Robbantott a Harmadik Shrek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De vicces egy srác vagy. Vegyük például a Pókember 3-at. Az is csúcsot döntött a nyitányon, aztán most már alig kapirgál. Okoska...
A Shrek 2 30%-ot csökkent kedden.
Szerintem elég jó. Inkább a keddi 32%-os csökkenés a problémásabb.
Hétfõn 9 millió dollárt hozott a Shrek ami kifejezetten gyenge.
Manchester United! Catherine Zeta-Jones!
bakker, mér kell minden fórumba beoffolnod ezzel a f*szságoddal?<#banplz>#banplz>
Minket nem érdekel, mert mi sok ovodás hülye vagyunk, ahogy alant megmondották azt.
Helló!
Ha valakit érdekelnek az onlyne stratégiai játékok akkor regisztráljon itt:
http://www.travian.hu/?uc=hu1_16506
nekem tetszik! sztem érdemes!!!
Ha valakit érdekelnek az onlyne stratégiai játékok akkor regisztráljon itt:
http://www.travian.hu/?uc=hu1_16506
nekem tetszik! sztem érdemes!!!
Tudjuk, te csak 18 éven felülieknek szóló filmeket nézel. <#law>#law>
hánemmindegy nektek vaze hogy srekk 1-2-3 vagy akármi, há vaze beszarok rajtatok ezt a sok ovodás hülyét
"Nem tudom mit esztek a Karib 3-ban a második részt hihetetlenül elbaltázták, az elsö az király volt..."
nem tudom mit eszel az elsõ részben, már azt is elbaltázták.
nem tudom mit eszel az elsõ részben, már azt is elbaltázták.
Nem tudom mit esztek a Karib 3-ban a második részt hihetetlenül elbaltázták, az elsö az király volt...
\"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!\"
Oszt' mé' nem?
Én nagyon remélem, hogy busterolni fogja a blockot. Ráférne Willis karrierjére.
Én nagyon remélem, hogy busterolni fogja a blockot. Ráférne Willis karrierjére.
"Hangsúlyoznám, hogy a Shrek 2, majd 1 milliárdot hozott, így ha a Shrek 3 lekörözte a Shrek 2 nyitányát, akkor a 3 jobban fog hozni, mint a 2...
Ehez külömben marha nagy logika kell.."
Hat, inkabb ne hozdd be ide a logikat, mert jo nagy baromsagot mondasz. Pl. A Spideman 2 sokkal jobb nyitanyt produkalt, mint az elso resz, megis osszbevetelben elmaradt tole. Es most ugyanez lehet a 3 resszel is. Nyitasa megelozi mindkettot, de nem valoszinu, hogy osszbevetleben meghaladja az elso reszt. (a 2. reszt meg van eselye megelozni, legalabbis a boxofficemojo szerint)
Ehez külömben marha nagy logika kell.."
Hat, inkabb ne hozdd be ide a logikat, mert jo nagy baromsagot mondasz. Pl. A Spideman 2 sokkal jobb nyitanyt produkalt, mint az elso resz, megis osszbevetelben elmaradt tole. Es most ugyanez lehet a 3 resszel is. Nyitasa megelozi mindkettot, de nem valoszinu, hogy osszbevetleben meghaladja az elso reszt. (a 2. reszt meg van eselye megelozni, legalabbis a boxofficemojo szerint)
Die Hard nem blockbuster...
Személyeskedjél csak, koma. De elõbb nézd meg, hogy az imdb és a boxofficemojo szavazásán hogy áll a Shrek 3 az elõzõekhez képest.
