XBOX360-LIVE BANNED START!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rámegyek az Ok-ra hogy updateoljon Választási lehetõségek:
1:Overview: A--> semmit sem ad ki! :(
2:Battlefield3 multiplayer A--> semmit sem ad ki! :(
3:Confirm Purchase: A--> Piros X el szöveg bejön,hogy: Premium content blocked this profile
Mi lehet a baja?
üdv:sajt
4:Limits on Use: A--> 1 választási helehetõség:Battlefield multi->semmit se ad ki és a másik return to purchase visszalép..
5:Cancel
Mi lehet a ba
Így van, ki is írja ha jól emlékszem, hogy "IF YOU DECLINE YOU WILL BE SIGNED OUT OF XBOX LIVE", lefordítsam vagy elég így?
Frissített lapát (értsd: játék) nélkül nem mehetsz jáccani a közös homokozóba! <#vigyor0>#vigyor0>
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
lehet hogy nem ehhez a témához tartozik amit kérdezek de:
lenne egy bajom a LIVE-vel.
1:Bekapcsolom az xboxot
2:Kiválasztom a karakterem.--> Kiírja hogy ...singed in live.
3:Elindítom a játékot-t. névszerint Battlefield3-at (a multiplayer DVD-t nem a campagin-t rakom be)
4:Ahogy bejön a menü elõ ugrik egy ablak,hogy:Game update available for download Do you wish to update now? --> Rámegyek hogy no.
5:Kiválasztom a menüben hogy MULTIPLAYER-t és kiírja: Your Gamer Profile does not have the correct permissions to acces XBOX LIVE funcionatily
Miért nem tudok játszani LIVE-en? Segítsetek légyszíves!
üdv:sajt32
mert ha esetleg jo ez akkor inkabb dragabb flasnelkuli gepet veszek deh ezt net dolgot ahoz hasznalnam ha xboxba meglenne a yugioh tolja a baratom onlinen amugy en nemjatszok onlines jatekverziokal az eredeti pcjatekaimal se tolom onlinon
Nothing is True, Everything is Permitted
Kérdésem: Végigvittem az Alan Wake-t másold DVD-rõl, és most meg szeretném venni az eredetit, plusz megvásárolni hozzá a két DLC-t live-ról. A gépem flashelt, 2.0-ás lt+ van rajta plusz 13599-es dash. Érdekelne, hogy megtehetem-e, hogy simán megveszem a DLC-ket és játszok, vagy bannolnak, ha fellépek live-ra és vásárolok?
Köszi a válaszokat!
Bocsánat Mindenkitõl!
Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E
Es ido kerdese es bannolni fognak
na hess innen
Ha vkinek flashelt gépe van akkor letölti netrõl a gameket és kiírja dvd-re és játszik?
Jahh... és 1 sima dvd-re ráférnek az új játékok?
Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E
Remélem jó helyre írok és valaki tud segíteni.
Nemrégiben vettem egy boxot (flashelt),de szeretném használni a pc-n használt ID-m a boxon is,h az Achievementeket oda pakolgassa.
Na már most ha rámegyek a recover gamertagre h felismerje az ID-m(ugye ehez a liveon kell lennem)akkor mennyi az esélye h bannoljanak?
Ha ez meglenne és feltoltam a boxra a profilom utánna nem is mennék Livera. Csak f*sok h bannolnak.
Remélem valaki tud segiteni,elöre is köszi.
lenne egy kérdésem. Ha nincs semmi másolt játékom nincs flashelve a boxom nincs okom félni ettöl a bannhullámtol?
Gigabyte GA-X99-UD3 | Corsair Rm750W | Intel Core i7 5930K | Zalman CNPS9900DF | Gigabyte GTX 980 G1 | Corsair 4x4GB DDR4 2133MHz | Samsung 840Evo 250Gb | Seagate Barracuda 2TB | Zalman H1
Valoszinü minden játékot visz,dl lemezre kell Írni:
imgburn
azt szeretném megkérezni hogy szertnék venni egy xbox360 elitet (tudomásom szerint 75 000Ft) és azt szeretném hogy másolt játkok is mennyenek rajta errõl valami flashelést vagy mit hallotam? az hogy mûködik ? és hogy hogyna tudnák rá játkokat másolni ? dvd-re irni ? ha valaki tud valamit eezkrõl az pls irjon thxx
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Venni kell egy uk arcade gépet és áttenni rá a vinyót.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
haverom gépét bannolták és most nem tud hdd-re másolni:S
van valami megoldás erre?
elõre is köszi a választ
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
szal inkabb uj gepet vegyel, de siess, mert sztem nagy hiany lesz az elkovetkezendo hetekben arcade pakkbol, hehe.
XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu
Biztonság kedvéért minden savegamet töröltem!
Volt már rá plda,ki tudhatja meddig kutakodnak!!!
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
COD6...
Figyeljen mindenki arra,hogy játék megjelenés elötti savegame ne legyen a gépen.
Tökmindegy ha offline profilban játszottál,ha van ilyen a gépeden nagy esély van rá,hogy BANNOLNAK!!
üdv.
Hogy szerelem be, kell valamit feltenni rá, vagy automatikusan felismeri és csak használom?
Köszi mindenkinek.
A4000T \"Only amiga makes it possible\"
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Lenne egy kérdésem. Ha csippelem a gépet, tehát másolt gémeim vannak, és vennék egy eredeti játékot, akkor azzal tudok online-n nyomulni, annak ellenére hogy csippelt a gép? ( Az online-n nyomulást csak az eredeti játékokra értem).
Tegnap nyomtuk live-on és az egyik span kapott 2 üzenete valami "banned signout...",de nem nyitotta meg.Kikapcsolta a gépet,azt vissza de még müködött neki a live!
Tudja valaki mi lehet,vagy hogy történik ha bannolnak?
Zilog Z80A @ 3.54 MHz, 48K RAM, 256 x 192 x 4bit
DonGoku /lvl 26/ Tel:24984 Tudjátok mi az hogy Nemesis? Az érintett erõsebb fél kinyilatkoztatása a büntetés mértékét illetõen. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat...én.
Vagy egy Arcade xbox360-om, vinyó és net nélkül (de tervezek egy vinyó vételt, már ha lehet klön?), amin tört játékot szeretnék használni. Errõl érdeklõdnék, hogy ez pontosan, hogy lehetséges? Hallottam valami flash-elésrõl. Ez pontosan mi, hogy megy? Gondolom azrét valami, hozzáértõt kell megkérni, hogy csinálja meg, de elõbb csak érdeklõdök eggyelõre, mert még új vagyokt konzol témakörben.