18
-
#18 -Solaris ingyenesen letölthető
-Campusos Windows csak upgrade, tehát kell, hogy legyen egy OEM (vagy dobozos) windowsod.
Hogy ne csak OFF legyek:
Ha a BR győz, biztos támogatni fogja az MS, ezzel a kijelentésével maximum megpróbálja kifogni a kék-szabvány vitorlájából a szelet... -
GABOR16 #17 LOL -
szombi #16 Mert te Solaris-ról nyomod a szöveged, igaz? Jogtiszta példányod?
Nos nekem jelenleg jogtiszta, mert campus-os vagyok.
De ha a BSA megtudná hogy hány(száz) otthoni gépre telepítettem elvileg jogtalanul a win95-öt, 98-at, 2000-t, XP-t...,
akkor valószínűleg nem merne feljelenteni mert akkor többszáz felhasználónak ezután linuxot kellene telepítenem, ami ugye M$-nek nem jó... -
vax #15 A +/- s is megmaradt, sőt a ram is kezd egyre jobban terjedni.
-
#14 Kis Bill Gates jugend. Überalles mikrofos! Billgéc képe kint lóg a szobád falán, ugye? És jogtiszta a vindózod is, ugye? Mi is az IP címed...? -
ppista #13 Én is így vagyok a Microsofttal. -
L3zl13 #12 Tök mindegy. Az X360 élettartamában kétlem, hogy egyértelműen győzedelmeskedne bármelyik formátum. Úgyhogy nyugodtan mondhatják, hogy nem lesz blu-ray kiegészítő hozzá. -
szombi #11 Elvből én sem támogatok semmit, ami SONY... -
#10 csak azért támogatja a HD DVD-t mert a sony-é a Blu-Ray, amely a legnagyobb konkurens formátuma, a PS3-é. Valamilyen formában megpróbálják csökkenteni a Blu-Ray terjedését, hátha lassítja a PS3 terjedését, így nagyobbat szakíthatnak a konzol piacon. Továbbá már csak elvből sem támogatják a konkurens szabványát! :) -
#9 :D vazze, HARDVER! :) -
#8 hardever és állnia ;) -
#7 Sajnos a fogyasztó mindenképpen vesztes. Az összes harvergyártónak a hololemez mellé kellett volna álnia már 5éve erősen és akkor ma az lenne olyan fázisban mint a Blu-Ray..
Az online-piacon pedig úgy néz ki, h a 2 óriás harcol 1mással, pedig valszeg már rég meg1eztek h a többi kicsit hogyan zabálják föl. -
#6 Sztem meg igenis lesz igazi nyertes, hosszabbtávon nem maradhat mind2 a piacon. -
#5 -
szombi #4 vesszen a bluray!!!! -
vax #3 Szerintem meg messze van még hogy melyik nyert. Szerintem igazán nem is lesz igazi nyertes, csak esetleg valami eltérés, de bízom benne ez nem a másik "végét" fogja jelenteni.
-
dez #2 Nyilván a HD_DVD szövetség háborgott a korábbi kijelentések miatt, le kellett őket nyugtatni. Ha meg nyer a Blu-ray, úgyis mindegy lesz, mit pampognak. -
#1 Aha. Eléggé valószínű, hogy egy olyan cég, mint a microsoft nem a győztes mellé fog állni, ha győz a Blu-Ray...