759
Pszichedelikus növények, és hatásaik
  • gabo91
    én gázt nemprobáltam, az azért veszélyes, szárazvirág meg a csoki okés, de máshoz inkább nemnyulok, még gomba ami jolenne, de az meg erre felé kevés van. Viszont a máktea igen faszányos...

ha vkit érdekel leirom hogy kell csinálni
  • gabo91
    huzz a f@szba h valami nemtetszik
  • Slawter
    kéjgázt próbáltam, eszméletlen jó:D valaki adhatna egy nitróspalackot...XD
    hajnalkát próbáltam de túl félős voltam, ezért nagyon keveset vettem be, meg én ugy csináltam hogy citromos vízben kivonattam a lizergsav-amidot a magokból... neten vannak fennt érdekes történetek, ki mit csinált a hatása alatt
  • 1488
    És a kéjgázt (habpatronból)? :D
  • 1488
    /fav :)
    Hajnalkát próbálta már valaki?
  • havercsotány
    sok bugyuta drogos
  • gabo91
    Dehogynem, lehet töle, mint már többen is irták fajtátol függő a hatás, kb 60 fajtát felsoroltunk már, mindnek más a hatása, és némelyiktől elég rendesen lehet töle haluzni... (withewidow és ebböl nem is kell sok, mert igen ütös cucc)

#69 Nem mindegyik olyan de, vannak a kimondott vágy keltő szerek melyeknek van kábító hatása is, no persze illegális az öszes...
  • Brolly
    Nem érzek semmi olyat mi rossz lenne, bár tom igen roncsolja az agyat, most is beszívtam vagy 10xer, naon jó, lehet függő vok, nem naon érdekel, egyszer élünk...
  • Slawter
    hát mivel arra való:D
    amugy tényleg elég veszélyes, énis próbáltam párszor, de pár másodpercig nem kap az agyad oxigént... nem gyerekjáték, sok millió agysejtnek : vigyázz! oszolj....
  • light00
    Rushnál ti nem éreztetek igen erös szekszuális vágyatö? nekem azt mondták az a legtápabb hatása ;)
  • Noodlee
    Fűtöl még soha senki nem haluzott :P
    max gombától.
  • Olcsóvér
    nem szédülsz tőle
  • Picizöldfül
    Gyerekek a Rushal vigyázni!!!! Elején jó persze énis kipróbáltam sokszor,volt amikor suliba órán is. De amikor egy hétig fájt a fejem leálltam róla,soha többet még1xer,max egy szívás buliban. Az agysejteket olyan mértékben pusztítja hogy csak na,nem beszélve arról hogy elpattanhat egy ér az agyadban és akkor Ágyesz Búgyesz. Hatása mechanizmusa: Vérnyomásod leesik,Pulzusod pedig az egekbe szökik,attól érzed hogy nyom a fejed mint a szemét. Ja és még egy dolog,A szemedet is iszonyatosan roncsolja,nemtom észrevettétek hogy amikor szívtatok belőle akkor foltokat látsz fehér felületen. Szal csak óvatosan. /fav topic :D
  • Brolly
    A rush az nagyon jó dolog, de attól életbe nem fogsz halucinálni, de viszont kurva jó:) de am a Hard ware jobb:P
  • Lacee
    és ez mekkora mennyiségtől volt? én pont a minap próbáltam ki, de a szokásos röhögésen és egy kis csukottszemes képlátáson kívül nem éreztem semmi komolyat.
  • mila69en
    látnok zsálya:D
  • Lacee
    látnokzsálya, más néven jósmenta. olvasgass utána daath.hu-n :)
  • gabo91
    salvia miaz?

