Shrek The Third
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Már csak 10 pálya van <#taps>#taps><#taps>#taps>
-------
Ha valaki elakadna a www.gamecopyworld.com unlockert is tölthet le hozzá
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Bardo/HD/FD1 Phantom Demon Nirvana/Shaolin/FD6 Luohan Monk
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Attól mert warezolsz, nem kéne reklámoznod, úgy velem nem azzal kéne kezdeni, hogy: " Most jött ki nemrég a Shrek.the.Third-ViTALiTY warez verzió, úgyhogy le is szedtem", mert ettõl nem leszel jobb senki szemében. Maximum annyit érsz el vele, hogy kapsz jutalompontot, vagy privátban zaklatnak a lámák.
Harmadízben pedig ezzel nem segítesz senkinek, aki benne van a scence-ben, az úgyis tudja hol találja (vagy már jóval elõbb tud róla, mint pl. te), a többieknek meg úgyis mindegy, ebbõl általában csak az lesz, hogy "Honnan szedted le?" "Melyik a jó verzió?" "Mérnem tudom kicsomagolni te hogy csináltad?" "Nekemcsak 100-zal jön, deszar nekem", és a többi lámáskodás.
Remélem így már nem érted félre.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Sorry az offért!
Mikor 4 órányi "munkája" elszállt, majdnem bõgött.
#36 -ra senki ?
fizikai - azt hiszem ez kellett volna ide.
Havok fizikai motor, tehát.-
Egyébként attól, mert más warezol, még neked sem kell a csürhe után menni.
Azt meg látom, hogy senkinek sem jön be, és olyan, mintha hibáztatni akarnátok azért, hogy én jónak neveztem... Nem kell, hogy mindenkinek tetszen, de miért baj az, ha mégis van olyan, akinek bejön??
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
SHREK THE THIRD v1.0
nemsokáig volt a gépemen,a menû ocsmány és hát az egész játékon ilyen szar pixeles effekt van meg az egész egyben egy szar,elindítás után alig 1 percig volt a gépemen... -.-
A dokumentumok mappába menti az állást ( ami nekem át van helyezve a D: -re ) de csak az elsö mentést csinálja meg, aztán be sem tölti és késõbb felül sem írja.
Esetleg erre lenne valakinek ötlete.
Nem indul a játék, tud valaki crack-et hozzá? Köszi
Nem indul a játék, tud valaki crack-et hozzá? Köszi
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
"fizikus motorral" - lol
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx
Multi is van benne? Lol, akkor nyomhatunk egyet, ha gondoljátok majd, géjmet meg felteszem, mert ma leszedtem.
IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx