SG adatlap műhely

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cSuwwi
én ezzel a spongyabob performansszal villantok, ez így kerek 😊
jQuery az alapja mint minden normális custom adatlapnak

shit happens

cSuwwi
tudtam, javítottam

shit happens

Jim Morrison
átírja az oldalt, de nem menti :/ a submittal van valami baj :/

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Malakai
CSS helyett javascriptet linkelek be (<script src="file"></script>), azzal adok hozzá pár új elemet (kihasználom, hogy sg használja a jQueryt), a többi (kép igazodása, halványulás, stb) ugyanúgy sima css, mint ldavid-nál (sok css3-as dolog, cross-browserséggel nem is nagyon foglalkoztam).

(\__/) ( X.x) ( } . { )

akyyy
olyat hogy lehet mint ami neked van?😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Malakai
javascript:document.bf.honlap.value="http://www.sg.hu/";document.bf.bloguri.value="http://www.sg.hu/";document.bf.submit();

(\__/) ( X.x) ( } . { )

passz, javascriptet annyira nem vágom.
keresd meg cSuwwi-t, hátha tud segíteni.
Jim Morrison
nem jo :/ a valuet nem lehetne scriptel kitorolni es ugy submitolni? mas otletem nincs >/

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

ja értem. töröld ki, ha benne maradt a formban és másold be ezt a címsorba:
javascript:document.bf.submit(); aztán enter (elvileg így is elküldi)
Jim Morrison
nincs ff em, de chrome alatt mindenfele stilust kikapcsoltam :/ az lenne jo, ha lenne js amivel be tudnam szurni ezt:<TR BGCOLOR=#f0f0f0><TD COLSPAN=2 ALIGN=CENTER><INPUT TYPE=SUBMIT VALUE="Mehet!">
mer js t be tudok szurni.

akkor kapcsold ki a stílust: FF-ban nézet/oldalstílus/nincs stílus
Jim Morrison
de nincs mentes gombom 😮

csak töröld ki, mentés után már nem lesz ott
Jim Morrison
veletlen rosszat masoltam be, es nemtom kivenni, meg elmenti, ugyins eltuntek azok a gombok :/ nem lehetne resetelni?

ZeGa
Az, hogy idézõjelekben kell megadni az értéket.

papi08
Köszönöm szépen! Én is lassan-lassan építgetem😄

13 éve itt. Szép idő.

ATW megoldás: a kép címe után benne kell hagyni a ?atw_rnd=-ot
tehát hasonlóan nézzen ki az URL: http://users.atw.hu/felhasznaloneve/kep.jpg?atw_rnd=123245678
szerintem az ATW. próbáld SG-re, vagy egy jóféle képfeltöltõre feltölteni a képeket
N o N a m e
16+-os képet nem enged kitenni háttérbe 😊))
vki meg mondja mi a problem ezzel ?
<link href=http://bit.ly/cXbAIB rel=stylesheet>
Benny04
ijj, na ez a nem mind1 O.O

1 sorral bõvítettem: a lap tetején ki lehet hagyni helyet egy nagyobb fejlécképnek vagy akárminek
<#worship>
nah, tölthetõ - csak fotosoppolni kell meg ilyenek
sima CSS minden, képfeltöltéshez SG galériát, vagy normálisabb képfeltöltõt ajánlanék inkább. pl. tinypic.com (ATW nem akart jó lenni)
lehet kérdezni is, ha nem tiszta valami, de elég szájbarágós lett
Malakai
Örülök, ha segített.

Nem csoda, hogy idegeidre ment, nem arra készült, hogy más is megnézze a forrást. 😄
Ráadásul elég minimál infót is raktam be. 😊

Lehet készítek egy hasonló alapú templatet én is, de azért megvárom ldavid mit hoz össze a kezdõcsomaggal. ^_^

(\__/) ( X.x) ( } . { )

N o N a m e
majd bõvítem 😊 kicsit idegeimre ment amíg kitanulmányoztam hogy mi-micsoda 😊
o_O , szép 😄 semmi alap info 😮 elég durca
N o N a m e
kész vagyok. meg lehet nézni 😊
N o N a m e
mostmár megy, annyira hogy bejön, csak azt nem írja ki hogy mióta vagyok tag.
N o N a m e
én megcsináltam a sajátomat Malakai profilja alapján, de nem tudom mi baja van, nem tölti be. esetleg megnézné valaki mi a probléma?
késõbb rakok fel egy "kezdõcsomagot" 😊
Malakai
Szerintem csak nézegesd a css-ét, amit beszúrt, 9 sor az egész. 😊

A lényeg és amit kevesebben tudnak, az !important, ami megengedi, hogy felülírja az SG-s css-t.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Desiderata
részletes tutorialt várunk a profilod készítésérõl!!!4
N o N a m e
HOGYKELL???!!!
Desiderata
szeretném hogy legyen, van egy könyvem

ebbõl szeretnék majd idézeteket kiírni, nem találtam jó betûtípust, szóval arial-al fogom ráírni
Malakai
Végül nem lett semmi az idézetekbõl? 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Desiderata
találtam egy adatlapot egyik siteon ahol animált gif "lágszóró" van <#idiota> ha valakinek kell szóljon
ja ok, nem tudtam, hogy php-vel akarod, ahhoz tényleg kell iframe
Desiderata
ja, értem, sõt javascript az egész oldalt tudja módosítani elvileg mint itt
csak sajnos nem nagyon értek hozzá, ezért mindent amit lehet php-ban oldok meg, azt jobban ismerem
javascriptet így beszúrhatod: <script src=http://tarhe.ly/script.js></script>
és elég a js és kép fájlokat feltolni tárhelyre, így nem kell iframe
Desiderata
script alatt a html kódot érted? az a gond hogy eléggé korlátozott a bevihetõ karakterek száma az adatlap beállításánál
elég lehet beszúrni a scriptet is, akkor nem kell html fájl sem
Desiderata
igen, úgy gondoltam, iframe-ként szúrnám be
akkor ha sokat akarsz, szerintem jobb, ha ebbõl a képbõl csinálsz többet, rajta a szöveggel
scripted van hozzá?
Desiderata
képként, találtam egy tökjó képet és arra szeretném ráírni az idézeteket
és képként akarod õket megjleníteni? google API-ját próbáltad?
PJack
ez kellett nekem, köszönöm<#smile>

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Desiderata
Benny04
iframe?

PJack
hogyha egy kép mellé akarok még rakni valamit akkor az ugye az alja mellet fog megjelenni. namármost biztos van valamiféle táblázatos kód amivel elválaszthatom hogy a kép mellé tehessek valamit úgy hogy fölül jelenjen meg.
bonyolultan fogalmaztam? remélem nem 😄
elõre is kösz

Pain is inevitable. Suffering is optional.