759
Pszichedelikus növények, és hatásaik
-
#118 nem tudom ezt hol hallotad:D akkor több mint fél hollandia mexico jamaica ésatöbbi skizofrén lenne?:D meg úgy alapjában én sem tudok róla, hogy az lennék pedig a gomba az beszt -
#117 azza vigyázni kell mert könyen feldobod a talpad:/ -
#116 Anno (1-2 éve) a spektrumon ment egy sorozat, amiben egy angol boilógus (asszem végzős volt valamelyik egyetemen) utazott el még létező törzsek sámánjaihoz, és végigpróbálta az összes rituáléjukat, meg persze kipróbálta az összes pszichedelikus cuccot amivel éltek. Egyetlen egy részt láttam belőle, akkor egy amazonasi esőerdőben lévő sámánt látogatott meg. Ez egy béka mérgét használva jutott el olyan állapotba, hogy az "erdő szellemével beszélgessen". Végig mutatták hogy elfogják a békát, kifeszítik kötelekkel és begyújtik a mérgét a bőréről. Majd félmeztelenre vetköztek, és parázzsal sebeket égettek a hátukon, amire egyből rányomták a béka mérgét. Hatás: méreg azonnal a véráramba kerül, ahogy rányomták az angol srácnak a sebére a mérget 1-2mpen belül sugárban hányt, nem volt semmi vágás a filmben :) (ez termszetes az első alkalommal). Utánna leírta pontosan az összes vízióját. Nagyon érdekes műsor volt, csak az a gond hogy egyáltalán nem emlékszem a címére. Nem emlékszik rá esetleg valaki? -
#115 milyen negatív hatása lehet a fűnek és a gombának? skizofrénia mennyire igaz? -
#114 maszlagrettenet?:D az a csattanó maszlag akar lenni? irja már le valaki milyen hatása van annak, próbáltátok e már, vagy valaki a környezetetekben? -
#113 én mindíg tartózkodtam az ilyen növényektől -.- hallottam sztorikat D: srác boxerba egy zacskóval a kezében ,amibe víz volt meg egy paradicsom... és csá elmentem kocsmázni :| (maszlagrettenetet evett) -
#112 igen arra gondolok hogy kevesen ismerik, tudom hogy nagyon régi a növény, de magyarországon nincsen nagy használói köre -
1488 #111 igen a kéjgáztól én is fosok kicsit hogy megfulladok vagy nemtudom...
a hajnalka biztos ki lesz próbálva :D
Mákgubót viszot nehéz szerezni :/ -
#110 jaaa, hát az más :D -
#109 hát gondolom extra adag lehetett:DD pontosan nem tudom mert kivonat volt plussz 2 levelet megrágcsáltam
szerk: gondolom túl is adagoltam magam mert nem szoktam azt mondani, hogy soha többet nem kell -
#108 nem nagyon ismerik még? mire gondolsz? max azt nem ismerik túl sokan hogy hallucinogén, amúgy az egyik legrégebb óta ismert növények egyike...
a salviát szerintem többen használják, de az is legális. lehet hogy a jogalkotók is élnek ezzel-azzal? -
#107 elég sok fajtát nemesítenek belőle, deazért nem végtelenek a lehetőségek, mivel nemnagyon ismerik még, és nincs annyi használó hogy tiltani lehessen, legális -
#106 amugy van egy másik fajtája asszem még a lsa tartalmú hajninak, ipomoea purporea vagy vmi iesmi. -
#105 ( - Morning Glory - ) :Dnem vettem le, hogy erre érti... -
#104 aaa, értem:Dmost látom csak hogy a hajnalka az a Morning glory -
#103 de hol keressem? melyik témába van? a latin neve Ipomoea violacea, de nemtalálom sehol -
#102 ok, köszi
-
#101 attól függ, ki drótol neked, mer azsem mindegy kitöl veszed -
#100 valszeg azért nem mert elég macerás: a benzin után asszem vmi alkoholba is kéne aztatni, plusz vigyázni hogy nehogy elronts valamit...
#98: erowid-on le van írva lépésről lépésre a módszer. -
Noodlee #99 A fűtől nem haluzol, max a sok szeméttől, amibe beáztatják, hogy hobban üssön. -
#98 és a sebbenzinnel mit csináljak? abba áztassam a magokat... aztán? -
#97 vizipipa jodolog, nyáron mikor ittvolt kanadai haverom akkor sokat vizipipáztunk. de ha valaki extraságot akar akkor viz helyet használhat sört is, sok jelentösége nincs...
