1228
(kiállítások, rendezvények, versenyek)
-
-
öregember #503 jobbos csajt ismerem :D -
-
-
#500 (bocs a szarminőségért, fotóaparátomis szar meg a fény is az volt bent) -
-
#498 Várom őket :D
Most így párszori átnézés után jöttem jöttem rá, hogy nem is olyan rossz az összes képem, csak a monitor fényereje állítódott el
Persze 1-2 azért nagyon ronda lett ennek ellenére is, de mindegy.
Lehet keresnem kellene egy jobb képfeltöltőt, mert a pirateclub már törölte is a képeimet :( -
-
#496 Fú a rohadt életbe,mostanra lettem kész a képekkel.. nemigaz mennyit kellett szopni vele.
1000 képből 180 maradt
De azokból is max 20-30 ami tényleg kifejezetten jól sikerült..mindegy,a célnak megteszik.
Elkezdem őket feltölteni,ha végeztem belinkelem! -
#495 -
#494 és persze a youtube még a minőségét is elcseszte :( -
Én ebből csak ennyit láttam:
-
Szabi1991 #492 bikaviadal :p
[center] -
Szabi1991 #491 aha láttam, a Skyline tulaja is ott állt, látta hogy megint fényképezem, azt elkezdett nevetni.. :DDD -
#490 Bocs benéztem, nem GT, hanem Speedster:
A GRT-s rendszámű silviát láttad? Mert az is ott volt.
-
Szabi1991 #489 azokról én se csináltam képet -
Szabi1991 #488 lol, Opel GT is volt ?
bazzeg.. 3x jártam körbe, erre pont a közepe maradt ki ? :S -
#487 200sx, meg calibra :D
pontosan nem a mi tulajdonunkban vannak, csak mi csináltuk a futóművet meg tőlünk van a felni meg gumi hozzájuk, azt hozzánk vannak kirakva:) -
#486 Kb középen volt, a Fehér Cayenne Turbo-tól nem messze, amerra az Opel GT-k is voltak, ha jól emlékszem. -
Szabi1991 #485 melyikek ? :DD -
#484 egy csarnok van csak -
#483 a fenebe, mi verdaink pont nincsenek benne :D
-
Szabi1991 #482 skyline, musztáng hol volt ? :/ -
#481 Na ilyenek lettek, nem az igaziak, de nekem jólvannak ezek is, max letöltöm majd a faszákat mástól:
-
Szabi1991 #480 pár perc és nézhető.. 3 órán át töltöttem fel -.-" -
Szabi1991 #479 -
#478 Jah,sajnos kimaradt pár dolog..
Nemtom akkor:) Stylingon rákérdeztem fórumban,mindenki azt mondja,hogy 1 pavilon volt.. -
Szabi1991 #477 nekem kb. ez lett az egyetlen tűrhető képem :/
ezt is úgy csináltam hogy jobb kézben a kamera, balban a fényképező.. xD
most pár napig nem leszek gép közelben, utána majd elkezdem fotosoppolni a képeket, hátha úgy lesz 1-2 jó kép.. :) -
Szabi1991 #476 szal a drift show-t se láttad ?
pedig az volt a legjobb :))
#468: nyitásra mentem, és 4ig voltam... :D -
#475 Valamit valamiért :) Én mindere kíváncsi voltam.
Mindjárt nyomok pár képet én is. -
#474 A driftet én kihagytam,mert akkor nem lett volna időm az összes érdekes gépet lefotózni,megnézni.. meg a show része jobban is érdekelt a dolognak:) -
#473 Na ez nálam a probléma, én nem értem annyira rá, mert látni akartam a driftet is, viszont vonathoz voltam kötve. -
#472 Egyébként a megapixel az nem döntő szerepű az ilyen dolgokban..az csak a kép méretét határozza meg,a felbontást!
Lehet,hogy rosszul vagy nem állítottál be pár dolgot (fehéregyensúly,fénymérési mód,színmód,ISO,stb... én is folyamatosan állítgattam a fehéregyensúlyt,és hol vakuztam,hol nem vakuztam... minden autóról vagy 5-6 képet csináltam,hogy tuti legyen 1-2 jó:) -
#471 hát akkor nem tudom mi baja volt, pedig több módban is próbáltam, és sötét volt mind. -
#470 Az enyém 7,2:D -
#469 Az én képeim se lettek jók, olyan sötét mindegyik, meg homályos, pedig egy 8MP-s géptől én nem ezt várnám -
#468 hümm.. olyan 4-5 autót láttam,amit tényleg én sem láttam.. De az összes többit igen!Én arra tudok gondolni,hogy azok időközben "leléptek" -
Szabi1991 #467 halbeka is tett fel egy videót, van benne egy csomó verda, amit én nem láttam, a lovrájderes részben meg pont mögötte álltam.. xD
(nem tudom ki ez, találtam a videót) -
#466 Nem volt kettő.. azért nagyobb,mert több pavilon volt egyben,vagy egy nagyobb pavilon,már nem tudom.. de egy pavilonban voltak az autók! -
Szabi1991 #465 há' de baszki, volt egy nagy azt annyi, direkt körbejártam az egészet... csak 1 volt nyitva.. :/