67
A Harmadik Shrek Pc-s játéka
  • bighead1
    sziasztok! segítenétek? mert nem tudom letölteni a shrek 3 játékot..
  • mozzy
    segitseget kernek a jatekkal kapcsolatban! hogyan lehet a 2. palyan az aranyladat kinyitni??????? segitsetek legyszi!!!!! koszke
  • veres96
    ????????????????????????????????????

• veres96
    Honnan lehet letölteni a Shrek 1 teljes cd-s játékot
  • Hofy
    Sziasztok! Mit kell csinálni a második pályában? kifogott rajtam:) Lool se az aranyládát nem tom kinyitni,se az farakáson kimenni. megnéztem sehogy se tom szétverni,se egy nyitó kar nincs,és nem hagytam el semmit.. pls írjatok:D [email protected] ... thx
  • marcokeceli
    Jó lett köcce
  • csgj
    nyomogatni kell rá asszem az ütés gombot (egér)
  • marcokeceli
    csasztok.Megakadtam a Gameban rögtön a masodik palyán.Ott van ilyen aranyláda azt ki akarom nyitni azt rajzolja kar to open.Ugyanezt jelzi a a kapunál mikor ki akarom nyitni.De nincsen semerre se kar?!
  • PrisonMan
    Nekem megvan a teljes játék (gamecopyworld-ről töltöttem le hozzá ckracket). Szerintem egész jó!
    Már csak 10 pálya van
    -------
    Ha valaki elakadna a unlockert is tölthet le hozzá
  • Shark96
    Mi a demo?Én a teljeset szedtem le és jó.Csak cracket máshol szedj le hozzá mert az nem jó.A teljes játék letöltése:www.angernet.org
  • zeli
    SG.hu
  • Olcsy
    Tud vk olyan honlapot ahonnan le lehet szedni a demot?
  • csgj
    ok, jól van, nem kértem az offra véleményt.... Váltsunk át a Shrek témára, ha lehetséges
  • Wery9
    lol
  • antijuve
    hát WOOOWW!!
  • csgj
    vá, grat, tiéd lehet az utolsó szó.... fölöslegesnek érzem ugyanis, hogy tovább vitázzak veled. Mindazonáltal nem értek veled egyet, és rohadtul nem sztározom magam...
  • gameplusz
    Így van, háborodj csak fel tovább, ügyet se vetve arra, amit írtam neked. Azt hiszed tizenéves létedre már mindent tudsz... Könyvet írni mindenki tud, a hangsúly a minőségen van. A lámázás elengedhetetlen olyan tizenéves koruk elején járó fiatalok számára, akik többszöri szájbarágás után se használják szürkeállományukat, egyszerűen csak kérdeznek, mindent a seggük alá kell tolni, na ezek a lámák. Semmi bajom sincs az olyan emberekkel, akik nem értenek a géphez, és kérdezősködnek, DE! egy idő után elkezdik megszerzett tudásukat használni, nem pedig másokra támaszkodnak. Nem vagyok menő, nem értek sok dologhoz, csupán okítani tudok, de ezt sikeresen, hisz ez a szakmám. Problémám nincs a warezzal, mindenki azt csinál, amit akar, viszont ez az önkényes sztárolás, amit néhányan csinálnak már nevetséges. Ne értsd félre, de így ismeretlenül is ez esik le nekem az ilyenekből. Ráadásul ezt még reklámozod is... valószínűleg nem tudod, hogy itt az SG-n is vannak olyanok, akik szakmabéliek az ezekkel kapcsolatos ügyekben, de rendben, csak csináld. Én figyelmeztetni akartalak, a lebaszást pedig megkaptam. Így továbbra is azt mondom, nem értetted a kommentjeim mögöttes tartalmát.
  • csgj
    Nem értettem félre! De flémeljünk még tovább, oké? Magyarázod nekem a dolgokat, mert azt hiszed, hogy te mindent tudsz, és a "lámákat" kiokíthatod! Nem értem meg a saját szövegemet, és fejlődnöm kéne benne?? Az nem elég fejlődés, hogy könyvet írok, már egy éve? Nem mintha ezzel dicsekedni akarnék, de foglalkoztam vele elég sokat, és biztos, hogy fejlesztette a stílusomat, és a szövegértésemet. Jól értettem én mindent, csak tovább boncoltam a témát. És ezt a lámázást, komolyan mondom, már nagyon rühellem! Vannak emberek, akik sikeresen feljutottak a fórumokon a "menők" közé, mert sok minden gépes dologhoz értenek... és ha meglátnak valakit, aki még csak kezdő ezekben, és valamit nem ért, vagy esetleg problémái vannak a warezzal, azt rögtön lelámázzák, leüvöltik és kiokítják a nagy okosságaikkal.
  • gameplusz
    A fórumra értettem, de látom még van mit fejlődnöd saját szöveged megértése terén. Lásd: "egyébként meg az SG-n vagy ezren vannak, akik folyamatosan írják a warez témát".
    Attól mert warezolsz, nem kéne reklámoznod, úgy velem nem azzal kéne kezdeni, hogy: " Most jött ki nemrég a Shrek.the.Third-ViTALiTY warez verzió, úgyhogy le is szedtem", mert ettől nem leszel jobb senki szemében. Maximum annyit érsz el vele, hogy kapsz jutalompontot, vagy privátban zaklatnak a lámák.
    Harmadízben pedig ezzel nem segítesz senkinek, aki benne van a scence-ben, az úgyis tudja hol találja (vagy már jóval előbb tud róla, mint pl. te), a többieknek meg úgyis mindegy, ebből általában csak az lesz, hogy "Honnan szedted le?" "Melyik a jó verzió?" "Mérnem tudom kicsomagolni te hogy csináltad?" "Nekemcsak 100-zal jön, deszar nekem", és a többi lámáskodás.

