72
Hibernáció
  • zeli
    Hát a Wii-s részben is az van, hogy lefagyasztja magát, aztán véletlenűl úgymarad és 500 év múlva olvasztják ki:D
    Na, de ez atopic nem SP-ről szól :)
  • haxoror
    Egyébként hibernálás már van és egy csomó gazdag de beteg ember lefagyasztatta magát, egyelőre a felengedéssel vannak még problémák de már dolgoznak rajta

Valahol érthető, ha valakinek 40 évesen gyógyíthatatlan baja van és pár héten belül úgy is meghalna az mit veszíthet?
    Eldob pár gyötrelmes hetet a hátralévő életéből és egyszer, majd, talán, lesz olyan technika amivel ki tudják majd olvasztani, rendberakják a károsodásokat és meggyógyítják és élhet még 60-80 évet a jövőben
  • Drephis
    az nem a wii-s rész ;)
  • NeoMaN
    Hibernáció tudtommal már megoldott, de kiolvasztani még nem tudnak úgy, hogy ne halj bele...
  • R0sc0
    hüsd le magad, még nincs nem is lesz :D
  • haxoror
    És akkor meghalnál, es lenne egy robot ami örökké tökugyanúgy viselkedne mint te amíg éltél...
  • zeli
    tessék:
    218 - Oskori jegember - magyar.avi (69,548,032 byte)
  • Gerbill
    Kösz. Megkeresem hátha fent van még valahol.
  • zeli
    218 - Őskori jégember :)

• Gerbill
    Ez melyik rész? Meg kell néznem:)
  • zeli
    ja:D:D
    Abban volt, hogy "A legmodernebb technikával olvasztjuk fel."
    Azt fogtak két hajszárítót...:D
  • tigeroo
    jah, meg volt a Gorakos (vagy sztív):D

a csávó 1996-ból:D
  • zeli
    Készült egy ilynen South Park is:D
    Mikor a gyerek hibernáltatja magát, mert nem tudja kivárni a Nintendo Wii kiadását..
    #15:"Mert megérdemlik" Nekem egyből egy reklám jutott eszembe:D
  • sz4bolcs
    ébredjen ripli!
  • tigeroo
    majd linux pingvint használunk, az birja a hideget:D
  • NEOreg3
    de ha lefagy a windows ott bajok leszenk:C
  • Divergencia
    annyi hely kell hozzá a vinyódon amekkora ramod van
  • OrioN the S
    Pár embert egyből hibernálnék :| Mert megérdemlik :|
  • tigeroo
    egyszerűbb lenne, ha az elmédet átraknád valami robotba, és örökké élnél.

nem?:D ez megoldható
  • HyperGames
    del ban pls htx or go gumi
  • csgery
    LEhibernálnak, rádütnek, és el is törsz:D Azért télleg nem annyira jó dolog ez:D! Csak pl orvosi szempontból, mint már mondtam:D
  • zaki
    Pusztítóban megoldották...
  • tigeroo
    hát nyugodtan...pár hülyével kevesebb:D

• Frosty01
    a testben lévő víz, kikristályosodik vagy mi a tök, és így a sejteket teljesen hazavágja... "csak" ennyi vele a hézag :D
  • Mirk
    ja aztán minden ember a földön hibernáltatni akarná magát
  • desigo
    Inkább élvezd a jelent...
  • daxan
    Juhé, akkor én is hibernáltatom magam :) Itt csak annyi a gond, hogy sztem aki ezt teszi nem éli túl... Vagy mégsem?
  • Gerbill
    Veszel egy jó nagy fagyasztóládát. Beveszel néhány szem altatót bedugod a fagysztóládát belefekszel és már hibernálva is vagy:D HAHA Gondolom arra vagy kíváncsi, hogy a felolvasztásra mikor találnak módot, úgy hogy életben is maradj, mivel hibernálni már most is tudnak.
  • tigeroo
    jégre itt egy érdekes topik
  • csgery
    Talán sztem 30 év múlva kb. Egyébként tényleg hasznos lenne. Egy anime pont ezzel is foglalkozik néhány részben, és ott felhozzák azt, h amíg valakinek nem tudják a betegségére a gyógyszert, akko addig lehibernálják, és mikorra kifejlesztik a szert, felélsztik a pácienst, és megmentik:) Ó, mily csodás tudomány:)
  • Frosty01
    ez most miért fontos neked?
  • Imter
    Sziasztok...

Szerintetek mennyi idő még, hogy egy átlag embernek (is) elérhető legyen a hibernáció?

Én kíváncsi vagyok mi lesz 200 év múlva és szvsz erre nincs más mód...