Autós események

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

greg benz
Najó,annyira mégsenem:P

greg benz
Bazz,a korvettes képünk majdnem totál egy szögbõl készült:D

desigo
durva egy gép...
Csabesz6
"Gondolom aláírtak már hasonló nyilatkozatot a Drag Racing-es srácok is, hiszen világos, hogy egy 650 lóerõs, elsõkerekes néhai Ford Fiestában erõs pókerpartira hívták ki a sorsot. A kicsi kis gép kétezres blokkja eredeti, minden más azonban profi, amerikai drag-cucc. Kár, hogy elfelejtettem megkérdezni, hány kósza bámészkodót szippantott már be a gigantikus turbótüte."

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

desigo
Az alsó az milyen gépállat?
redbull0304

Bandi 18
Szinte semmit. A szórólapon is csak a pályarajz van rajta, és hogy mikor kezdõdik és ér véget.

autoszimulator
ez közel van, milyen autók várhatók itt, milyen versenyszámok, mert még nem hallottam róla, az oldal meg elég szûkszavú

.: mobilize.hu :.

Bandi 18
Április 19-én Dunántúli Rally Trophy 2009. Elsõ állomás Városlõd-Kislõd ingyenes és jó pálya lesz szerintem.Részletek

desigo
komolyság <#eljen>
M4RCI
Szinte az összes Tuningshow-s autót láttam utcán! <#buck>
PL:

Itt a többi, szép lassan töltöm fel õket: TUNINGSHOW

Mindent lehet, csak akarni kell!!!! http://autobulvar.blogspot.com/ www.autofoto.extra.hu

bujcsik555
ja és amugy vkinek Lara-rol nincs vmi jol sikerült képe?<#szeret><#love11>

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

bujcsik555
nah hazaértem.

képek meg videok sztem csak csüt-péntek táján

utolso fuel girls show<#beka2><#buck><#finom> bár egxy kicsit eláztam, maradék vizet a vödörbõl a nyakamba kaptam, de megérte, bevittek az öltözöbe megtörölni:P

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

desigo
Ezek arra várnak,hogy Kovi felfedezze õket? <#hehe>
ejjjj sajt, sok lesz mán a reklám

Tuning Show 2009 képek:

Tuning Show - CarsAndGirls.hu

Pipör
Jók lettek<#eljen>

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.

greg benz
Nah...csak sikerült!

CARSTYLING TUNING SHOW KÉPEK

bujcsik555
na mára ennyi,majd holnap még fotózom párat, ha lesz vmi jobb gépem.

zárás után legalább tömeg se lesz;)

bujcsik555

<#szeret>

jobbos csajt ismerem :D

bujcsik555

bujcsik555

bujcsik555
(bocs a szarminõségért, fotóaparátomis szar meg a fény is az volt bent)

bujcsik555

szabod
Várom õket :D
Most így párszori átnézés után jöttem jöttem rá, hogy nem is olyan rossz az összes képem, csak a monitor fényereje állítódott el <#idiota>
Persze 1-2 azért nagyon ronda lett ennek ellenére is, de mindegy.
Lehet keresnem kellene egy jobb képfeltöltõt, mert a pirateclub már törölte is a képeimet :(

Mente et Malleo

bujcsik555

greg benz
Fú a rohadt életbe,mostanra lettem kész a képekkel.. nemigaz mennyit kellett szopni vele.
1000 képbõl 180 maradt<#idiota><#idiota>
De azokból is max 20-30 ami tényleg kifejezetten jól sikerült..mindegy,a célnak megteszik.
Elkezdem õket feltölteni,ha végeztem belinkelem!

szabod
http://www.youtube.com/v/mMHFgztgvuQ&hl=en&fs=1&color1=0x2b405b&color2=0x6b8ab6

Mente et Malleo

szabod
és persze a youtube még a minõségét is elcseszte :(

Mente et Malleo

szabod
<#eljen><#eljen>
Én ebbõl csak ennyit láttam:
http://www.youtube.com/v/l4SHZRBs5mg&hl=en&fs=1&color1=0x3a3a3a&color2=0x999999

Mente et Malleo

bikaviadal :p

http://www.youtube.com/v/6m1vajybFzo

aha láttam, a Skyline tulaja is ott állt, látta hogy megint fényképezem, azt elkezdett nevetni.. :DDD

szabod
Bocs benéztem, nem GT, hanem Speedster:

A GRT-s rendszámû silviát láttad? Mert az is ott volt.

Mente et Malleo

azokról én se csináltam képet <#wow3>

lol, Opel GT is volt ?

bazzeg.. 3x jártam körbe, erre pont a közepe maradt ki ? :S

bujcsik555
200sx, meg calibra :D
pontosan nem a mi tulajdonunkban vannak, csak mi csináltuk a futómûvet meg tõlünk van a felni meg gumi hozzájuk, azt hozzánk vannak kirakva:)

szabod
Kb középen volt, a Fehér Cayenne Turbo-tól nem messze, amerra az Opel GT-k is voltak, ha jól emlékszem.

Mente et Malleo

melyikek ? :DD

bujcsik555
egy csarnok van csak

bujcsik555
a fenebe, mi verdaink pont nincsenek benne :D

skyline, musztáng hol volt ? :/

szabod
Na ilyenek lettek, nem az igaziak, de nekem jólvannak ezek is, max letöltöm majd a faszákat mástól:

Mente et Malleo

pár perc és nézhetõ.. 3 órán át töltöttem fel -.-"

http://www.youtube.com/v/ZvfhkDKHQ3A

greg benz
Jah,sajnos kimaradt pár dolog..

Nemtom akkor:) Stylingon rákérdeztem fórumban,mindenki azt mondja,hogy 1 pavilon volt..

nekem kb. ez lett az egyetlen tûrhetõ képem :/

ezt is úgy csináltam hogy jobb kézben a kamera, balban a fényképezõ.. xD
most pár napig nem leszek gép közelben, utána majd elkezdem fotosoppolni a képeket, hátha úgy lesz 1-2 jó kép.. :)

szal a drift show-t se láttad ?

pedig az volt a legjobb :))

#468: nyitásra mentem, és 4ig voltam... :D

szabod
Valamit valamiért :) Én mindere kíváncsi voltam.
Mindjárt nyomok pár képet én is.

Mente et Malleo