amugy a rush se rossz dolog, attol is lehet rendesen flashelni
  • gabo91
    Igen a 10. es kémia tankönyvbe van pár hasznos dolog én is az unalmas orákon azt tanulmányoztam (bár sok uajt nemmondott) viszont ott vannak a képletek is ha valakit érdekel.
    sajna nemtudom már megnézni mert csak elsö félévbe volt kémiám és nem az enyém volt a könyv.
  • trz
    na nekem pont csokitól nem volt soha vízióm.
    fűtől már inkább, de aki trippet akar az inkább pl salviázzon,
    az itthon még legális.
  • Ronny
    szerintem a Daathon fél évnyi olvasgatnivalót találsz...
  • Nuki
    én csak a 'szakirodalommal' tudok kardozni, amúgy nem próbáltam :)
  • Slawter
    hát ez igaz=), de a hasis okoz legtöbb esetben hallucinációt, a többire, szár, levél, gubó ezekre ki, hogy reagál
  • Nuki
    mindig is a hatóanyagról beszélnénk.

mondhatom azt hogy a fák levele zöld, nem a szára. :)
  • Slawter
    hoppá, képet akartam, bocs inkábbalinket nézzétek

Amugy nem rég volt a híradóban hogy egy kisfiú túladagolta magát, magokkal. Hát vigyázni kell vele
  • Slawter
    magjai
  • Slawter
    csattanó maszlag szakirodalom
  • Slawter
    mellesleg a kendert dohánnyal keverni nagy bűn, mert a nikotin depresszáns drog ezért a kettő rontja egymás hatását
  • Slawter
    és a hasis nem megegyező a THC vel, a delta9-tetrahyro-cannabinol csak egy alkaloidája a kannabisznak a sok száz közül, olyan mint a cannabichromin, amely tumorredukáló hatást fejt ki, ezért jó a rákosoknak, nemcsak azért mert meghozza az étvágyukat
  • Slawter
    a hasis hallucinogén, de maguk a növényi részek nem hallucinogén anyagok, csak okozhatnak hallucinációt
  • Nuki
    Nos, aki abban a szerencsés (?) helyzetben van, hogy elő tud venni egy középiskolásoknak szánt kémia tankönyvet, amely a szerves kémiáról tesz említést, oda le van írva:
    Hallucinogének:
    - Kannabisz-származékok (hasis, marihuána)
    - LSD
    - szerves oldószerek (pl. ragasztóban: etil-acetát)

ha jól tudom a hasis másnéven a tetrahidro-kannabinol vagyis THC származék.
    http://en.wikipedia.org/wiki/Hashish
    Mivel dohánnyal keverik ebből adódhat, hogy a hallucinogén hatása nem érvényesül annyira mint magában. Esetleg máshogy keverik, amelyet mi fórumozók el sem tudunk képzelni.
    Ez a szakirodalom, két külömböző forrásból olvastam ugyanazt. Én hinnék nekik ;)
  • mila69en
    inkább ne legyél rá kíváncsi:S nagyon durva én beszélgettem a rég meghalt faterommal alattomossabb mint az lsd bár kb 10-20 percig intenzív és annyira összezavar, főleg mikor jössz leróla nem tudod eldönteni hogy most mi a f@sz van... igaz volt vagy sem:D és valahogy úgy érzed hogy ez tök valós volt:/ aztán idővel helyre áll az agyad
  • mila69en
    nem szívott még odabaszós füvet
  • mila69en
    aztán mégis minek a keveréke?:D a hagyományos cannabisnak?
  • Brolly
    Sztem ez nagyon durva, azért a hatása nagyon hosszú, nem tom ezt is belehet e szerezni könnyen, nem hiszem.
  • Slawter
    Peyot, San Pedro, Datura, Iboga, Kokacserje
  • Slawter
    Látnokzsálya, Pántlikafű, Hawaii törperózsa, Pszilocibin gombák
    esetleg egyéb észrevétel?
  • Slawter
    a gubában van a legtöbb, csak ugy folyik belőle. azaranysárga kristály, uh de gyönyörű
  • light00
    Hasis leginkább a növények szárában van, a szárbol kinyert gyanta az.
  • Slawter
    én a látnókzsályára (Salvia divinorum) lennék kíváncsi (salvinorin-A a hatóanyaga)
    itt van a molekulaszerkezete: http://en.wikipedia.org/wiki/Salvinorin_A