A BOM-on
Shrek 1 A: 53.9%, B: 37.2%, C: 5.9%, D: 1.4%, F: 1.6%
Shrek 2 A: 49.3%, B: 36.0%, C: 7.5%, D: 2.2%, F: 5.0%
Shrek 3 A: 41.8%, B: 24.5%, C: 10.8%, D: 4.2%, F: 18.3%
SPIDER-MAN 3 A: 46.2%, B: 29.8%, C: 12.2%, D: 4.3%, F: 7.5%
IMDB-n:
Shrek 1 8.0/10
Shrek 2 7.7/10
Shrek 3 7.0/10
SPIDER-MAN 7.0/10
Figyelembe véve, hogy az idõ elõrehaladtával az adott pontszámok romlani szotak, a hétvégére 6.x pontot várok, ahol x=6-8. A BOM-on az F oszályzatok száma feltûnöen sok, azaz akiknek kifejezetten csalódás volt a film. Ne hidd, hogy ez nem számít! A Pókember 3 minden idõk legerõsebb nyitását produkálta, mára mégis a másik kettõ mögé szorult, ha a premiertõl eltelt 17 nap bevételét nézzük mindegyiknél. Ez azt jelenti, hogy Észak-Amerikában a Pókember 3 bevétele el fog maradni a másik kettõtõl. Külföldön viszont jobban szerepelt, mert remekül indított, de ott is erõs a visszaesés.
Mindkét film hatalmas kasszasiker tehát, de a készítõk egyikkel sem lehetnek maradéktalanul elégedettek. Remélhetõleg a többi blockbuster sorozat folytatása jobban fog tetszeni (Kalózok, Die Hard, Harry Potter).
A BOM-on
Shrek 1 A: 53.9%, B: 37.2%, C: 5.9%, D: 1.4%, F: 1.6%
Shrek 2 A: 49.3%, B: 36.0%, C: 7.5%, D: 2.2%, F: 5.0%
Shrek 3 A: 41.8%, B: 24.5%, C: 10.8%, D: 4.2%, F: 18.3%
SPIDER-MAN 3 A: 46.2%, B: 29.8%, C: 12.2%, D: 4.3%, F: 7.5%
IMDB-n:
Shrek 1 8.0/10
Shrek 2 7.7/10
Shrek 3 7.0/10
SPIDER-MAN 7.0/10
Figyelembe véve, hogy az idõ elõrehaladtával az adott pontszámok romlani szotak, a hétvégére 6.x pontot várok, ahol x=6-8. A BOM-on az F oszályzatok száma feltûnöen sok, azaz akiknek kifejezetten csalódás volt a film. Ne hidd, hogy ez nem számít! A Pókember 3 minden idõk legerõsebb nyitását produkálta, mára mégis a másik kettõ mögé szorult, ha a premiertõl eltelt 17 nap bevételét nézzük mindegyiknél. Ez azt jelenti, hogy Észak-Amerikában a Pókember 3 bevétele el fog maradni a másik kettõtõl. Külföldön viszont jobban szerepelt, mert remekül indított, de ott is erõs a visszaesés.
Mindkét film hatalmas kasszasiker tehát, de a készítõk egyikkel sem lehetnek maradéktalanul elégedettek. Remélhetõleg a többi blockbuster sorozat folytatása jobban fog tetszeni (Kalózok, Die Hard, Harry Potter).
Gratulálok, te aztán átlátod a dolgokat.
nem a "ki látta már" volt a téma figyelj már oda mit írunk
Ez a csõvázas duma még nem ment ki a divatból??
Ez a csõvázas duma még nem ment ki a divatból??
PSN ID.: Beegabor
Torrenten napok óta fenn van szal valószinüleg van aki már látta 😊
Mert ugye ti már láttátok a filmet?? Honnan gondoltam, hogy nem...
