533
Az MS. Megkezdte Írtani A Flashelt Gépeket!
-
Zenty #13 Wii-nek is ingyenes az online ( jön a mario foci multi :DD) remélem ott nem fognak ügyeskedni :( -
Zenty #12 xbox360 fő profilja az online igy igen elég szivatás.. -
#11 LoL!!! beszarás =C -
#10 Miaz hogy elönyét veszti a konzol??? Akkor vegyél PS3-at vazz és a többszörösét fizeted mintha hivatalosan játszanál a boxon!!!
Multizni meg ott a pc!
Má megen felidegöltem magam! Megyek és háromba fürészelek mindenkit a Gears-ban! >:[
-
Zenty #9 akit bannoltak gondolom már nincs mit tenni ,mert ip hostját meg biztos konzol azonositoját is bannolják.
Ezért nem kell orba szájba mindet letölteni ,és menni vele live-ra,de valszeg lesz valami törés mondjuk,de akkor állandoan majd patchelni kell a konzolt ha igy nyomja az ms... :). -
koviprog #8 Igen főleg az ONLINE élményt vették el és így nagyon nagy előnyét veszti el a konzol, hozzátenném PS3-nak teljesen ingyenes az ONLINE része:-)) vicces. Fizetsz érte és letiltanak, nem tudom mit érdekli őket hogy FLASH-elt vagy sem az a rohadt gép -
#7 gondolom ez annyira nem nagy érvágás...bár aki nagy multi fan annak talán -
KADARKA #6 Nekem se megy fel a live-ra, 1 honapja vettem gold előfizut....10 perce néztem... -
#5 A netes szolgáltatást lötték ki alóla.
(neten játszás letöltés és ami a LIVE szolgáltatással jár) -
#4 Nincs amugy xbox360am, de mit takar ez a banned cucc? Nem tudsz vele játszani egyáltalán vagy "csak" a netre nem enged fel? -
koviprog #3 Tök mind1 már dobtak a kukába engem is sajnos, a lényeg hogy sztem kell egy eredeti gép is frissíteni stb. egyszerű vinyó cserével. -
#2 Áthidalni nem lehet sztem, max ezek a 'megoldások' vannak:
1. ne flasheltesd a gépet és vegyél eredeti játékokat :)))
2. ha már flasheltetted akkor ne dugd rá a netre :)
-
koviprog #1 Szép Jóreggelt! Akkor ha nem törlik szerintem ez egy jól látogatott kis téma lesz mostanában, nem csak én jártam így azt hiszem:-(. Leginkább nem a szidkozódásokra és egyébre nyitottam, hanem minden olyan lehetséges ötlethez és megoldáshoz amivel a probléma áthidalható esetleg megoldható lenne. Várom a kreatív hozzászolásokat és ötleteket valahogy csak vissza lehet varázsolni hőn szeretett LIVE-unk, ráadásúl az OP. rendszerüket sem sikerűlt soha rendesen megvédeniük ezt nehogy már megoldják:-)
És persze akinek ilyen STATUS KÓDJAI vannak BANNED: