18
  • asysoft
    -Solaris ingyenesen letölthető
    -Campusos Windows csak upgrade, tehát kell, hogy legyen egy OEM (vagy dobozos) windowsod.
    Hogy ne csak OFF legyek:
    Ha a BR győz, biztos támogatni fogja az MS, ezzel a kijelentésével maximum megpróbálja kifogni a kék-szabvány vitorlájából a szelet...
  • GABOR16
    LOL
  • szombi
    Mert te Solaris-ról nyomod a szöveged, igaz? Jogtiszta példányod?

Nos nekem jelenleg jogtiszta, mert campus-os vagyok.
    De ha a BSA megtudná hogy hány(száz) otthoni gépre telepítettem elvileg jogtalanul a win95-öt, 98-at, 2000-t, XP-t...,
    akkor valószínűleg nem merne feljelenteni mert akkor többszáz felhasználónak ezután linuxot kellene telepítenem, ami ugye M$-nek nem jó...
  • vax
    A +/- s is megmaradt, sőt a ram is kezd egyre jobban terjedni.
  • Dzson
    Kis Bill Gates jugend. Überalles mikrofos! Billgéc képe kint lóg a szobád falán, ugye? És jogtiszta a vindózod is, ugye? Mi is az IP címed...?
  • ppista
    Én is így vagyok a Microsofttal.
  • L3zl13
    Tök mindegy. Az X360 élettartamában kétlem, hogy egyértelműen győzedelmeskedne bármelyik formátum. Úgyhogy nyugodtan mondhatják, hogy nem lesz blu-ray kiegészítő hozzá.
  • szombi
    Elvből én sem támogatok semmit, ami SONY...
  • Darth Sith
    csak azért támogatja a HD DVD-t mert a sony-é a Blu-Ray, amely a legnagyobb konkurens formátuma, a PS3-é. Valamilyen formában megpróbálják csökkenteni a Blu-Ray terjedését, hátha lassítja a PS3 terjedését, így nagyobbat szakíthatnak a konzol piacon. Továbbá már csak elvből sem támogatják a konkurens szabványát! :)
  • Tetsuo
    :D vazze, HARDVER! :)
  • Tetsuo
    hardever és állnia ;)
  • Tetsuo
    Sajnos a fogyasztó mindenképpen vesztes. Az összes harvergyártónak a hololemez mellé kellett volna álnia már 5éve erősen és akkor ma az lenne olyan fázisban mint a Blu-Ray..
    Az online-piacon pedig úgy néz ki, h a 2 óriás harcol 1mással, pedig valszeg már rég meg1eztek h a többi kicsit hogyan zabálják föl.
  • scorpeeon
    Sztem meg igenis lesz igazi nyertes, hosszabbtávon nem maradhat mind2 a piacon.
  • scorpeeon
  • szombi
    vesszen a bluray!!!!
  • vax
    Szerintem meg messze van még hogy melyik nyert. Szerintem igazán nem is lesz igazi nyertes, csak esetleg valami eltérés, de bízom benne ez nem a másik "végét" fogja jelenteni.
  • dez
    Nyilván a HD_DVD szövetség háborgott a korábbi kijelentések miatt, le kellett őket nyugtatni. Ha meg nyer a Blu-ray, úgyis mindegy lesz, mit pampognak.
  • scorpeeon
    Aha. Eléggé valószínű, hogy egy olyan cég, mint a microsoft nem a győztes mellé fog állni, ha győz a Blu-Ray...