826
Ismerd fel képről az épületet
-
Benevolens #506 hű, Friedrichstrasse-Jägerstrasse-Gendermarkt-Französische Stresse tömb?
(Ismersz egy Kerékgyártó nevű arcot a tudománytörténeti és filó tanszékről?) -
#505 hát, lehetséges -
Benevolens #504 Friedrichstrasse? -
#503 igen -
Benevolens #502 Berlin? -
további képrakásokhoz fasza lelőhely -
Benevolens #500 szerintem tegyen valaki, mert ő csak betévedt -
magnesium #499 hahó.:) képet.:) -
#498 Britney Spears, te jössz! -
Benevolens #497 képet :) -
#496 lesz évfolyam kiállításunk, hátha vkit érdekel
-
Benevolens #495 szerintem az új olyan, mint egy jól csomagolt semmi. Kívülről tök izgalmas, de belül egy levegőtlen kocka -
stain #494 Kiderült, hogy mi történt, karácsonyi vásár volt bent, valamelyik pavilon kigyulladt. Nem tudom miért lett volna jobb, mint a mostani. A koncertek nagyon bénán szóltak a régiben, az új sokkal jobb. -
magnesium #493 #488 valóban a Budapest Sportcsarnok
#492 szerintem már sosem tudjuk meg.:( pedig szebb és jobb volt, mint a mostani:( -
#492 Decemberben volt 10 éve, hogy leéget... kiderült, hogy mi is történt ? -
Benevolens #491 szerintem a BS-re gondol. A kerepesi-hungária sarkán. :P -
Benevolens #490 a norvégok oslonak ejtik -
magnesium #489 mire gondolsz? -
#488 BS? -
magnesium #487 ez az épület már nem létezik. emlékeztek rá?
-
#486 az -
magnesium #485 vagy oszlói.. ahogy tetszik.:) -
magnesium #484 az oslói operaház? -
#483 másik kortárs kedvencem, hátha ez híresebb
-
#482 mivel nem hiszem, h ezt kitaláljátok, neten én is alig találtam infót róla. Megoldás: Lausitzban Stefan Gierstől lignitbánya revitalizáció keretében emelt kilátó torony. -
#481 Igen...valahogy így gondoltam a belsejét )) Oldalról a lépcsők a bányajáratokat jelképezhetik..
Csak annyira a semmi közepén áll ( -
#480 izgalmas belső tere van:
-
#479 ez egy bányához készült kilátótorony, nem is olyan régen. Sztem a korstílusnak megfelelő, témához kötődő arányos alkotás. Tény, h egy városban én sem tudnám elképzelni, de egy bányához tökéletes. -
Benevolens #478 ez egy kilátó :O Tök kreatív, de nem igazán tetszik. Talán hatvanas, hetvenes évek. Hát nem tudom :( -
#477 Hmmm... izé...ez igen ))
Jól látom, hogy lépcsők vezetnek fől ? Kilátói is lehet... nemcsak egy ...micsoda is ??
Nyugtass meg, hogy neked se tetszik -
#476 -
Benevolens #475 a minőségtelen huszadrangú giccsépítészet felkapaszkodott fellegvárában lakom. :) -
#474 az
ott laktam, de már pesti lettem -
Benevolens #473 oroszlányban laksz? (ottani víztorony) -
Benevolens #472 a homlokzaton csak annyit lehetett látni, hogy internacionális gótika elemi is vannak benne (támpilléreken) meg, hogy nem ez a német-francia hagyomány, meg nem is délnémet. Továbbá tudjuk, hogy a nagy gótikus katedrálisok lengyelország, csehország, ausztria vonalában fordulnak elő legkeletibb határként. -
#471 akkor legyen egy kis hazai is
-
#470 nem, vmi más úton kezdtem el keresni, aztán véletlenül ott volt:D
de jól sejtettem, h Csehországban van -
Benevolens #469 azaz. A homlokzat alapján? -
#468 Szt. Borbála, Kutná Horá (1388 – 1534)
megtaláltam a jegyzetemenben -
Benevolens #467 Berakom a homlokzatot, de az épület leghíresebb része a tető formája. A homlokzatról max 1-2 datálási ötlet, meg talán a hollétre vonatkozó dolgok szűrhetők le. Szóval nem hiszem, hagy sokat segít, ha nem ismered az épületet. Ha így sem megy adok olyan segítséget, aminek a mentén rá lehet akadni a neten a helyre, ahol áll