13
  • turul16
  • ffxi
    Már megint tele van a vinyóm filmekkel és sorozatokkal, fenébe. Kéne másik vinyó.
    Hoppá... mintha erről írna a cikk :)
  • Zoleeca
    Windows lemezkarbantartó :)
  • turul16
    Tanultunk 2 érdekes számot :)

És megtudtuk, hogy nagy lóvé lenne egy progiban ami megmondja mit nem használ az ember a gépén, vagy legalább segít felkutatni.
  • duke
    A vege az lesz hogy az egesz fold osszes atomjat adattarolasra fogjuk hasznalni es akkor aztan annyi lesz az emberisegnek.
  • peter01
    Erre 1 példa a fizikatanárom aki még a komnizmusbol maradt itt, és ő azt mondta hogy inkább üljönk be 1 kocsmába, beszélgessünk a haverokkal és igyuk le magunkat minthogy itthon msn-ezzünk vagy cseteljünk ...
  • Szefmester
    most élünk a digitális őskorban.. (gyűjtögető életmód)

majd akkor fogunk rendet rakni ha bármikor bármit beszerezhetünk pár "adatfarmról" ..
  • sgbo
    Ennek a cikknek tényleg nincs értelme. De legalább a kutatást végző emberek jól elvoltak vele (és jól is kerestek) : legalább nekik volt haszna.
  • 505thZajcev[PT]
    Chubakkanak sincs semmi ertelme :D
  • who am I 7
    és akkor most mi a fa*z van?Amikor még nem volt gép, akkor háborúztak 1900as évek elejeközepe...most hogy van gép, hogy nagyok az adatok/játékok/filmek/zenék az a baj, h beléptünk a 22es csapdájába, és több időt töltünk gép előtt mint pl. kocsmábarészegen,vagyazutcánverekedni,vagykaszinókba/kurvázni járni stb.vagy épp háborúzni...ez elég nagy visszafejlődés jah azért a tisztelt nagyokosok az, h megállapítják ezt a nagyvárosokról, azért vidéken még nem álltbe ez az halálosadatkapkodás.hót felesleges ez a cikk.nincs semmi értelme :S
  • Akuma
    Ha majd minden egy csettintésre lejön a netről arányrontás nélkül (torrent) akkor nem lesz szükség az otthonokba belerakott terabájtos kapacitásokra, addíg meg az ember minnél több dolgot gyűjt be, meghát sose lehet tudni mire lesz egyszer szüksége
    Az olyan dolgokat amiket meg pl 10kb/s-el jött le 10 nap alatt azt akkor se szívesen törli le, ha tudja, hogy szinte semmi hasznát se tudja venni.
    Én nemrég töröltem le rengeteg file-t, mert régen bespejzoltam velük, végül sose használtam őket, mondhatjuk úgy is, hogy lefújtam a port a winyónak azon területéről :) Persze a jobbnak tartott programokat még mindig nem töröltem le, pedig tudom, hogy a következő időszakban is több mint valószínű, hogy nem fogom használni őket :))
  • ProClub
    Adattároló szerver, inkrementális mentés és rendszeres archiválás: már nincs akkora probléma. Az ember rendetlen, úgyhogy előbb-utóbb minden gép beszemetelődik. Ezért kell szerveren tartani a dolgokat, akkor a gépet probléma nélkül újra lehet húzni.
  • T0nk
    Na és?