Autós események
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A driftet én kihagytam,mert akkor nem lett volna idõm az összes érdekes gépet lefotózni,megnézni.. meg a show része jobban is érdekelt a dolognak😊
Na ez nálam a probléma, én nem értem annyira rá, mert látni akartam a driftet is, viszont vonathoz voltam kötve.
Mente et Malleo
Egyébként a megapixel az nem döntõ szerepû az ilyen dolgokban..az csak a kép méretét határozza meg,a felbontást!
Lehet,hogy rosszul vagy nem állítottál be pár dolgot (fehéregyensúly,fénymérési mód,színmód,ISO,stb... én is folyamatosan állítgattam a fehéregyensúlyt,és hol vakuztam,hol nem vakuztam... minden autóról vagy 5-6 képet csináltam,hogy tuti legyen 1-2 jó😊
Lehet,hogy rosszul vagy nem állítottál be pár dolgot (fehéregyensúly,fénymérési mód,színmód,ISO,stb... én is folyamatosan állítgattam a fehéregyensúlyt,és hol vakuztam,hol nem vakuztam... minden autóról vagy 5-6 képet csináltam,hogy tuti legyen 1-2 jó😊
hát akkor nem tudom mi baja volt, pedig több módban is próbáltam, és sötét volt mind.
Mente et Malleo
Az én képeim se lettek jók, olyan sötét mindegyik, meg homályos, pedig egy 8MP-s géptõl én nem ezt várnám <#gonosz3>#gonosz3>
Mente et Malleo
hümm.. olyan 4-5 autót láttam,amit tényleg én sem láttam.. De az összes többit igen!Én arra tudok gondolni,hogy azok idõközben "leléptek"
halbeka is tett fel egy videót, van benne egy csomó verda, amit én nem láttam, a lovrájderes részben meg pont mögötte álltam.. xD
(nem tudom ki ez, találtam a videót)
(nem tudom ki ez, találtam a videót)
Nem volt kettõ.. azért nagyobb,mert több pavilon volt egyben,vagy egy nagyobb pavilon,már nem tudom.. de egy pavilonban voltak az autók!
há' de baszki, volt egy nagy azt annyi, direkt körbejártam az egészet... csak 1 volt nyitva.. :/
3x jártam körbe de nem láttam a kék skyline-t :/
meg a sárga csárdzsert se, pedig képeket láttam róla o.0
meg a sárga csárdzsert se, pedig képeket láttam róla o.0
Tuti, hogy kettõ volt! Tavaly is annyi volt és mondták hogy idén nagyobb területen lesz mint tavaly! 😊
Nem,csak egy pavilon volt.. ha jól tudom kettõ lett egybe rakva vagy mi😄 Megmondom õszintén csak az autókra koncentráltam<#eplus2>#eplus2>
látom komolyabb géped van mint nekem, az én képeim pöttyösek lettek :-/
2 pavilonba voltak verdák ? 😮
a 2 Skyline-t nem is láttam 😮
2 pavilonba voltak verdák ? 😮
a 2 Skyline-t nem is láttam 😮
Sziasztok!
Állat volt a show,nagyon élveztem!
Rengeteg képet csináltam,pár óra múlva,vagy holnap fent lesznek galériában,majd belinkelem...addig egy kis ízelítõ:
Állat volt a show,nagyon élveztem!
Rengeteg képet csináltam,pár óra múlva,vagy holnap fent lesznek galériában,majd belinkelem...addig egy kis ízelítõ:
elsõ vidi.. még lesz pár, csak nagyon gyenge a feltöltésem.. :/
némá, eltûnt amire válaszoltam <#idiota>#idiota>
2500
én már készülõdök... 😄D
még hogy 335 ix .... hahhh
PEDÁLOS Moszkvics 😄 XD
PEDÁLOS Moszkvics 😄 XD
tékecske bizony
fail.
😞
kabbefaszom😄
😞
kabbefaszom😄
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
HE ?

KEA - 760 /318 d 2002 környéke, facelift utáni e46/ nem volt kint?
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
3-as bmw tali volt a Hõsök terén, képek hamarosan !
Nem lesz benne hiány,annyit ígérhetek😊
8db elemmel és 8 gigányi kártyával megyek<#hehe>#hehe><#eplus2>#eplus2>
Azt viszont csak remélni tudom,hogy fotózásra alkalmas fényviszonyok lesznek a pavilonban,mert sajnos nem profi gépem van azért,és ha nincs elég fény,lõttek a szép képeknek..
8db elemmel és 8 gigányi kártyával megyek<#hehe>#hehe><#eplus2>#eplus2>
Azt viszont csak remélni tudom,hogy fotózásra alkalmas fényviszonyok lesznek a pavilonban,mert sajnos nem profi gépem van azért,és ha nincs elég fény,lõttek a szép képeknek..
jó lenne 😊)
izé, mármint a carstylingra
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
holnap megyek pakolni be a cuccot, majd lehet csinálok pár képet a verdákról amiket visznek be😉
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
jól hangzik 😊
Oldtimer Expo, április 17-19. érdekesnek tûnik
Charade GTti