SG adatlap műhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jQuery az alapja mint minden normális custom adatlapnak
shit happens
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
(\__/) ( X.x) ( } . { )
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
keresd meg cSuwwi-t, hátha tud segíteni.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
javascript:document.bf.submit(); aztán enter (elvileg így is elküldi)
mer js t be tudok szurni.
tehát hasonlóan nézzen ki az URL: http://users.atw.hu/felhasznaloneve/kep.jpg?atw_rnd=123245678
<link href=http://bit.ly/cXbAIB rel=stylesheet>
sima CSS minden, képfeltöltéshez SG galériát, vagy normálisabb képfeltöltõt ajánlanék inkább. pl. tinypic.com (ATW nem akart jó lenni)
lehet kérdezni is, ha nem tiszta valami, de elég szájbarágós lett
Nem csoda, hogy idegeidre ment, nem arra készült, hogy más is megnézze a forrást. 😄
Ráadásul elég minimál infót is raktam be. 😊
Lehet készítek egy hasonló alapú templatet én is, de azért megvárom ldavid mit hoz össze a kezdõcsomaggal. ^_^
(\__/) ( X.x) ( } . { )
A lényeg és amit kevesebben tudnak, az !important, ami megengedi, hogy felülírja az SG-s css-t.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
ebbõl szeretnék majd idézeteket kiírni, nem találtam jó betûtípust, szóval arial-al fogom ráírni
csak sajnos nem nagyon értek hozzá, ezért mindent amit lehet php-ban oldok meg, azt jobban ismerem
és elég a js és kép fájlokat feltolni tárhelyre, így nem kell iframe
scripted van hozzá?
bonyolultan fogalmaztam? remélem nem 😄
elõre is kösz
Pain is inevitable. Suffering is optional.