67
A Harmadik Shrek Pc-s játéka
-
csgj #27 nem úgy multi, csak egy gépen lehet, osztott képernyőn... de ezt is írtam -
Dexantreal #26
Multi is van benne? Lol, akkor nyomhatunk egyet, ha gondoljátok majd, géjmet meg felteszem, mert ma leszedtem. -
csgj #25 most törölték, vagy mielőtt megnyitottam ezt a topicot? De egyébként írtam, hogy nem működött a kereső, hiába próbálgattam... -
#24 Hmmm... Mikor kijött a demó akkor nyitottam egy topikot neki. Természtesen törölték indoklás nélkül. De semmi gond. -
#23 Check Out For More Information: #6#10#13#18 -
#22 Egyetértek, ízlések és pofonok. -
gyuri12 #21 jajj inkább nem szólok vissza:D amúgy miért lennék agybeteg?:O -
csgj #20 nem, a beállításokban vazze... nemtom mi a bajotok a játékkal! Hangok vannak benne, sőt, az eredeti szinkronhangok, ha jól hallottam! Biztos rossz demót szedtetek le :D Vagy a demo még sz*r volt... A teljes igenis naon cool. De hiába magyarázok, véglis ízlések és pofonok :P -
#19 gyuri iz agybeteg. -
gyuri12 #18 jajj... -
#17 Felbontás-változtatás gondolom az extra shopba van. :DDDDDSADASDDASD:DAS
-
#16 van belőle ingame videó? -
gyuri12 #15 inkább anti hangulata van... hangok egyáltalán hol vannak benne? én csak a zenét hallottam,pedig nem kapcsoltam ki a beállításoknál... -
#14 Pont ezt akartam írni én is. Nem is hangulatos. -
gyuri12 #13 nagyon gagyi a játék vazze:/ törlöm a francba... -
#12 nem a Vista nagyon jó:) én sokkal jobban szeretem mint az xp-t de erre ott a Vista topik, ott kérdezz véleményeket! -
#11 Köszi az infot, kipróbálom a demot, már szedem is. -
gyuri12 #10 tééééééék onn míííí ték on míí! ték míí on!!! -
gyuri12 #9 lejött,most rakom fel:D -
gyuri12 #8 most jön a demo,majd letöltöm... van valahol,olyan oldal,ahonnan ingyen lehet letölteni?:D -
csgj #7 van, a honlapon láttam. De sztem nyugodtan neki eshetsz a fullnak is, nem hiszem, hogy megbánnád.... -
gyuri12 #6 akko letöltöm,vagy meglesem a demót,ha van:D hejj -
csgj #5 ja, a Vista sz*r, remélem erre gondoltál... ugyanis totálisan instabil rendszer, és alig megy rajta vmi :P
Ja, értem már, még jó, hogy kijavítottad magad -
#4 tehát Vistán nem megy... szar=D
csak mer nekem vistám van -
csgj #3 Minimális gépigény:
Windows XP (más rendszerek nem támogatottak)
800Mhz-es processzor
512Mb RAM
520Mb szabad hely a merevlemezen---> ja, ez nem teljesen igaz, mert 2gb
DirectX 9.0c
DirectX 9.0c-kompatibilis hangkártya
Egér, billentyűzet
GeForce 4 Ti 4200 (64Mb) vagy Radeon 8500 (64Mb)
Egyébként egyáltalán nem gépevő, gyorsan megy az én gyengus gépemen is -
gyuri12 #2 gépigény? -
csgj #1 Na, hali, remélem nincs még egy Shrek 3 pc topic, mert a kereső valamiért nem akar működni, akármit is írok be... Most jött ki nemrég a Shrek.the.Third-ViTALiTY warez verzió, úgyhogy le is szedtem. Ennyit tudok róla mondani: nagyon hangulatos, szimpla billentyűzetes irányítás, egészen szép grafika mindenféle effekttel és havok fizikus motorral (kiírja a játék elején), sok sok sok extra (pl fürdőruha Shreknek :D :P), sok combo (Shreknél van néha bűzös pukizás, Kandúrnál meg aranyos nézés xD), és osztott képernyős multiplayer egy gépnél (a másik várát kell ledönteni). Az extrákat bármihez (még multihoz is) a shopban lehet megvenni a játékban szerzett aranyért.
Ja, és egy kép: