17
-
#17 a palesztínok robbantgatják a zsidókat, a zsidók meg válaszul lövik őket, de ha Freedom House megmondja a frankót, akkor hiszek nekik, ez a demokrácia -
AranyKéz #16 Szerintem meg a Freedom House jobban tudja.
-
AranyKéz #15 http://freedomhouse.org/template.cfm?page=22&year=2006&country=6985 -
#14 És nem a wikipédia alapján.. -
#13 éés? Szerinted a palesztínoknak ugyanolyan jogaik vannak mint a zsidóknak?
Én tudom hogy nem! -
AranyKéz #12 Nézegesd ezt a képet egy kicsit.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/4/4d/Freedom_House_world_map_2007.png
Szép színes, biztos érteni fogod.
-
#11 izrael demokrácia?? Mikor? Kinek? A zsidóknak talán, de a palesztínoknak qrvára nem. -
jpeg #10 Ruszkiban sincs semmi meglepő. -
#9 izrael lehet korlátoz, de a honlapomat már nézték onnan is, lehet jelentem kéne az illetékes követségen. lépéseket kell tenni ! :P -
AranyKéz #8 "ON: amugy izreal meglepett."
Az egyetlen normális demokrácia a közel-keleten, abszolút nem olyan váratlan.
Oroszország, na az viszont már baromi meglepő.
-
kristo p #7 van benne valami -
Nabukonodozor #6 Nem kell mindent elhinni.Szerintem még ezt is manipulálták... -
kristo p #5 ebből tényleg flame lesz mert irkabirka egy korlátozott agytérfogatú barom :)
adamboro: oktoberbe nem támadott senki a rendőrökre ,ott fordítva történt , meg márciusban is..
ON: amugy izreal meglepett. -
#4 Ebből flame majd szép csokor ban lesz ha így megy tovább, tény ami tény, a chello március óta sokat enged. De itt bőven nem erről van szó, hanem hogy vannak országok ahol mondjuk a kormány azt mondja hogy nem olvashatsz Wikipediát mert az ártalmas a (hű kommunista) politikai nézeteid manipulálása szempontjából. Olyan helyen nem szívesen élnék.
Kubában például olyan szinten korlátozzák a netet, hogy nem fizethetsz elő rá, sőt GSM hálózat is csak a külföldi diplomáciai vendégek és a turisták miatt lett kiépítve, kubai állampolgár saját nevére nem vehet előfizetést. Ilyesztő, hogy egyes helyeken milyen korlátolt barmok kezében van a hatalom. -
adamboro #3 Talán te vagy lemaradva. Mi volt 2 hónapja? Szerintem március. Mikor támadtak a rendőrökre? Elösször tavaly szeptemberben, kezdődve a mtv székházzal, majd októberig vszinte minden nap. Ez pedig "talán" több mint két hónap. -
#2 kicsit le vagy maradva
chello már 2 honapja kurva sokat enged... -
irkab1rka #1 Magyarország is korlátozza.
A cselló nálam pl 60 gigát enged :)
Mondjuk amiután a rendőrökre támadt a csőcselék a parlamentnél a cselló felemelte a korlátokat és a sebességet. Nem mondom hogy van összefüggés, de azt se, hogy nincs