759
Pszichedelikus növények, és hatásaik
-
#78 én gázt nemprobáltam, az azért veszélyes, szárazvirág meg a csoki okés, de máshoz inkább nemnyulok, még gomba ami jolenne, de az meg erre felé kevés van. Viszont a máktea igen faszányos...
ha vkit érdekel leirom hogy kell csinálni
-
#77 huzz a f@szba h valami nemtetszik -
#76 kéjgázt próbáltam, eszméletlen jó:D valaki adhatna egy nitróspalackot...XD
hajnalkát próbáltam de túl félős voltam, ezért nagyon keveset vettem be, meg én ugy csináltam hogy citromos vízben kivonattam a lizergsav-amidot a magokból... neten vannak fennt érdekes történetek, ki mit csinált a hatása alatt -
1488 #75 És a kéjgázt (habpatronból)? :D -
1488 #74 /fav :)
Hajnalkát próbálta már valaki? -
#73 sok bugyuta drogos -
#72 Dehogynem, lehet töle, mint már többen is irták fajtátol függő a hatás, kb 60 fajtát felsoroltunk már, mindnek más a hatása, és némelyiktől elég rendesen lehet töle haluzni... (withewidow és ebböl nem is kell sok, mert igen ütös cucc)
#69 Nem mindegyik olyan de, vannak a kimondott vágy keltő szerek melyeknek van kábító hatása is, no persze illegális az öszes... -
#71 Nem érzek semmi olyat mi rossz lenne, bár tom igen roncsolja az agyat, most is beszívtam vagy 10xer, naon jó, lehet függő vok, nem naon érdekel, egyszer élünk... -
#70 hát mivel arra való:D
amugy tényleg elég veszélyes, énis próbáltam párszor, de pár másodpercig nem kap az agyad oxigént... nem gyerekjáték, sok millió agysejtnek : vigyázz! oszolj.... -
#69 Rushnál ti nem éreztetek igen erös szekszuális vágyatö? nekem azt mondták az a legtápabb hatása ;) -
Noodlee #68 Fűtöl még soha senki nem haluzott :P
max gombától. -
#67 nem szédülsz tőle -
#66 Gyerekek a Rushal vigyázni!!!! Elején jó persze énis kipróbáltam sokszor,volt amikor suliba órán is. De amikor egy hétig fájt a fejem leálltam róla,soha többet még1xer,max egy szívás buliban. Az agysejteket olyan mértékben pusztítja hogy csak na,nem beszélve arról hogy elpattanhat egy ér az agyadban és akkor Ágyesz Búgyesz. Hatása mechanizmusa: Vérnyomásod leesik,Pulzusod pedig az egekbe szökik,attól érzed hogy nyom a fejed mint a szemét. Ja és még egy dolog,A szemedet is iszonyatosan roncsolja,nemtom észrevettétek hogy amikor szívtatok belőle akkor foltokat látsz fehér felületen. Szal csak óvatosan. /fav topic :D -
#65 A rush az nagyon jó dolog, de attól életbe nem fogsz halucinálni, de viszont kurva jó:) de am a Hard ware jobb:P -
#64 és ez mekkora mennyiségtől volt? én pont a minap próbáltam ki, de a szokásos röhögésen és egy kis csukottszemes képlátáson kívül nem éreztem semmi komolyat. -
#63 látnok zsálya:D -
#62 látnokzsálya, más néven jósmenta. olvasgass utána daath.hu-n :) -
#61 salvia miaz?
amugy a rush se rossz dolog, attol is lehet rendesen flashelni -
#60 Igen a 10. es kémia tankönyvbe van pár hasznos dolog én is az unalmas orákon azt tanulmányoztam (bár sok uajt nemmondott) viszont ott vannak a képletek is ha valakit érdekel.
sajna nemtudom már megnézni mert csak elsö félévbe volt kémiám és nem az enyém volt a könyv. -
#59 na nekem pont csokitól nem volt soha vízióm.
fűtől már inkább, de aki trippet akar az inkább pl salviázzon,
az itthon még legális. -
Ronny #58 szerintem a Daathon fél évnyi olvasgatnivalót találsz... -
Nuki #57 én csak a 'szakirodalommal' tudok kardozni, amúgy nem próbáltam :) -
#56 hát ez igaz=), de a hasis okoz legtöbb esetben hallucinációt, a többire, szár, levél, gubó ezekre ki, hogy reagál -
Nuki #55 mindig is a hatóanyagról beszélnénk.
mondhatom azt hogy a fák levele zöld, nem a szára. :) -
#54 hoppá, képet akartam, bocs inkábbalinket nézzétek
Amugy nem rég volt a híradóban hogy egy kisfiú túladagolta magát, magokkal. Hát vigyázni kell vele -
#53 magjai -
#52 csattanó maszlag szakirodalom
-
#51 mellesleg a kendert dohánnyal keverni nagy bűn, mert a nikotin depresszáns drog ezért a kettő rontja egymás hatását -
#50 és a hasis nem megegyező a THC vel, a delta9-tetrahyro-cannabinol csak egy alkaloidája a kannabisznak a sok száz közül, olyan mint a cannabichromin, amely tumorredukáló hatást fejt ki, ezért jó a rákosoknak, nemcsak azért mert meghozza az étvágyukat -
#49 a hasis hallucinogén, de maguk a növényi részek nem hallucinogén anyagok, csak okozhatnak hallucinációt -
Nuki #48 Nos, aki abban a szerencsés (?) helyzetben van, hogy elő tud venni egy középiskolásoknak szánt kémia tankönyvet, amely a szerves kémiáról tesz említést, oda le van írva:
Hallucinogének:
- Kannabisz-származékok (hasis, marihuána)
- LSD
- szerves oldószerek (pl. ragasztóban: etil-acetát)
ha jól tudom a hasis másnéven a tetrahidro-kannabinol vagyis THC származék.
http://en.wikipedia.org/wiki/Hashish
Mivel dohánnyal keverik ebből adódhat, hogy a hallucinogén hatása nem érvényesül annyira mint magában. Esetleg máshogy keverik, amelyet mi fórumozók el sem tudunk képzelni.
Ez a szakirodalom, két külömböző forrásból olvastam ugyanazt. Én hinnék nekik ;) -
#47 inkább ne legyél rá kíváncsi:S nagyon durva én beszélgettem a rég meghalt faterommal alattomossabb mint az lsd bár kb 10-20 percig intenzív és annyira összezavar, főleg mikor jössz leróla nem tudod eldönteni hogy most mi a f@sz van... igaz volt vagy sem:D és valahogy úgy érzed hogy ez tök valós volt:/ aztán idővel helyre áll az agyad -
#46 nem szívott még odabaszós füvet -
#45 aztán mégis minek a keveréke?:D a hagyományos cannabisnak? -
#44 Sztem ez nagyon durva, azért a hatása nagyon hosszú, nem tom ezt is belehet e szerezni könnyen, nem hiszem. -
#43 Peyot, San Pedro, Datura, Iboga, Kokacserje
-
#42 Látnokzsálya, Pántlikafű, Hawaii törperózsa, Pszilocibin gombák
esetleg egyéb észrevétel? -
#41 a gubában van a legtöbb, csak ugy folyik belőle. azaranysárga kristály, uh de gyönyörű -
#40 Hasis leginkább a növények szárában van, a szárbol kinyert gyanta az. -
#39 én a látnókzsályára (Salvia divinorum) lennék kíváncsi (salvinorin-A a hatóanyaga)
itt van a molekulaszerkezete: http://en.wikipedia.org/wiki/Salvinorin_A