Autós események

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

greg benz
A driftet én kihagytam,mert akkor nem lett volna idõm az összes érdekes gépet lefotózni,megnézni.. meg a show része jobban is érdekelt a dolognak😊

szabod
Na ez nálam a probléma, én nem értem annyira rá, mert látni akartam a driftet is, viszont vonathoz voltam kötve.

Mente et Malleo

greg benz
Egyébként a megapixel az nem döntõ szerepû az ilyen dolgokban..az csak a kép méretét határozza meg,a felbontást!

Lehet,hogy rosszul vagy nem állítottál be pár dolgot (fehéregyensúly,fénymérési mód,színmód,ISO,stb... én is folyamatosan állítgattam a fehéregyensúlyt,és hol vakuztam,hol nem vakuztam... minden autóról vagy 5-6 képet csináltam,hogy tuti legyen 1-2 jó😊

szabod
hát akkor nem tudom mi baja volt, pedig több módban is próbáltam, és sötét volt mind.

Mente et Malleo

greg benz
Az enyém 7,2😄

szabod
Az én képeim se lettek jók, olyan sötét mindegyik, meg homályos, pedig egy 8MP-s géptõl én nem ezt várnám <#gonosz3>

Mente et Malleo

greg benz
hümm.. olyan 4-5 autót láttam,amit tényleg én sem láttam.. De az összes többit igen!Én arra tudok gondolni,hogy azok idõközben "leléptek"

halbeka is tett fel egy videót, van benne egy csomó verda, amit én nem láttam, a lovrájderes részben meg pont mögötte álltam.. xD

(nem tudom ki ez, találtam a videót)

greg benz
Nem volt kettõ.. azért nagyobb,mert több pavilon volt egyben,vagy egy nagyobb pavilon,már nem tudom.. de egy pavilonban voltak az autók!

há' de baszki, volt egy nagy azt annyi, direkt körbejártam az egészet... csak 1 volt nyitva.. :/

3x jártam körbe de nem láttam a kék skyline-t :/

meg a sárga csárdzsert se, pedig képeket láttam róla o.0

redbull0304
Tuti, hogy kettõ volt! Tavaly is annyi volt és mondták hogy idén nagyobb területen lesz mint tavaly! 😊

greg benz
Nem,csak egy pavilon volt.. ha jól tudom kettõ lett egybe rakva vagy mi😄 Megmondom õszintén csak az autókra koncentráltam<#eplus2>

látom komolyabb géped van mint nekem, az én képeim pöttyösek lettek :-/

2 pavilonba voltak verdák ? 😮

a 2 Skyline-t nem is láttam 😮

greg benz
Sziasztok!

Állat volt a show,nagyon élveztem!

Rengeteg képet csináltam,pár óra múlva,vagy holnap fent lesznek galériában,majd belinkelem...addig egy kis ízelítõ:

desigo
kösz a videót !
szépen forogtak a csajok körül <#eljen>
redbull0304
Nem semmi! 😊 Én csak hétfõn fogok kilátogatni. R33-asok nincsenek is? 😮 Ne mááá... :/

Smicy2
<#eljen><#smile>

Charade GTti

elsõ vidi.. még lesz pár, csak nagyon gyenge a feltöltésem.. :/

desigo
hopp
bocs közben megtaláltam,hogy mennyi a belépõ és töröltem a postot 😊
azért kösz
némá, eltûnt amire válaszoltam <#idiota>

2500

én már készülõdök... 😄D

desigo
abba nem férek bele 😊
még hogy 335 ix .... hahhh

PEDÁLOS Moszkvics 😄 XD

desigo
Én egy 335 iX-el eléggé gyorsan összebarátkoznék 😊
tékecske bizony

ChuckyHUN
fail.
😞

kabbefaszom😄

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

HE ?

ChuckyHUN
ték ?
😄

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

ChuckyHUN
KEA - 760 /318 d 2002 környéke, facelift utáni e46/ nem volt kint?

greg benz
<#finom>

3-as bmw tali volt a Hõsök terén, képek hamarosan !

greg benz
Nem lesz benne hiány,annyit ígérhetek😊
8db elemmel és 8 gigányi kártyával megyek<#hehe><#eplus2>
Azt viszont csak remélni tudom,hogy fotózásra alkalmas fényviszonyok lesznek a pavilonban,mert sajnos nem profi gépem van azért,és ha nincs elég fény,lõttek a szép képeknek..

desigo
kérünk sok-sok fotót!
greg benz
Háj!😊

Ki jön?

Smicy2
kicsit off, de jó ez a videó 😊

Charade GTti

Smicy2
ott nem volt kedvem kamerázni 😊

Charade GTti

jó lenne 😊)

desigo
komoly lehetett
olyan videó nincs ahol a kanyarban állsz?
bujcsik555
izé, mármint a carstylingra

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

bujcsik555
holnap megyek pakolni be a cuccot, majd lehet csinálok pár képet a verdákról amiket visznek be😉

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Smicy2

saját 😊

Charade GTti

jól hangzik 😊

DJ Skyline
Oldtimer Expo, április 17-19. érdekesnek tûnik

Smicy2