11
-
gmunkacsy #11 Bocsi, de nem vagytok normálisak. Ezt nem az egész Orosz állam csinálja...
Képzeljétek el azt a helyzetet hogy pl: egy magyar emlékművet ledózerolnak valahol külföldön, hol ott az egy háborús emlékmű, és itt egy pár hülye összefog az ország ellen. Eseteünkben ez apár hülye ért a gépekhez...
Szerintem... -
#10 Nem vagyok egy jobbos ürge, de a jó kurva anyját megcseszhetné az a tetves Putyin-nyaló fasz brigád ott, de tényleg...Milyen ócska genyó komcsi szysztem ez, amit ott csinálnak??? hát bazzzeg csodálkozom, hogy a NATO nem csinál valamit ezek a genyók ellen. Gondolom a "medve" gondosan ügyel arra, hogy nehogy NATO dolgokban babráljon bele.... Pusztulj Putyin!!! :DD -
#9 akkor a gáz/olaj-vezeték is véletlenül elvágódna.. meg a sok import csatorna. ;)
Sajna nagyban függünk azoktól a maffiózóktól.
-
#8 orosz gerinchálót véletlenül át kell vágni :D -
AranyKéz #7 Nana, nem baszogatni északi tagállamainkat, különben begurulunk. -
frederick01 #6 "Az elmúlt hetekben tömeges internetes támadások érték különböző észt intézmények szervereit"
szóval _észt intézmények_, és nem pistike honlapja. -
djw #5 ha valaki feltöri az sg.hu -t akkor azt vehetjk NATO elleni támadásnak? -
#4 Nem fogják. -
Robko #3 Végre az oroszoknak be kellene látniuk, hogy az II.világháboruba győztek, de ezzel a népüknek és szomszédos országoknak nagyon sokat ártottak,,
Mi is szívtuk a levét
-
Charybdis #2 Az milyen durva már, hogy két ország között a háború már kezdődhet azzal, hogy hackerekkel, Dos-támadásokkal megbénítják a megtámadott ország hálózatát. Volt valami ilyesmi Afganisztánnal is meg Irakkal is nem? -
JL666 #1 az oroszok mitsem változtak...