759
Pszichedelikus növények, és hatásaik
-
haluzni leginkább a haskától lehet... a sima száraz gubában nincs annyi hatóanyag..
van pár egyszerű módszer hogylehet a hasist kinyerni, de ahhoz legalábbkét növény kell -
hash plant, meg a papaya kimaradt
tudtommal a rendes canabis (vagyis az eredeti fü) az indiai vadkender, a többi mind nemesitett faj,(melyek a kenderfélék "családjába tartoznak") azért eltéröek a tulajdonságaik, meg azért elég rendesen kezelgetik különbözö szerekkel is öket, hogy más-más hatás legyen.
Ja és a fű-töl is lehet haluzni valamilyen szinten pl.: withe widow tol elég rendesen...
de igazábol az lsd és a gomba amitöl igazán lehet haluzni, lsd elég durva szer ugyhogy inkább a gomba legyen
Mivel közeleg megint a nyár, itt a mákszezon is
a mákbol (mákgubot) jo teát lehet fözni ami rendesen kiüt, ha jol csináltad a teát meg, (ha nemmegfelelö az elkészités akkor semitse érzel) Mákban opiátok vannak, melyek ugyebár az opium hatoanyagai, ugyhogy itt szépen lehet haluzni
-
elírtam, nem a legbiztosabb, mert a többitől is fogsz sztem úgy halucinálni, bár azokat nem vágom. -
Ha halucinálni akarsz ott az LSD, legbiztosabb, csakhát nagy kockázattal jár, de ha nagyon kíváncsi vagy akkor hajrá:) -
és szerintem a legjobb kerafajta a Blueberry család, és a Northern Lights keveréke -
a nadragulya nem a csattanó maszlag, a csattanó maszlag a datura stramonrium, a nadragulya ugyanaz mint a belladonna ( atropa belladonna)
a csattanó maszlag alkaloidjai a szkopolamin, a belladonnin a hioszciamin és atropin. ezzel szembe a nadragulya fő alkaloidja csak az atropin.
Amugy ilyen alkaloid testvérség figyelhető meg a fekete nadálytőnél meg a vérrehulló fecskefűnél, ugyanis az allantoin a fő hatóanyaguk, eléggé szedik a májat szoval annyira nem élvezetes, bár még nem próbáltam... az allantoin amugy liposzómás és mélyhámlasztó krémek alapanyaga, ugyanis egészen a csontig leviszik a hatóanyagokat... ezért jó a feketenadálytő krém az izomhúzódásokra stb... -
hajnalka hatvan négy, nemtom próbálta e már valaki... eléggé ütős...
LSA- van benne vagyis lizergsav, ami a lizergsavas dietilamid rokona, vagyis az LSD-jé amit ugye az Anyarozs nevezetű növényböl vonnak ki. Szóval a H64 hatása alatt olyanokat olvastam, hogy a tag fürdött, és fázott nagyon ezért vitt magával plédet meg kispárnát...
amugy a magokat meglehet szerezni a teszkóban meg ilyen helyeken, az alkaloid kivonása is fenn van a neten -
Ben C #31 Ha csak röhögést váltana ki, miért használták spirituális szertartásokra Jamaikában, és még sok-sok régi kultúrában? :O -
Ben C #30 Szerintem ez ilyen formában nem igaz.
Az agyad sokkal jobban jár (hogy tényleg , vagy csak te gondolod-e így, abba most ne menjünk bele), szokatlan képzettársítások, furcsa asszociációk, és ebből lehetnek flashek... Persze ez nemugyanaz mintamikor a belátnokzsályázott emberke rózsaszín medvéket lát (hasraütésből mondtam, nicns rola tapasztalatom, de ugy tudom igen intenzíven hallucinogén), de az merész kijelentés hogy jóközérzet+röhögőgörcs kombon kívül semmi. :) -
halofilter #29 Haverom mondta hogy valami haluglicerént ivot meg és azt mondta hogy azt látta hogy leolvad a keze meg ilyenek...hát nem tudom -
fű? fű az van a kertbe meg szobanövénynek is használom. szép zöld. -
ezt ugy hivják, keverékek. -
és ezzel nem soroltam fel mindet:) ottvanik még egykét durvaság mint a
jack herrer
amnesia haze
mk-ultra
laughing buddha
cherry bomb
és még lehetne sorolni
szóval nem tudom milyen lehet a hagyományos cannabis
-
Orange Bud
Blue Ber
Super Red
White Whidow
Black Widow
Superthai
AK47
Orange Victory
Skunk-Bubblegum
Skunk-Haze
Skunk- Red Hair Haze
Power Plant
akkor ezek közűl melyik is a hagyományos cannabis?