Remélem így már nem érted félre.
  • csgj
    ó, persze, biztos azért megyek a "csürhe után", mert direkt warezolok... csak azért, mert nekem úgy jól esik, és kényelmesebb. ezt gondolod? Nem létezhet esetleg olyan, hogy vkinek nincs arra pénze, hogy állandóan gépre költsön?? Az meg, hogy leírom azért van, mert segítek a többieknek, hogy tudják, hogy már le lehet szedni... De én legalább nem kérek mindenféle cd kulcsot, meg cracket, stb..
    Sorry az offért!
  • SNAKE01
    egyszer énis majdnem sírtam mikor a POP WW-mentésem szállt el pont a vége előtt...
  • lck
    A 7 éves lányomnak nagyon bejött. Csak sajnos nem tudunk menteni.
    Mikor 4 órányi "munkája" elszállt, majdnem bőgött.
    #36 -ra senki ?
  • gameplusz
    fizikus - maga az az ember, aki a fizikával foglalkozik magas szinten, képzettséggel.
    fizikai - azt hiszem ez kellett volna ide.

Havok fizikai motor, tehát.-

Egyébként attól, mert más warezol, még neked sem kell a csürhe után menni.
  • csgj
    ezért jöttél ide? egyébként meg az SG-n vagy ezren vannak, akik folyamatosan írják a warez témát... A fizikus motort meg nem tudtam másképp írni, légyszi fogalmazd meg akkor helyettem pontosabban.. Havok fizikai motor? Havok fizikus effekt, vagy mi a lószösz?
    Azt meg látom, hogy senkinek sem jön be, és olyan, mintha hibáztatni akarnátok azért, hogy én jónak neveztem... Nem kell, hogy mindenkinek tetszen, de miért baj az, ha mégis van olyan, akinek bejön??
  • Fido4life
    nekem a Kettő se jött be túl mint film játékokat nem próbáltam ^^
  • Dexantreal
    Jah, az igaz, hogy ez inkább a gyerekek számára készült, de azért reméltem jó lesz nekem is. Tévedtem, nah mindegy, majd lesem a filmet.
  • gameplusz
    A film nem rossz, bár kétszer mosolyodtam el rajta egész idő alatt. Sajnos nagyon sablonos lett. A játékról annyit, hogy ez is csak amolyan "csináljunk játékot is hagy dőljön a lé" project lehetett. Kétségtelen, hogy ez be is vált, mert ugye a gyerekeknek ezt jól be lehet adni, mi nagyobbak már kevésbé szórakozunk jól rajta. Ez a játék inkább a kisebb korosztály számára készült, nekünk marad a film. Ennyi.
  • Dexantreal
    VKriszta ez neked szól. Többek közt.
  • bcrics
  • Dexantreal
    Én tegnap játszottam vele először és vélhetően utoljára. Nagyon nem tetszik játékban ez a harmadik rész. Szóval nem tudom, sry. Egyébként az 1 és a 2 is ilyen pocsék volt géjmben? :S
  • SNAKE01
    hát ezt énis néztem!
    nemsokáig volt a gépemen,a menű ocsmány és hát az egész játékon ilyen szar pixeles effekt van meg az egész egyben egy szar,elindítás után alig 1 percig volt a gépemen... -.-
  • lck
    Valaki tapasztalta már hogy újraindítás után nem tölti vissza a mentést?
    A dokumentumok mappába menti az állást ( ami nekem át van helyezve a D: -re ) de csak az elsö mentést csinálja meg, aztán be sem tölti és később felül sem írja.
    Esetleg erre lenne valakinek ötlete.
  • Dexantreal
    Ha van msn-d, du-tán átküldhetem ott.
  • VKriszta
    Sziasztok
    Nem indul a játék, tud valaki crack-et hozzá? Köszi
  • Dexantreal
    Nagy szar játékban a Shrek. Szerintem. Hazamegyek majd és azt hiszem törlöm is :S. Viszont a film vélhetően jó lesz! Egyébként nekem gamepaddal engedte irányítani. Lehet billel is? Gondolom lehet, csak mivel az volt bedugva a gépbe, ezért azt addta elsődleges mittoménminek :S.
  • VKriszta
    Sziasztok
    Nem indul a játék, tud valaki crack-et hozzá? Köszi
  • Gerbill
    Ezt az osztott képernyős multit lehet 1 billentyűzettel nyomni 2en? Mert Gamepadom nincs.
  • Dexantreal
    Jah, lol, akkor sry, de attól még jó, hogy van ilyen is ,bár szüleimet aligha érdekli a géjm.
  • PyRex
    "Most jött ki nemrég a Shrek.the.Third-ViTALiTY warez verzió, úgyhogy le is szedtem" - ehh, nemkéne
    "fizikus motorral" - lol
  • raven87
    Több mint egy hónapja volt, még április elején, mikor kijött a demó. De már úgy sem fogom megtudni, hogy miért törölték.