826
Ismerd fel képről az épületet
-
#706 ügyes vagy!
én Ázsiában nézelődtem, mert nem bírtam kinézni a zászlókat -
#705 A Nigériai Parlament épületéről ugyancsak amarról az oldaláról kép...
Szerintem ez az eleje -
Erről az oldaláról csak ezt a képet találtam -
Mert szerintem ez lehet az eleje... -
magnesium #702 ?? -
#701 zöld fű,zöld pálmák, zöld kupola..
Hátsó bejárat -
magnesium #700 ez most ugye nem nekem szólt? -
#699 2 days??
2 fucking minutes, man! 2minutes!
-
magnesium #698 [IMG][/IMG] -
magnesium #697 azért megvárhattad volna, míg megint erre járok.. azt hittem, hogy két nap a határidő.:) nem baj.:) -
magnesium #696 San Nicolò e Cataldo, leccei templom -
#695 nem római épület! -
Benevolens #694 a homlokzatkiképzés nem szokványos, ha tankönyvből kéne lesnem az elemeket, akkor nem tudnék rájönni a korára. Talán késő reneszánsz. Az antikizáló kannelurázott pilaszterek fejezete meg a fölötte lévő tagozatok díszítése elég jó kis antikizáló cucc. A bélletes kapu elég furán van beillesztve. Lehet, hogy ismernem kéne az épületet, de szerintem még soha nem láttam Biztos Rómában van, mert van rajta pápa is -
Benevolens #693 nekem ez valami kolostortemplomnak tűnik, aminek valami királynői kötődése van -
#692 igen igen igen nemtom
ha nem raktál rakok megint :)
-
magnesium #691 próbálom a sorrendet: Bolivia? La Paz? Iglesia de San Francisco? 1784 az újraépítése? -
#690 ÁÁÁ rossz a sorrend
ország
Város
Fiú
Lány
-
#689 Amerika, de itt, ami nekem kell:
Ország
Város
Épület neve
Építés éve
tessék kutatni kicsit, ha nem ismered fel egyből. -
#688 Amerika lehet. valamit elkezdtek aztán templom lett belőle...vagy fordítva. .. -
#687 pari:
-
magnesium #686 itt nem lesz kép? :( -
#685 És a kandelábereket ki se elemeztük ))) -
#684 városháza csak városnak lehet országnak nem:)
de igen ez a japán parlament
rakhatsz! -
Benevolens #683 de nincs rajta zászló -
Benevolens #682 ez olyan, mint egy japán városháza -
#681 Namár rá akartam kérdezni a balettintézetre )))
-
#680 nem, de középület és nem múzeum -
#679 iskola ? -
#678 aham
nem koreai és nem taiföldi:) -
#677 ázsiai ? -
#676 na dobok egy feladványt ha szabad:)
-
magnesium #675 valóban.:) :) mint ahogy a másik helyen is.:) -
ambasa #674 Akkor ide is Kőszeg Kálvária templom -
magnesium #673 csak mert nem tesz senki.:(
rakok én.:)
-
#672 Gyalogosforgalomnak sztem jó, de lehetne fedett:)
Szélvihar, nagy mennyiségű hó csak elvétve van ott, rondasága meg a környezetnek tudható be.
Olcsóbbat tudnál tervezni, ami szebb?
Ilyen helyen már nem lenne olyan lehangoló:
-
Benevolens #671 az egész formanyelv azt sugározza, hogy "instabil dzsungelfüggőhíd vagyok, le fogok szakadni" -
#670 mert már kimeríti a "degenerált" szerkezet kategóriáját. Olyan, mintha kifeszítenél egymás mellé két spárgát, és arra tennéd rá az úttestet, egyrészt a kötélben marha nagy erő ébred, ezért nagyon nehéz volt lehorgonyozni a hídvégeken, pazarlás.
Ami még nagyobb gond, h a pálya merevsége nagyon nehezen biztosítható, megnyitóján be is lenget a híd, le kellett zárni. Utólag maszatoltak vmit, h egyáltalán használható legyen. Emberéletekkel senki sem játszat, még maga Sir Foster sem.
persze, ezt a egy műsorban úgy mutattatták be, h mekkora mérnöki bravúr ez az egész micsoda, miközben csak egy építész hülyeségét kellett megoldani. -
magnesium #669 miért szerkezetileg ezer sebből vérző? azt látom, hogy ronda, de miért szar? -
Benevolens #668 millenium bridge london. A ronda és szar esete, és ezzel tökéletesen illeszkedik londonhoz, mint a háttér is lmutatja. De biztos "fejlett" -
#667 a szerkezetileg ezer sebből vérző híd