minőségi cucc mind mégis mind teljesen más tulajdonsággal bír:)
az eggyíiktől ojan leszel mint egy 5 éves kisgyerek a másiknál meg esetleg ha felnézel az égre lehet látod a fejed felett elsuhanni a pesti 8 villamost:) -
különbség van fü és fükeverékek között. A hagyományos cannabisnak, aminek tisztán a THC a hatoanyaga, annak ezen kivül semmilyen egyéb hatása nincs. A minöségre kell menni. Ennyi. -
nagyon rosszúl tudod fű és fű között is van külömbség... hadne soroljam hogy hányféle van és és melyik mennyire intenzív -
olcso... 
najo nem terjeszteni akarom itt, a barátaim, akik személyesen is ismernek, elmondhatják, hogy soha nem is probálnám ki, csakhát párszor kerültem érdekes helyekre, onnan van :) -
én kiálok melletted. tényleg nem halucinogén, hol olvasta aki beírta?
mondjuk valakiknél kialakíthat mentális betegségeket, szorongás, üldözési mánia... de a hatása alatt kb az van ami a #18 ban le van írva. emígy szar dolog, hülyeségnek tartom, bár párszor kipróbáltam, de mégegyszer írom NEM ÉRI MEG! -
#18 -
hanem mi?
üdítőital? -
khm. Mos nyugodtan mondd meg: Füveztél már életedben?
EBbö lesz a sok f*sság meg a félrevezetés. A fütöl KURVÁRA nem fogsz semmit flashelni. Ha anyád épp egy lapáttal ver miután elszivtál egyet, akkor ki kell ábránditsalak: valoság.
A THC hatása mindössze tul jo közérzet, tehá gyakorlatilag a legszarabb viccen is röhögnögörcsöt kapsz. Vagy még vicc sem kell hozzá.
Vagy van esetleg élménybeszámolod? -
Shadow_THH #17 francokat nem -
Nem, a kérdés, hogy mivel érdemes betépni. :D -
xDDDDDDDDDDDD -
Stop.Ha jól értem, az a kérdés, hogy ki mivel tépett már be? -
"Különböző ételeket is készítenek belőle, amiket aztán jól megesznek."
Ezt a mondatot xD
(forrás: daath.hu) -
én is így tom azért kérdeztem rá -
a fü nem hallucinogén. Alapvetö tévedés. -
Slawter attól függ mire akarod őket használni,hajnalkát vehetsz asszem 50 forint/csomag áron a Tescoba asszem,de ott se mind1 miet veszel,daath.hu-t énis ajánlom.Nagyon jó ismertetők vannak benne,és a forumokon találsz trip beszámolókat. -
Shadow_THH #9 szerintem zárni fogják
amugy #4 -
Nuki #8 Tudom hogy nem ide tartozik de a cím elovlasása utána Pszichedelikus rock-ra asszociáltam :)
Pink Floydra például ;) -
én pszihopatikus növényt olvastam :D
aszittem vmi emberevő valami, LOL:P
-
a nadragulya az ugye a csattanó maszlag? -
halucináció?????? -
Daath. -
Cannabis
Ezt THC tartalmú
Yopo
Virola
Mimosa hostilis
Ezek DMT tartalmúak
Peyote
Ez Mescaline tartalmú
Argyreia nervosa
LSD-hez hasonló LSA tartalmú
Gombák
Psilocin, psilocybin tartalmúak.
forrás: Wikipedia - Psychedelic plants -
fű= szédülés , halucináció XD -
Kérnék szépen élménybeszámolókat, növényeket, és főbb alkaloidjaikat, melyekkel a pszichedelikus, vagy hallucinogén hatást elérik. GOndolok most a nadragulyára, fekete nadálytőre, hajnalkára, belladonna, látnokzsálya, satöbbi satöbbi... minden egyéb is jöhet, leírások mellékhatások stb...