Akkor meg, honna tudjátok, hogy rossz? Ez van csõváz
Akkor meg, honna tudjátok, hogy rossz? Ez van csõváz
Te is rohadt okos lehetsz(de bunkónak bunkó az biztos):"a nézõknek kevésbé tetszik a Shrek3, mint az elõzõek"
Erre jössz a nézettségi adatokkal,ami nem tükrözi hogy a nézõknek éppen mennyire tetszett. Kifizették a jegyet -csakmert Shrek a címe és voltak elvárásaik- elmentek rá, de keserû szájízzel jöttek ki a moziból,mert annyira mégsem tetszett nekik, de attól még számszerûleg +1 pont a nézettségi adatoknál.Õk majd szépen elmondják a haveroknak hogy inkább ne menjenek rá, máris zuhan a nézettség.1-2 hét múlva majd kiderül mennyire tartja a szintet. Az meg írtó baromság hogy ha nyitány jobban sikerült akkor összességileg jobban fog teljesíteni, jajj,a logikád egyszer a sírba visz
Erre jössz a nézettségi adatokkal,ami nem tükrözi hogy a nézõknek éppen mennyire tetszett. Kifizették a jegyet -csakmert Shrek a címe és voltak elvárásaik- elmentek rá, de keserû szájízzel jöttek ki a moziból,mert annyira mégsem tetszett nekik, de attól még számszerûleg +1 pont a nézettségi adatoknál.Õk majd szépen elmondják a haveroknak hogy inkább ne menjenek rá, máris zuhan a nézettség.1-2 hét múlva majd kiderül mennyire tartja a szintet. Az meg írtó baromság hogy ha nyitány jobban sikerült akkor összességileg jobban fog teljesíteni, jajj,a logikád egyszer a sírba visz
PSN ID.: Beegabor
Csak egy picit gondolkodjatok PLS!!!
A Shrek 3 családi film, és a kisgyerekes családok nem az "öldöklõs" Karib 3-ra mennek el, hanem a Shrek 3-ra...
A Shrek 3 családi film, és a kisgyerekes családok nem az "öldöklõs" Karib 3-ra mennek el, hanem a Shrek 3-ra...
Asszem a másik 2 jövõ heti premier film bukás lesz erõsen ilyen erõs filmek mellett.
felesleges a nézettséget tanulmányozni, úgyis jön a karib és lenyom mindent😉😊 persze ezt csak a nagy elfogultságom mondatja velem, de nem áll messze a valóságtól😉
húúú de várom már😉
húúú de várom már😉
Te mennyire egy rohadt okos ember lehetsz... Azt se tudod felfogni, ami a szövegben van:"
A hétvégén megvolt a DreamWorks klasszikus anti-mesehõsének újabb visszatérése. A Harmadik Shrek jött, látott és ismét gyõzött. Az ogre premierje nem érte el a hálószövõ szuperhõs rekordját, de így sincs min szégyenkeznie. A 122 millió remek eredmény, ezidáig 2007 második legjobbja, a Shrek-szériában pedig az eddigi legjobb."
Hangsúlyoznám, hogy a Shrek 2, majd 1 milliárdot hozott, így ha a Shrek 3 lekörözte a Shrek 2 nyitányát, akkor a 3 jobban fog hozni, mint a 2...
Ehez külömben marha nagy logika kell....
A hétvégén megvolt a DreamWorks klasszikus anti-mesehõsének újabb visszatérése. A Harmadik Shrek jött, látott és ismét gyõzött. Az ogre premierje nem érte el a hálószövõ szuperhõs rekordját, de így sincs min szégyenkeznie. A 122 millió remek eredmény, ezidáig 2007 második legjobbja, a Shrek-szériában pedig az eddigi legjobb."
Hangsúlyoznám, hogy a Shrek 2, majd 1 milliárdot hozott, így ha a Shrek 3 lekörözte a Shrek 2 nyitányát, akkor a 3 jobban fog hozni, mint a 2...
Ehez külömben marha nagy logika kell....
A nézõknek kevésbé tetszik a Shrek3, mint az elõzõek, és a pókembernél is kevésbé, úgyhogy komoly visszaesésre számítok.
Látom az SG nem szereti a Pókember 3-at. Ideje lenne már mással foglalkozni.
Ha eltűnik az összes démon, az angyalok is tovaszállnak.
Captain Jack Sparrow...
Go, Jack Sparrow!