Autós események
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
.: mobilize.hu :.
PL:
Itt a többi, szép lassan töltöm fel õket: TUNINGSHOW
Mindent lehet, csak akarni kell!!!! http://autobulvar.blogspot.com/ www.autofoto.extra.hu
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
képek meg videok sztem csak csüt-péntek táján
utolso fuel girls show<#beka2>#beka2><#buck>#buck><#finom>#finom> bár egxy kicsit eláztam, maradék vizet a vödörbõl a nyakamba kaptam, de megérte, bevittek az öltözöbe megtörölni:P
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
zárás után legalább tömeg se lesz;)
<#szeret>#szeret>
Most így párszori átnézés után jöttem jöttem rá, hogy nem is olyan rossz az összes képem, csak a monitor fényereje állítódott el <#idiota>#idiota>
Persze 1-2 azért nagyon ronda lett ennek ellenére is, de mindegy.
Lehet keresnem kellene egy jobb képfeltöltõt, mert a pirateclub már törölte is a képeimet :(
Mente et Malleo
1000 képbõl 180 maradt<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
De azokból is max 20-30 ami tényleg kifejezetten jól sikerült..mindegy,a célnak megteszik.
Elkezdem õket feltölteni,ha végeztem belinkelem!
Mente et Malleo
Én ebbõl csak ennyit láttam:
Mente et Malleo
A GRT-s rendszámû silviát láttad? Mert az is ott volt.
Mente et Malleo
bazzeg.. 3x jártam körbe, erre pont a közepe maradt ki ? :S
pontosan nem a mi tulajdonunkban vannak, csak mi csináltuk a futómûvet meg tõlünk van a felni meg gumi hozzájuk, azt hozzánk vannak kirakva:)
Mente et Malleo
Mente et Malleo
Nemtom akkor:) Stylingon rákérdeztem fórumban,mindenki azt mondja,hogy 1 pavilon volt..
ezt is úgy csináltam hogy jobb kézben a kamera, balban a fényképezõ.. xD
most pár napig nem leszek gép közelben, utána majd elkezdem fotosoppolni a képeket, hátha úgy lesz 1-2 jó kép.. :)
pedig az volt a legjobb :))
#468: nyitásra mentem, és 4ig voltam... :D
Mindjárt nyomok pár képet én is.
Mente et Malleo