hát azért mégiscsak a cigi a hagyományos mondja... -
atomkrumpli #96 érkedes hogy a magyar oldalakon mindenütt a citromleves-kivonós meg a joghutros módszereket említik (ami többnyire nem sokat ér a hányinger ellen) külföldi oldalakon meg a "Petroleum Ether"-t ajánlják ami ha jól tudom egyszerű sebbenzin ( - Morning Glory - ) -
#95 thx a válaszokat... hamarosan kipróbálom pipával is -
#94 igen, a hűtésesdolog az oké, de azt már a csövek elintézik, mert már hosszú csőben lehűl a füst -
#93 a csiga szerepét a cső és a szipka tölti be, a víz pedig igenis szűr: minden szívás után cserélni kell ofkorsz. de a víz inkább a hűtés miatt hasznos! -
#92 tévhit hogy szűrvalamit a víz... minnél többetszivsz annál gányább avíz és annál károsabb... még a jointban lévö kis csiga is szebben tisztítja meg a füstöt. amugy pipahelyett vaporizáló forever, még nem próbáltam de az alegesleges legjobb. És dohánnyal keverve nemjó, sokkal jobb tisztán, ha nem ég rendesen vagy a kera a szar, vagy csak nedves, és rakj egy széndarabot olyankor a vizipipa szüröjére...attol majd begyullad -
dsg #91 Nem is beszelve a papirban levo katranyrol. -
#90 pipával még jobb is szvsz, hiszen nincs füstpazarlás, ezért hatékonyabb :) -
dsg #89 A jo oreg full green az igazi, de szerintem echte pipa verhetetlen. Egybol agyonver. -
#88 Hi!
Ha füvet rakunk a vizipipába akkor az veszít hatékonyságából, vagy ugyanolyan mint simán tekerve? És keverve vmi dohánnyal vagy tisztán érdemes? "csak érdeklődöm" -
dsg #87 2 exosztalytarsnom kefirbe keverve fogyasztotta (tejsav). Az egyiknek azonnal beutott, a masiknak csak orakkal kesobb -> kellemetlen elmeny -
#86 a szerecsendióról tud valaki valamit? hogy kell alkamazni? abba is haltak már bele, nemrég hallottam hogy valaki túladagolta magát -
#85 hát, igen az ópiátokkal nem lehet viccelni, a morfin, kodein, narkotin és papaverin nagyon erős alkaloidok, erős függőséget váltanak ki -
#84 ez azért elég veszélyes biznisz, szerintem.... mármint a mákszármazékok (ópium-heroin) elég durván roncsolják az agyad (is), nem is beszélve az esetleges rászokásról; gondolom a teával sincs másképp, nem?
a címben szereplő növények inkább a spirituális élményeket, esetleg meditálást segítik, nem csak a "hú de berúgtunk/beszívtunk"-érzést. de szóljatok ha én gondolom rosszul :) -
#83 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Opiumkocka és máktea elkészitése: kimész a mákföldre mikor még zöldek a mákfejek, fogod aztán szépen szikével vagy valamivel metszel bele függöleges csikokat, (nemkell tul mélyet erösebb karcolás elég is) 1-2 nap mulva kimész és a bemetszett gubokon ha van egy folyadék, ami hasonlit a gantára akkor vágd le a mákfejeket vidd haza.
Most csinálhatsz ebböl mákteát meg opiumkockát is a dolog ugynéz ki hogy fogod beleteszel anyi mákfejet egy edény vizbe ameniyt csak tudsz, és fözöl teát belöle, (gáztüzhelyen melegited a vizet, aztán ugyis látod ha már van szine meg kezd alakulni) utána fogod aztán leszüröd, hogy a mákszemeket ne idd meg, aztán jo ivászatot...
az opimkockánál pedig késel lekapargatod a kákguborol azt a gantafélét, és kis gömb9öket kicsánlsz belöle (gyogyszer nagyságut mondjuk) aztán csepegtetsz rá tömény szeszt vagy pálinkát, és berakod száraz hüvös helyre pár napig ott majd szépen kiszárad, aztán kajálhatod is...
a szakirodalom szerint kiszámithatatlan, van mikor eröebb mit a hernyo, de van akinél semmitse érezni... régen a munkások itták ezt kint a földeken lol -
#82 próbáltam, érdekes... a citromleves-kivonós nekem nem sikerült, így hát a darált magokat kevertük be joghurtba. eleinte hányinger, aztán szép fokozatosan belesüppedsz a megváltozott dolgokba :)
viszont kis mennyiséggel nem érdemes kísérletezni, mert csak a rossz élmény marad meg, mivel a hányinger már néhánytól is jöhet. -
#81 máktea? én aztmindig féltem kipróbálni, nemtom mennyi a jó mennyiség, mennyi a sok... milyen hatása van annak és hogy készítetted el? -
dsg #80 A rush tenyleg nagyon szemet cucc! Meghogy szexualis vagykelto! Jo marketing. Ovakodjatok tole! -
#79 (nem használom öket, csak egyszer kiprobáltam)