy ha 16 alatt van akkor jól van.
Remélem nem baj ha ide írtam :)"
valakinek esetleg egy építő jellegű hozzászólása? -
gyuri12 #10 ilyet láttam az iskola előtt valamelyik nap! zök jól néz ki élőben!:D -
Kérdezgess kocsmákban, serfőzdékben -
abbahagyhatnád már az ien féle beszólásokat már nagyon unom:| -
gyuri12 #7 szevasz! amúgy nemtudok rajtad segíteni,még túl fiatal vagyok,hogy sört vegyek... -
Én meg egymotort kérek lángszóróval, és egy oylan ágyút durrongatáshoz, amilyennel a 2. vh-ban is lőttek!
Heinekennek van nagy sörös hordója, az nám jó? Vagy kérdezd meg punkert, Egerben van pár boros pince lehet egynémelyben sört állítanak elő
-
persze sör is kéne -
én meg egy ilyen biciklit hogy lgyen mivel boltbamenni:| -
Felesleges beszólogatás más topikjába.
:c
-
gyuri12 #2 én meg vennék egy új csúcsgépet,egy pár újgenerációs konzolt,egy új házat,hávájon,egy két új autót,nőket,és ha már a sörnél tartunk,akkor sört... hejj -
próbáltam keresni neten, de hátha valaki jártas a témában és tudna segíteni ;)