826
Ismerd fel képről az épületet
-
Benevolens #346 ez könnyű lesz -
Benevolens #345 -
Freeda Krueger #344 Igen. -
#343 A tervekben a Duna part is szerepel...méghozzá egy holtág.Az igaz, hogy a " túloldalt egy régi hajógyár omladozik, melyhez egy nagy daru is tartozik. Amikor megláttam az épületterveket, rögtön az öreg daru képe jött elő, mint talán hasonlóság is....
Jah igen....az a hely ahova tervezték a komplexumot, az nem is az Újpesti városközpont....az csak az Újpest városkapú metrómegálló. -
#342 azért a mostani "újpestközpont" helyére ez kiváló lesz, tény h nem egy világhírű tervezés, de nekem tetszik -
Benevolens #341 szerintem nem lenne rossz, de a környezetében szar, mert az meg elég hagyományos utca-ház szerkezetű (Amúgy egész Budapest) Egy ilyennek egy külön irodanegyedben lenne a helye, és nem beágyazva valami teljesen másba. Majd jó zavaró lesz a környezetében. Meg Budapesten olyan szinten nincs nem hogy központi koncepció, de még központi hatáskör sem, hogy a város össze-vissza keveredik, és az egészet kb. a kerületek kis elképzelései meg az öneltartási kényszerük vezérli egy nagy adag befektetői meg építészke agymenéssel nyakon öntve. Egy ilyennek egy külön irodanegyedben lenne a helye.
Meg ez az új városközpont-duma egy rohadt nagy kiforgatása annak, amit nyugatról meghallottak.
Szerintem -
#340 nem tetszik (((( -
Benevolens #339 Anna Frank háza -
Freeda Krueger #338 Amszterdam ban egy híres épület.
Valakinek a múzeuma.... -
#337 Soeters: Jawa-félsziget vagy West 8: Borneo- és Sporenburg-félszigetek
na onnan vmi ház:P -
Freeda Krueger #336 A város jó,de nem no name. -
Benevolens #335 Amszterdam, no name ház? -
Freeda Krueger #334 -
#333 Helyes -
Freeda Krueger #332 Ha az átadom...
-
Freeda Krueger #331 Lőcsei városháza -
#330 -
Benevolens #329 biztos építész vagy -
Benevolens #328 Az, illetve, ha jól tudom az irodájuk. Az épületnek nincs neve, a tető az érdekes. -
#327 Bécs, Coop Himmelblau
Rakjatok -
magnesium #326 lengyelország?
-
Benevolens #325 ennyire azért nem -
magnesium #324 Franciaország? -
Benevolens #323 ááá, felháborodnának -
#322 Németo.? -
Benevolens #321 nem, de európa -
#320 Anglia? -
Benevolens #319 nüm -
magnesium #318 amerikai épület? -
Benevolens #317 Nem, pontosabban ezt a nevet nem hallottam még ezzel az épülettel kapcsolatban, de minddjárt mwegnézem... -
magnesium #316 Greenwich Hotel ? -
Benevolens #315 hasonló szellemiségben. Meg mert szeretem.
-
magnesium #314 én elfogadom.:) -
Benevolens #313 én egy zaha hadidot láttam élőben, és olyan kínosan nem volt derékszög, hogy az épület üres, mert nem tudják mire használni. De jogos. -
Benevolens #312 Neem!! Rájöttem!! Spanyolország, Baszkföld, Bilbao, Egészségügyi minisztérim vagy mi és Coll-Barreu Arquitectos. Éc tök jó -
#311 öh, csak azért rémlett az ő neve, mert a belseje nem éppen e világi:D
amúgy meg ismeri az egyenes fogalmát is sztem:D -
Benevolens #310 de nem mert nem folyós gömbizé -
Benevolens #309 én is nemrég láttam neten.Zaha Hadidnak ez nem túl konzervatív? Végülis egy historista sarokházt idéz De télleg nem sok a derékszög -
#308 mutatták előadáson, de nem emléxem a nevére
belseje is eléggé brutális...
Zaha Hadidnak nincs vmi közé véletlenül hozzá? -
magnesium #307 senki? ennyire nehéz?