Autós események
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
GT-R-ek iszonyat brutál gépezetek de a pályán nem tûntek túl gyorsnak és látványosnak.Nem tudom,hogy milyen idõt mentek de nekem csalódás.
Ami viszont isten volt az a fehér GT3-as Porsche,a piros NSX,a fehér jobb kormányos Civic type-r,egy régebbi M3-as BMW,Audi S2 és Bazsó Gábor a Toyoval.
Nah ezek odatették magukat rendesen.
Sajna már csak elmenni láttam a Lexus IS-F-et és a felhúzott GT-Rt.Ezekre még kíváncsi lettem volna.Meg délelõtt azt mondták,hogy volt 612 Scaglietti.Azt még elnézegettem volna körözni.
X6-ost nem gyengén gyilkolta a gazdája.
Kabrió 350Z-vel mi történt?
Az idióta Favoritost,hogyan engedhették be? Nem kicsit volt balesetveszélyes az 5 perces köridejeivel...
<#falbav>#falbav>
én sajna nem tudtam kimenni.. <#rinya>#rinya>
Jön innen valaki Tavaszi Rajzás-ra? 😄
Esetleg bogárral? 😄
2009. 04. 04 Szombat
Városligeti mûjégpálya
Kapunyitás: 8.00
Beparkolás: 8.00-10.00
Programzárás: 17.00
"kocsival is bemehetek, és leparkolhatok a "benti" parkolóba ingyé és csak arra kell fizetni, hogy a versenypályára felmehessek"
De majd ott kiderül... 😄 Legyen ilyen szép idõ mint ma!!!!! <#vigyor2>#vigyor2>
amúgy leginkább Kristóf-tól kérdeztem, mert õ ha jól tudom volt már párszor... 😄
ha kimegyek és bejáratnál leparkolok, bemegyek gyalog, azt nézelõdhetek ?
szal arra nem kell fizetni hogy gyalog bemegyek, csak ha kocsival ? vagy kocsival is bemehetek, és leparkolhatok a "benti" parkolóba ingyé és csak arra kell fizetni, hogy a versenypályára felmehessek ? 😄
Józsi ne kekeckedj!😄DDD
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

Szépen szóló Weberek, Dell'ortók, nyitott rendszerek és zárt diffik, tolós váltók és síró gumik.Jó móka volt.Volt 1-2 kókány is sajnos, de akadt jópár szépen megépített darab.Kár a szar idõért, és hogy Dr. Genya nem hozta ki a vöftit.Ammen.
Többi kép:
Itten leledzik.
Én kicsit tartok tõle, mert amióta gimis vagyok, csak kopott az angolom.Általános után kellett volna letenni.
Na off vége
Én nyáron nyomtam ECL középfokút, angoplból 71%os lett (14 évesen 😄)
Nem megyek ladatalira mert nagyon levagyok betegedve
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Vasárnap meg Lada találka!😄
Bár nekem is el kellett olvasnom kétszer😄DDD